Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Годишен технически преглед на мотор с прави тръби

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Годишен технически преглед на мотор с прави тръби

Здравейте, харесал съм си един мотор, който е с регистрация и технически преглед, но той изтича. Мотора обаче е с прави тръби, звука е страхотен, не е прекалено шумен, но все пак е шумничък, Притеснява ме , ако го взема и трябва да мина ГТП дали това ще е проблем. Мотора е 1990 та Yamaha Virago. Въпроса ми е дали има хора с мотори с прави тръби, които успешно минават технически преглед заради звука и евентуално емисиите ?

Как да кажа ако го спрат за винаги и дебела глоба ще съм доволен ! Може и да ми се разсърдят "моторджиите", но ако в два часа през ноща някой си кара мотора и ме събуди ( каккто и квартала) няма да споделя чувството му за удоволствие.......
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Деде, комплексарите тъпанари с правите аспуси нямат достатъчно умствен багаж да разгадаят дължината на твоята псувня.
      Още на времето е казано: Глупака се чува от далече.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Съединител - долен, ляв педал.
      Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Вальо тези мотори заводски са си с такива ауспуси тип права тръба .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
          Стоян Боюков-Sariones коментира
          Редактиране на коментар
          Цъ! Заводски не са. Има разни "доработки". В някои случаи се поставят едни работи са не е прекалено шумно.

Ако правите тръби не са наистина прави тръби - не би трябвало да е по-шумен от нормалното за такъв трактор.
        Това дали ще мине преглед е нещо, което няма как някой да каже по описание
        Ако генерацията му е във фабричен вид няма как това да е проблем, нали?
        Враг усраине

Коментар

Никога не съм харесвал тая глупост неземна. Това не е за каране. Нито да си около него (най вече зад него), нито да го караш. Става за да стигнеш до "кафето". Иначе главата ти става двойна.

п.п. Аааа. Иначе никой няма да разбере какъв велкк рокер си де!? Тия с "пистарките" даже няма да ги коментирам. Ма те от къде да знаят, че така мотора не става по-мощен или бърз.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Луда работа е това с правата тръба.
            Аз като знам VTX-a как гърмеше и хвърляше пламъци с истинска генерация със заглушители...с прави тръби ще ме чуват поне през два квартала.
            Имаше си и положителна страна де.
            Жената знаеше по-рано кога се прибирам да сложи вечерята.
            Сега с тенерето я изненадвам на вратата.
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

Ми аз като екс-чоперастин съм виждал Вираго и наистина произвежда доста умерен шум.
              Очевидно тръбите не са просто тръби въпреки, че така изглеждат!
              Един френд например имаше цуцуки севидж на който такива тръби бяха туряни допълнително, за "тунинг".
              Ми НЕ се караше след него - даже мислите си не чувах.
              Свещена простотия
              Последно редактирано от Esper; Днес, 09:30.
              Враг усраине

Коментар

Съвренената простотя се казва показуха. Глупака държи непременно да направи впечатление, да го видят,....колко е тъп а и сърбежите от зад вече са слабост на бая ..съединители. (чети подписа)

Като ми дойде втория Титан и като го запалих реших, че нещо е строшен. Ручеше като ония драхстери дето дърпат големите тежести на писта. Не се стои до него без да даваш газ.
                Като погледнах, тъпия хАмериканец резнал последното гърне и го сменил с парче тЪрба. Кола на 40к км.
                Знаех, че в Америка има цигани, че са тъпи и по-черни от нашите, ама не очаквах чак толкова. 2 седмици ми стоя колата на двора докато си направя гърне.

ПП Точно тая простотия е основния повод шофьорите да мразят байкерите.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Съединител - долен, ляв педал.
                Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Да не разводняваме темата ама целта на този тип мотоциклети е само и единствено ПОКАЗНОСТ.
                  Не е предвидено толкова за каране колкото точно за показност.
                  В повечето случаи са "не върви, не спира, не завива".
                  Шума някак естествено се вписва във всичко.

Вирагото не е точно типичният "генератор на шум“ освен ако не са го "оправили".
                  Враг усраине

Коментар

В другата крайност пък са електрическите скутери и мотори . Мотора поне го чуваш а тия боклуци ги виждаш в момента в който се е натресъл в теб .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

ГТП на мотоциклети и автомобили с прави тръби правят в Надин!
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                      X