Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КТМ новини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КТМ новини

Малко инфо за следващите серии на КТМ:

"КТM Спечели доста мотокрос състезания през 2010 с 350 SX-F и гледат да прехвърлят този успех в ендуро състезанията през 2011. EXC-F използва същият инжекционен DOHC 349.7cc едноцилиндров двигател, за който от КТМ твърдят, че е толкова силен колкото 450 и толкова лек и компактен като 250. Това ще е мотор за отбора на КТМ и все още няма да е достъпен в сериина версия, така че няма пълни технически характеристики, но бихме предположили, че 103.8-те килограма сухо тегло на SX-F 350 плюс кило или две са добра начална точка."

А тук има и по-добра снимка
    Прикачени файлове
    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

[QUOTE=Чичка;1326862]Малко инфо за следващите серии на КТМ:

"КТM Спечели доста мотокрос състезания през 2010 с 350 SX-F и гледат да прехвърлят този успех в ендуро състезанията през 2011. EXC-F използва същият инжекционен DOHC 349.7cc едноцилиндров двигател, за който от КТМ твърдят, че е толкова силен колкото 450 и толкова лек и компактен като 250. Това ще е мотор за отбора на КТМ и все още няма да е достъпен в сериина версия, така че няма пълни технически характеристики, но бихме предположили, че 103.8-те килограма сухо тегло на SX-F 350 плюс кило или две са добра начална точка."

И аз търсих нещо по конкретно за модела,но нищо не открих.Видях го този месец на изложението в Милано и чух интервюто на директора по продажбите на КТМ за Италия.Той наблегна на електронния инжекцион който бил прототип и спомена новости по окачването,въпреки всичко на живо изглежда като истинско бижу.След световното за ендуро крос в Генуа,ще се реши как и кога да започне свободната продажба.Ето и представянето на машината,както вече се досещате,това прави самия Тони Кайроли.
      Beta 450 RR-Factory
      0039 3206052599

Коментар

Точно този най-вероятно ще е и по-лек от кросовия. Няма стартер, а е с кик и няма и линкове, а си е пдс окачването. А един фар и един стоп не тежат колкото акумулатор и електромотор плюс тройник на линковете, лагерите към тях и втулките.
        Този мотор ще е за Джони Юбер да кара с него на световното по ендуро. А серийният модел, който ще излиза към юни има май вероятност и да е с карбуратор.
        Последно редактирано от viki terzieva; 29-11-10, 13:01.

Коментар

KTM 990 ADVENTURE DAKAR
          http://www.ktm.com/990-Adventure-Dakar.104037.0.html
          Only after the last tree has been cut down,
          Only after the last river has been poisoned,
          Only after the last fish has been caught,
          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Като изключим моделите крос и ендуро,това също ми допадна много.

Не знам дали е новина,но аз сега открих ценовата листа за 2011г.

Beta 450 RR-Factory
            0039 3206052599

Коментар

Снощи прегледах набързо филма Moto 2, и мярнах Дейвид Найт да се заиграва с един мотор който досега не бях виждал, а именно този

250 EXC 2012

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Бих казал , че 2009 беше най-слабата година на КТM.

Коментар

КТМ ЕХС 350 вече е факт! През новия сезон в световния ендуро шампионат , Johnny Aubert ще кара с този мотор!
                  "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Eто и нещо ново от мото салона в Рим.КТМ 125 Duke-The next generation.
                    Може би мечта на всеки 16 годишен,оранжевото бижу е 125сс.4 тактов с водно охлаждане,15 к.с.(все пак това са допустимите мах.)
                    Захранва се с инжекцион на Bosch-KTM(разход 2,6-3,5л. на 100 км.)
                    Предницата е WP-43mm.
                    Спирачки Brembo(By Bre)и е единственият 125сс. с 4 цилиндров спирачен апарат,преден диск 280мм.
                    Тегло-118кг.
                    Цена-3900 евро.
                    Това бижу е създадено в Австрия,но производството му е възложено на фабриката в Индия.

