До: Втори Национален Събор на Off road-Bulgaria.com 3-6 Септември 2009, град Приморск
Момчета много ми се идва, но незнам дали ще мога да се отскубна. Иначе с удоволствие можем да си направим една приятна среща която отдавна не сме правили, спомняйки си първите приятни години на ендуро шампионата 2005-2006
Момчета много ми се идва, но незнам дали ще мога да се отскубна. Иначе с удоволствие можем да си направим една приятна среща която отдавна не сме правили, спомняйки си първите приятни години на ендуро шампионата 2005-2006

Може и от адрес да го натоварят, но цената се вдига. На сайта на Еконт има калколатор и всеки може да си сметне според килата на мотора, цената на услугата. Едни пичове от Самоков си докараха WR45O 2бр. до Сл.бряг за 100инещо двата. И важно е да се отбележе, не те карат да точиш бензин и др. такива, каквито четох в една тема за мотор, влак итн. Та да обобща с две думи. Мотора днес на Еконт, ти на колата(може да се съберете с други колеги за по-тънко) и си пътуваш удобно за където си си пратил мАторя. Спиш или не, представяйки си как се лашка насам натам в някои тир, ставаш сутринта, отиваш до офиса с каската под мишница, сядаш на мотора и със сичката газ в гората. Айде от мен, приятно пътуване!
Коментар