Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Посъветвайте ме за марка и модел!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Посъветвайте ме за марка и модел!

епа какво зема - са нема да може да спиме.....

п.п. мача едва сега почва
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
      Мача свърши Утре ще го регистрирам и довечера ще пусна снимки. Уникален красавец ......... ... .
      Поне кажи де!

Аз днес си продадох Кофи рейсъра и ... сега съм болен.
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Честита да ти е придобивката! Качи снимки да и се порадваме и ние.
        Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        За такова гъзарско ендуро ти казах да помислиш. Като начинаещ и се бях запалил за мотор, колегата каза твърдо "ендуро" и се оказа прав - не се утрепах с него ... много.
        А това на живо ми е много грозно.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Би му мамата, джип си купих,зима нямаше 3г. Са взех мотор,пра ме такъв свински дъжд,че и в гъза имам вода. Честито да ви е,лято няма да има благодарение на мене
          Ето я машинката... страшно говедце... как върви... мали,мали... чак ме е шубе,та го карам лекичко,лекичко
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0216.jpg
Прегледи:1
Размер:91.6 КБ
ID:5600038

Име:IMG_0217.jpg
Размер:90.0 КБ
ID:5600039

Име:IMG_0219.jpg
Размер:108.9 КБ
ID:5600040

Име:IMG_0220.jpg
Размер:57.6 КБ
ID:5600041

На живо изглежда по-добре

Коментар

Много добре изглежда! И аз си търся мотоциклет, но още не съм се спрял на конкретна марки и модел.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Много добре изглежда на снимките.
              Много добър избор - предвид "заданието" и вариантите.

Това е след 2007, с предишното поколение (2004,2005,2006) освен обърнатата предница, petal дисковете и козметичните промени в екстериора, го различава и оптимизирана работа на двигателя и оптимизирана рама.

Сигурен съм, че ще си много доволен.
              Като динамика и дума не може да става за сравнение между този мотор и Монстър 696 и особено Ямаха МТ-03, така че е добре винаги да съхраняваш респекта към него.

Коментар

Кой точно модел е.....гледам има общо много с моя като визия по пластмасите,честито,убавец,за дъжда колкото по бързо карам,толкова по малко ме вали ,и не щото минавам между капките,а се създава някаква вълна пред мен и ме мокри само по каската,тя от своя страна ме налива през гърба и оттам ми се наливат обувките и ботушите,нема такова усещане с друго мпс.
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Ro-di Преглед на мнение
                  Много добре изглежда на снимките.
                  Много добър избор - предвид "заданието" и вариантите.

Това е след 2007, с предишното поколение (2004,2005,2006) освен обърнатата предница, petal дисковете и козметичните промени в екстериора, го различава и оптимизирана работа на двигателя и оптимизирана рама.

Сигурен съм, че ще си много доволен.
                  Като динамика и дума не може да става за сравнение между този мотор и Монстър 696 и особено Ямаха МТ-03, така че е добре винаги да съхраняваш респекта към него.
                  Годината е 2009. Километража показва 20 000,незнам колко е вярно,но на всякъде всичко по него изглежда,като чисто ново. Двигателя и звука са музика за ушите. Незнам защо толкова време отлагах тоя кеф.
                  Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                  Кой точно модел е.....гледам има общо много с моя като визия по пластмасите,честито,убавец,за дъжда колкото по бързо карам,толкова по малко ме вали ,и не щото минавам между капките,а се създава някаква вълна пред мен и ме мокри само по каската,тя от своя страна ме налива през гърба и оттам ми се наливат обувките и ботушите,нема такова усещане с друго мпс.
                  Модела е Z750.
                  Понеже днеска го поджитках стабилно,сега идва резонния въпрос,като с колите ли е? Да го карам ли някъде да го обслужат и прегледат? Продавача ми спомена,че веригата според него била много натегната,това какво трябва да значи и да се разхлабва ли ?

Коментар

Ауу, ЗА тези малки, сладки, мигове се живее.... Със здраве да го "Яздиш".

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                      Продавача ми спомена,че веригата според него била много натегната,това какво трябва да значи и да се разхлабва ли ?
                      отвори си менуала,там пише колко и как се мери натегнатоста на веригата,сядам на мотора и опъвам така веригата че да няма повече от 2-3 см.
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Ro-di Преглед на мнение
                        696 не е чак толкова зле като динамика! Верно е че двг-то е по слабо, но е с поне 30 кг по-лек от Z750!
                        Колега честито! Аз обстойно обмислях точно този модел на Z750, но в последствие избрах друго!
                        Обслужването на мотор се изчерпва с ежегодна смяна на маслото (или на предписаните км), на 2 години предница, спирачна течност, свещи, редовна проверка на спирачки, верига и зъбни и евентуално ангренажни вериги/ремъци... абе като на кола почти....

п.п. най-добре е да попрочетеш за по-неспецифичните неща на какви интервали се правят (примерно ангренажа)....
                        В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X