По-наблюдателните сигурно са забелязали липсата на заглушителят(поне не е на очакваното място) отзад,новост е разположението му под двигателя.
                    Beta 450 RR-Factory
                    0039 3206052599

Коментар

Попаднах на интересен тест на новият КТМ 450 ЕХС 2011 година,който искам да споделя.Клипчето е на италиански,но е интересно и се подразбира,в по-голяма част от него обсъждат гумите.Metzeler Six Days-това са гумите с които се печели световният ендуро шампионат,използват се при мокър,каменист и дори асфалтов път(поне това разбирам от превода).За предна има избор между два модела,докато за задна само един,при "непрофесионална" употреба се препоръчват с вътрешна гума.

Като технически характеристики,споменават само теглото 113 кг. и цена от 8900 евро.Сигурен съм че колегата Жоро Донечки,може да ни даде подробен материал.

Инфо. Motoblog.it
                      Beta 450 RR-Factory
                      0039 3206052599

Коментар

Невероятно предложение от страна на КТМ,да пробваш няколко модела без никакви задължения.От 10 до 17 април в няколко европейски държави,марката дава възможност на всеки да се включи в КТМ-Orange Days и да се наслади на любимата си марка.На мен не ми е любимата,но аз се записах.

http://www.ktmtestride.com/KTM-Orange-Days.2401.3.html
                        Beta 450 RR-Factory
                        0039 3206052599

Коментар

Тъй като никой не ще да подновява оранжевата тема,аз ще цъкна някоя снимка от моделите за 2012 година.

Beta 450 RR-Factory
                          0039 3206052599

Коментар

аз от скоро съм собственик на тая машина и съм много доволен,за града перфектна,а също и за разходки много ми харесва и разхода,доста икономичен още го разработвам та не съм му давал много зор,иначе и до 4000оборота си дърпа супер

[IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]

Коментар

Ох, котьооооо!!!

Коментар

Действително това си е новина,в рекламата пише че е по-нисък от едно ендуро,но е по-висок от един триал(от триала са "откраднати" гумите ) и ако обичате ендурото,но не сте специалисти,това е вашият мотор.КТМ Freeride 2012,някой може да е прочел за първообраза на този модел,който е един електрически прототип,на който австрийците най-изненадващо са решили да покажат и бензиновият му еквивалент.Става въпрос не за прототип а за сериен мотор,който ще бъде на пазара в началото на следващата година,но ще бъде показан идният месец на миланската фиера.Според мен това е решението за мото алпинизъм,350сс,99 килограма и 22 коня под резервоара.Едноцилиндров с електронен инжекцион,два заглушителя(може би единят е в повече) и окачване WP.Та нали Кайроли стана два пъти шампион в мотокроса с тази кубатура,всъщност днес прочетох че през следващият сезон може би ще кара с 450сс според клюките,но това е друга тема.Аз открих много малко снимки за новият модел и нищо по-конкретно като тех.характеристика,ако някой знае повече,нека сподели.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:363872_3419_big__M3S5044.jpg
Прегледи:1
Размер:61.3 КБ
ID:5312314

Име:363872_7711_big__M3S5069.jpg
Размер:55.0 КБ
ID:5312315

Име:363872_1379_big__M3S5123.jpg
Размер:48.6 КБ
ID:5312316

Име:363872_6607_big__M3S5769.jpg
Размер:73.2 КБ
ID:5312317

Име:363872_6520_big__M3S5835.jpg
Размер:72.6 КБ
ID:5312318

Име:363872_4695_big__M3S6089.jpg
Размер:93.5 КБ
ID:5312319

Име:363872_4039_big__M3S6130.jpg
Размер:61.1 КБ
ID:5312320

Име:363872_4481_big__MCX5638.jpg
Размер:62.4 КБ
ID:5312321

Име:big_freeride_02.jpg
Размер:143.2 КБ
ID:5312322

Инфо:http://xoffroad.dueruote.it/rt_news/...?codice=363872
                                Beta 450 RR-Factory
                                0039 3206052599

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X