Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Годишен технически преглед на мотор с прави тръби

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Принципно си има норми за шум, 'дето даже на "евролепенката" ги пише! Това изделие покрива ли ги? Че не сме нормална държава е ясно нали? Иначе подобно питане нямаше да има.

п.п. Тук поне двама активни и дългогодишни каращи мотоциклети има! Та да не смята някой писАнията за хейт!

п.п. ГТП най-вероятно тоя "кенеф" ще мине. Щото и там изискванията са ясни нали!?
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Поне това което намирам като нормативна уредба е за МПС до 150 киловата 78 децибела а за над 150 киловата 80 децибела . Всичко над това се води умишлено увреждане на заводската конструкция и води до незабавно спиране от движение . Друг е въпроса до колко КАТ има възможност да го контролира на пътя . Уреда трябва да отговаря на всички изисквания за търговско измерване както и радарите за скорост ; апаратите измерващи концентрацията на алкохол и наркотични вещества в издишания въздух и тнт . Иначе през съда санкцията пада на първото дело . В момента е все по трудно е да намериш пункт за ГТП в който да си затворят очите за нещо което се вижда на камерите .
      Последно редактирано от sek.1; Вчера, 06:42.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Единственият релевантен отговор ще получиш като закараш съоръжението до пункта.
        “Не е много шумен” реално не носи никаква информация освен може би за цвета рамата а това не е фактор за успех при прегледа
        Враг усраине

Коментар

Има апликации за измерване на шум. Сваляш си една, мериш, сравняваш с това дето пише на табелката под кормилото и виждаш, че... няма да минеш.
          Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

• chrichri
            chrichri коментира
            Редактиране на коментар
            Апликациите са ограничени отгоре до към 100 и кусур децибела, поради спецификата на микрофоните. Ама то не, че това ще "пръдне" и толкова шум.

Първоначално публикуван от Тодоров009 (Войводата)
          ... няма да минеш.
          Не е така наоколо, туй не е Немя!

На едно място може да не те пуснат а но друго да минеш.
          До сега при преглед не си ми проверявали ниво но шум но и не е имало причина.
          Освен ако сондата за изгорели газове не измерва и това
          Вероятно не е задължителен параметър или последно не беше.
          Предполагам зависи колко е “не много”, че да се мери.
          И не много за кой?
          Враг усраине

Коментар

• drukman
            drukman коментира
            Редактиране на коментар
            Войводо, в България сме все пак. Само наивниците си мислят, че сме в Европа.
            И фарове под наем има за коли с грешно монтиран волан.

Бе... Наздраве Войводо!

• Тодоров009 (Войводата)
            Тодоров009 (Войводата) коментира
            Редактиране на коментар
            И това си има добрите страни. Някои хора просто си нямат представа какво означава да минеш преглед. Проверяват неща като клаксон, пръскачки на стъклата, заключване на вратите, ниво на маслото... пък това гуми с друг размер, други крушки на фаровете, допълнителни такива...забрави! Проверките на спирачки и ходова част, няма да коментирам. Върнаха приятел за изгоряла крушка на осветлението на номера. Един педераст, ме накара да сваля слюдата на мотора, "щото надхвърля височината записана в документите..." И това в Испания. У немачко - още по!
            Наздраве чукча!

• Esper
            Esper коментира
            Редактиране на коментар
            Аз за съжаление съм от хората, които знаем.
            През соц-а подготовката за преглед беше процедура, която нашите започваха седмица преди.
            Освен всичко друго - трябваше и да е ЧИСТО.
            Поне за мен сега е СУПЕР.
            И не ща пак така или като при вас.
            Еле па у немя!

Вальо, правите тръби се тестват с фенерче, и ако няма бъркаш с дръжката на лопатата в тръбите-ако стигнеш до кривката... усмивка!

Коментар

Днес говорих с приятел който има пункт за ГТП . Човека каза че нямат разпореждане да мерят ниво на шум . Ако не е нещо фрапиращо хептен си минават без проблеми и с права тръба .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• drukman
              drukman коментира
              Редактиране на коментар
              После- Що ни бил слаб футбола?

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Слаб ; силен това е положението . Същото е като с газовете . Като няма последващ контрол на пътя смисъл да ги мерят на ГТП няма . Сега покрай тая дивотия доста сервизи живнаха с катализатори под наем за един ден .

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
          X