Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втори Национален Събор на OFFRoad-Bulgaria.com 3-6 Септември 2009, град Приморско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Втори Национален Събор на Off road-Bulgaria.com 3-6 Септември 2009, град Приморск

Момчета много ми се идва, но незнам дали ще мога да се отскубна. Иначе с удоволствие можем да си направим една приятна среща която отдавна не сме правили, спомняйки си първите приятни години на ендуро шампионата 2005-2006
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: Втори Национален Събор на Off road-Bulgaria.com 3-6 Септември 2009, град Приморск

Айде бе Краси, не се чуди! Стягай багажа.

Аз на 29 или 30 пристигам в Приморско живи и здрави, и до 5ти съм там.
      Имам доста лични ангажименти, но ще отделя време и за събора.

Коментар

Евентуално петък вечер ако успея да се изселя натам за събота и неделя. Ако някой от моя регион иска, да казва да се комбинираме.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

аз засега съм 70/30 Не дойда/Да дойда...но ще видим. Все още има време.
          Per aspera ad astra.

Коментар

Абе хубаво сте го измислили ама що не е някЪде по-наистина на централно мястоо,на вас от София ви е още поооооо далеко...централна България си е централна от кЪдето и да се тръгне/било с мотор,влак,каруца или камион/ идва ми се обаче ми е далеко,весело изкарване и после да накачулите снимки

Моля, ползвайте буквата "ъ", където се налага, все още е налична в азбуката.
            Последно редактирано от Тануцо; 27-08-09, 14:51. Причина: Правопис.

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
              Абе хубаво сте го измислили ама що не е някЪде по-наистина на централно място...
              В края на лятото няма по-хубаво място от морето
              2010 CRF 250 R

Коментар

В края на лятото няма по-хубаво място от морето
                ...така си е а на перла плажа и гората наистина ..за мен специално са най приятното място край морето не случайно бай тошо на времето там си е направил резиденцията..браво на организаторите
                на който му е далеч или няма време или друга причина ..просто да не ходи..но не е добре да плюем тук по организаторите

Коментар

Митков, никой не ни плюе, бре... Просто наистина си е далеч. Миналата година, в Белоградчик, на нас, от морето, ни беше далеч, ама пък е готино, всяка година да е на различно място.
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Миналата година имаше идея, първият Събор да се проведе на "Узана", но не можахме да се разберем с кмета на Габрово, та затова, в Белоградчик...

Коментар

Просто наистина си е далеч.
                      ..какво значи "далеч" за държава с мащабите на България ..при съвременните средства за придвижване

наистина по централо ще е по-лесно за всички..може би карловският край би бил подходящт за такова нещо ../макар че "по лесно" май някак не се вписва в представите ми ..заедно с понятието офф-роуд ..който е по лесните неща..пие бира и гледа мачове по телевизията..но това е една друга тема /

.. така или иначе вече е обявено и решено - Приморско..идеята ми бе че просто който не иска ..не отива и това е .. и че спорът е излишен

..може би за догодина ще е добре да има анкета във форума-къде да е мероприятието и да има предложения..от места където може да стане и има съдействие,като от тях се избере печелившото с най много гласове..тогава никой няма да има право да се сърди
                      Последно редактирано от mitkov; 30-08-09, 14:09.

Коментар

Митков, желанието на повечето би било да е някъде в средата на България, но това зависи и от т.н. "местна власт". Не всички общини и кметове са съгласни да приемат няколко хиляди човека за няколко дни... Не на всякъде има подходящо място, където да се съберем и забавляваме. Изборът на място, както и организацията на подобно мероприятие са съпътствани с много условности и компромиси...

Предлагам да не коментираме повече избора на мястото за тазгодишния Събор, а да помислим как да се забавляваме след няколко дни.

Коментар

Колеги, аз не съм запален по моторите, но искам да Ви информирам, че и за Вас на Събора ще има интересни неща. Официален щанд на КТМ, представен от официалния им вносител - Гладиатор, щанд на Кавазаки, представен от бургаския дилър Хела и още доста интересни неща от Крейзи Фокс. Идеята е на Събора да има за всекиго по нещо, погрижили сме се да Ви е интересно и на Вас и Ви чакаме в Приморско
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от damian64 Преглед на мнение
                            Значи километрите който трябва да се минат са тези до офиса на Еконт наблизо. Така си докарах мотора на море. За yamaha tt600e от офис до офис, съответно от София до Сл. бряг, цената е 67лв. и 50ст. Може и от адрес да го натоварят, но цената се вдига. На сайта на Еконт има калколатор и всеки може да си сметне според килата на мотора, цената на услугата. Едни пичове от Самоков си докараха WR45O 2бр. до Сл.бряг за 100инещо двата. И важно е да се отбележе, не те карат да точиш бензин и др. такива, каквито четох в една тема за мотор, влак итн. Та да обобща с две думи. Мотора днес на Еконт, ти на колата(може да се съберете с други колеги за по-тънко) и си пътуваш удобно за където си си пратил мАторя. Спиш или не, представяйки си как се лашка насам натам в някои тир, ставаш сутринта, отиваш до офиса с каската под мишница, сядаш на мотора и със сичката газ в гората. Айде от мен, приятно пътуване!
                            Ползвал съм многократно този вариант /преди на Спиди - сега обаче искат мотора да е в дървен сандък и затова в последните години- само Еконт/. НО... в Проморско има офис на Еконт и това е удобно, но го обслужват малки бусчета в които не винаги има условия за добро обездвижване не мотора и последния път/миналата година/ като се доверих и не си го натоварих сам , по завоите на Ропотамо мотора паднал в буса и се разделих със стопа. Поздрави!

Коментар

..току що се връщаме от Приморско..с димитър бяхме там петък и събота..страхотно беше много сме доволни чудесно замислено и изпълнено мероприятие браво на "джорджио" и цялата група организатори
                              много интересни щандове и представяния също-на гладиатор, на вромос..на ктм на списание офф роуд бг-кавазаки и бета и още и още ..
                              триала днес беше много интересен
                              направихме доста снимки а и много други от зрителите де
                              като цяло много атрактивно каране на ВСИЧКИ участници много публика..а бе..ще видите от снимките
                              няколко джипки счупиха май диференциали ..може би от адреналина при старта..прекалиха с даването на газ
                              имаше и едно странично преобръщане с г класа която иначе вървеше доста добре въпреки че май си бе стандартна напълно на връщане ни изпревари по магистралата..значи-нищо и няма
                              два много агресивни самурая се развалиха по трасето но единия близо до финала и го избутаха на ръце
                              една витара също даде фира....но карачите им наистина много яко ги ръчкаха
                              две три тойоти турбо дизел се представиха много добре
                              а един роувър 8 мак ..изкърти трасето
                              а един много стар роувър управляван от един от поданниците на нейно величество - джентълмент на средна възраст нейде от UK мина просто като по учебник ..дори не му чухме и двигателят ..нито пък хвърли лебедка ..но май това е нормално като се има предвид че..този спорт там е измислен..доколкото знам още в началото на миналият век там са започнали да провеждат такива състезания..
                              както и да е,, много приятни впчатления...въпреки някои опасения мястото също е чудесно...догодина искаме пак ..на същото място
                              благодарим още веднъж на всички участвали в организацията
                              ..между другото купона там продължава и в момента...

Коментар

Със нетърпение очакваме снимков материал от това хубаво събитие.
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X