Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втори Национален Събор на OFFRoad-Bulgaria.com 3-6 Септември 2009, град Приморско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Втори Национален Събор на OFFRoad-Bulgaria.com 3-6 Септември 2009, град Приморско

Уважаеми колеги-мотоциклетисти, много от вас не поглеждат други раздели, освен този, затова отварям тази тема и тук.

Както е видно от заглавието, тази година ще се състои Вторият национален Събор на форума. Повече подробности за мероприятието, можете да прочетете тук.
    Последно редактирано от giorgio; 29-08-09, 09:11.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

До: Втори Национален Събор на Off road-Bulgaria.com 3-6 Септември 2009, град Приморск

Моите уважения, ама този събор не е измислен както трябва. Измислен е от някой, за който това е оследна възможност да отиде на море. Мото съборите ( рокерските събори ) са няколко на брой и са пръснати из цялата страна, така че ако на някой му се ходи, но не му е удобно, ще пропусне единият но ще отиде на другият на който му отърва. Освен да отиде да се види с приятели даденият човек, ще поиска да се предвижи до там и да се похвали с офроуд техниката си. Когато е само един на брой съборът трябва да е в централната част на държавата. Кога ще се дигна аз да отида с мотора до Приморско. Не че ще е загуба, но точно никога. Какво остава за хора от Лом примерно.

Коментар

До: Втори Национален Събор на Off road-Bulgaria.com 3-6 Септември 2009, град Приморск

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
      Моите уважения, ама този събор не е измислен както трябва. Измислен е от някой, за който това е оследна възможност да отиде на море. Мото съборите ( рокерските събори ) са няколко на брой и са пръснати из цялата страна, така че ако на някой му се ходи, но не му е удобно, ще пропусне единият но ще отиде на другият на който му отърва. Освен да отиде да се види с приятели даденият човек, ще поиска да се предвижи до там и да се похвали с офроуд техниката си. Когато е само един на брой съборът трябва да е в централната част на държавата. Кога ще се дигна аз да отида с мотора до Приморско. Не че ще е загуба, но точно никога. Какво остава за хора от Лом примерно.
      Точно за хората от Лом миналата година Съора беше в Белоградчик. Сега сериозно, това не е рокерски събора, а много по-мащабно мероприятие, всеки е добре дошъл, който не може или не иска, негова воля. Ако догодина някой уреди място в центъра на България, ще го правим там, тази година официално ни покани и подкрепи община Приморско. Затова и Приморско ще е мястото, пак казвам, всеки сам си решава.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Моите уважения, ама този събор не е измислен както трябва. Измислен е от някой, за който това е оследна възможност да отиде на море. Мото съборите ( рокерските събори ) са няколко на брой и са пръснати из цялата страна...
        Адаш, не идвай, не си струва... Няма да видиш там, нищо познато ти, от "рокерските събори", няма да ти искат пари за вход, няма да се сбием, няма да ти пикаем по палатката, дори "прекъсвачи" няма да чуеш... просто ще срещнеш няколко хиляди човека от форума, но това вероятно не е твоя форум, щом не е твоя събор...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          Адаш, не идвай, не си струва... Няма да видиш там, нищо познато ти, от "рокерските събори", няма да ти искат пари за вход, няма да се сбием, няма да ти пикаем по палатката, дори "прекъсвачи" няма да чуеш... просто ще срещнеш няколко хиляди човека от форума, но това вероятно не е твоя форум, щом не е твоя събор...
          Дадох рокерските събори за пример като бройка. Нищо друго. А няколкото хиляди души, ще се сведат до 1000. "Поканата" беше към моторджиите. Моторджиите от моят бранш са без регистрация на мотоциклетите. Това ще рече, че за да дойда с мотора ще трябва да измина около 600-700 километра по черни пътища. Ще ми е интересно да се уточни след събора, броя на мотоциклетите и АТV -ата посетили мероприятието. Няма да се обеснявам повече. Както казах няма да е загуба, че няма да отида. А хората които искам да видя, намирам да ги видя и по други поводи, а може и без поводи

Коментар

Моторджиите от моят бранш са без регистрация на мотоциклетите. Това ще рече, че
            ...че имате коли, с които може да дойдете при желание.
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Съборът си е събор.
              Който има желание едва ли 100-200 км ще го спрат, за да отиде на събора.
              В днешно време проблемът по-скоро е от към свободно време, а не от към разтояние.
              Съборът наистина не е рокерски(а и добре, че не е такъв иначе аз не бих стъпил там!), така че може до там да се отиде дори и с автобус, а защо не и влак
              Абе като стана на въпрос - има ли влак Плевен - Бургас
              Последно редактирано от Жоро Донечки; 15-08-09, 22:10. Причина: буква

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                Абе като стана на въпрос - има ли влак Плевен - Бургас
                Да. Имаше някъде прекачване, ама не се сещам къде. Пътувал съм като малък. Да зема да дойда с влака
                Да, наистина въпросът е до време, ама като се сетя колко време е нужно да се изминат по горе посочените километри с мотор и то по черно, се отказвам още преди да съм си го и помислил. Влакът е най доброто решение

Коментар

Значи километрите който трябва да се минат са тези до офиса на Еконт наблизо. Така си докарах мотора на море. За yamaha tt600e от офис до офис, съответно от София до Сл. бряг, цената е 67лв. и 50ст. Може и от адрес да го натоварят, но цената се вдига. На сайта на Еконт има калколатор и всеки може да си сметне според килата на мотора, цената на услугата. Едни пичове от Самоков си докараха WR45O 2бр. до Сл.бряг за 100инещо двата. И важно е да се отбележе, не те карат да точиш бензин и др. такива, каквито четох в една тема за мотор, влак итн. Та да обобща с две думи. Мотора днес на Еконт, ти на колата(може да се съберете с други колеги за по-тънко) и си пътуваш удобно за където си си пратил мАторя. Спиш или не, представяйки си как се лашка насам натам в някои тир, ставаш сутринта, отиваш до офиса с каската под мишница, сядаш на мотора и със сичката газ в гората. Айде от мен, приятно пътуване!

Коментар

Хм, хората от Москва идват на Събора....

със самолет..

и после с джип под наем...

явно желанието е определящо в случая..

Коментар

Оня ден обсъждахме с Влади (ВладиЧ), няколкодневно пътуване в края на месеца. Предложих му, прибирайки се в България, да отидем направо на Събора, но той беше категоричен, че първо ще се прибере у дома и ще дойде с колата си. Всъщност много от мотористите и джипарите, също ще пристигнат с леките си коли...

Събираме се за да се срещнем на живо, да се запознаем, да си поприказваме, да се позабавляваме... Няма значение кой с какво е пътувал, важното е, че е добре дошъл!

Коментар

Аз мисля да идвам.
                        Последно редактирано от giorgio; 25-08-09, 11:20.
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Живи и здрави и аз планувам да съм там.
                          С леката кола обаче.

Коментар

..няма не искам няма недей...ВСИЧКИ НА СЪБОРА

Коментар

Аз ще съм там от вторник. Какво има да се убеждаваме...Обаче тази година по-далеч от сцената, щото ми се ще като легна - да поспя, дори и да се е съмнало
                              ______2
                              Е = MZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X