Здравейте всички! Преди два дни разглобих балкана на цяло, като остана само двигателя и рамката. Всичко започна, като видях на един приятел балкана. Беше много хубаво боядисан и реших и аз да си пребоядисам моя. Обаче, като го разглобих, се замислих дали не мога да направя някакъв тунинг на машината. Поразрових се в интернет и видях, че има доста хора, който си правят моторите за крос, дори видях, че има и специални съзтезания. Мисълта ми е да ми дадете някакви насоки, какво да правя. Чел съм доста за тунинга и разбрах, че трябва да се шлайфа цилиндъра, ново бутало, сигменти, ауспух, карбуратор от друг мотор и тем подобни... Ако мога да постигна някакво ускорение г/д като крос, ще е повече от успешен проектът
Ето и снимка на сегашния вид:

Имам всички части, но за проекта смятам да използвам много малко от тях. Така че, ако на някой му трябва някаква част мога да помогна

Всичко по двигателя бачка, палеше от първа манивела (преди да го разглобя
).

Тази снимка е направих да ви питам дали като го пребоядисвам, да свалям цялата оригинална боя, или да премахна само ръждата, която е на места ?
Давайте всякакви мнения за подобряване на мощността - дори и негативни, няма проблем..

Имам всички части, но за проекта смятам да използвам много малко от тях. Така че, ако на някой му трябва някаква част мога да помогна

Всичко по двигателя бачка, палеше от първа манивела (преди да го разглобя

Тази снимка е направих да ви питам дали като го пребоядисвам, да свалям цялата оригинална боя, или да премахна само ръждата, която е на места ?
Давайте всякакви мнения за подобряване на мощността - дори и негативни, няма проблем..

Коментар