Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Посъветвайте ме за марка и модел!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Посъветвайте ме за марка и модел!

Много съм бос в мото нещата. Харесал съм си на външен вид 3,4 мотора. Кажете към кое да се ориентирам и евнтуално предложете нещо подобно,като визия Предполагам,че има и други модели,наподобяващи тези.
    Фаворит ми е Kawasaki Z750,другите на които съм се спрял са Ducati Monster 696,Yamaha XJ6 и най-накрая Honda Hornet. На последната съм най-малко фен. Ако ме питате какво искам от 1 мотор - не знам! Кефят ме тоя тип Naked bikes и т'ва си е. Очаквам някакви съвети или поне насоки,може и към др. марки и модели.

От: Посъветвайте ме за марка и модел!

Боби, пак те е ухапала мухата май . Аз съм лаик, ама колегата ги кара и разбира много. Даже сега има Z1000, а преди имаше Дукати. Taка, че като се приключат напътстията в темата може да дойдеш и да ти обясни. Иначе е сигурно, че като се купува мотор на старо най без проблемен е Хорнета.
    И аз по едно време се бях запалил за такъв мотор и тогава гледах освен Хорнет, Фейзър и SV. А може да помислиш дали няма да ти пасне повече някое ендуро - от новите модели на водещите марки има много красиви, освен, че са здрави разбира се.
    Последно редактирано от Аndro 160; 14-07-14, 20:19.

Коментар

Отдавна го обмислям и се заради джипа се отказвах. Ся мисля да се поглезя... ама e гледай никой нищо не казва. Накрая ще стане пак,да си купя нещо дето не ми трябва и ще си правиме подаръци по форумите

Коментар

Кажи първо за какво ще го ползваж
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Лично аз бих предпочел кавазаки Z750 и след това хорнета. Дукатито е много хубаво и атрактивно на външен вид, но отзивите за монстера са, че е доста екзотичен и много слаб в електрониката. За конкретната ямаха XJ6 нямам впечатление, но виж фейзъра е много добра машина. Друг удачен вариант е и сузуки бандит 600, който върви на най-добрата цена спрямо годините си. За разлика от бандита и фейзъра, хорнета е по-неудобен и по-нервен мотор, като те предизвиква да го караш на повече ръчка. Бандита е доста спокоен и приятен мотор, а пък фейзъра е много силен, но във високите обороти. И при теб важи правилото, къде, кога и с кого ще си караш мотора, за да можеш да вземеш правилното решение. Чао и късмет
          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
            Отдавна го обмислям и се заради джипа се отказвах. Ся мисля да се поглезя... ама e гледай никой нищо не казва. Накрая ще стане пак,да си купя нещо дето не ми трябва и ще си правиме подаръци по форумите
            Адаш,каквото и да вземеш все ще "сбъркаш", ами поне да ти "пълни" очите и душата.

-На млади години се радвах на по- скоростните (пистарки),сега искам усещане за "трактор" и ми е кеф на ендуро. Най- добре вземи и се "примери" на няколко мотора (колегите могат да помогнат на някоя сбирка) и тогава решавай.

Коментар

Поговорката за шилото е много вярна. Утре ще ходя да гледам едно Z750. Ако моторджията дето ще е с мене каже,че става,вечерта ще се похваля Другото на което съм фен е Husqvarna Nuda 900r.,ама не видех много да ги продават

Коментар

За такова гъзарско ендуро ти казах да помислиш. Като начинаещ и се бях запалил за мотор, колегата каза твърдо "ендуро" и се оказа прав - не се утрепах с него ... много.

Коментар

Освен кавата Z, фърли едно око на Aprilia Tuono ... ако държиш на японско Suzuki GSR, Yamaha FZ-8. Хорнета е най-смотаното според мен! Иначе колко е бюджета ориентировъчно?

п.п. 'талянските матори не са чак толкова страшни за поддръжка, та ако Moster - a ти е на сърце не го мисли толкова!
                  Последно редактирано от bushiDO; 15-07-14, 20:14.
                  В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Ми около 7,8 съм приготвил. Колкото останаха от джипарата общо взето.От Сузукитата май няма много избор. А това,което е постнал Андро,не е ли точно FZ8 ? Много е готино и то... са ще ги прегледам...

Коментар

Не е-да ме поправи Хелик ако бъркам снимката от Андро е на Ямаха мт-03,двигателя и е същия от тенере 660,хтр 660 и хтх 660Не е лош,но чак пък да е ендуро.....това си е чист голтак/турър/за из града

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                        Ми около 7,8 съм приготвил. Колкото останаха от джипарата общо взето.От Сузукитата май няма много избор. А това,което е постнал Андро,не е ли точно FZ8 ? Много е готино и то... са ще ги прегледам...
                        това което е показал Андро е едноцилиндрово! Те това е FZ8:
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1FZ8_Limited_Edition.jpg
Прегледи:1
Размер:62.3 КБ
ID:5599804
                        п.п. бюджета ти само за мотора ли е, или и за екипировка?
                        Последно редактирано от bushiDO; 15-07-14, 21:59.
                        В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Само за мотора е бюджета. Хубава е ямахата,ама колкото повече гледам Кавата,толкова повече се влюбвам. Прилича ми на транформър ... Дано се окаже свястна тая утре...

Коментар

При FZ8 имаш 4 бутални, моноблокови апарати и обърната 43 мм предница, което е сериозно предимство пред 41 мм предница и двубуталните апарати на Z750 (до 200, имаш опция за ABS, която при Z750 я няма, има я за Z800 и Z1000, но надхвърляш бюджета, от друга страна за Z750 имаш доста повече предложения и без проблеми се придържаш в бюджета, има и доста Z1000 между 2005 и 2008 в този диапазон, там вече имаш същото тегло, по-добри спирачки(4 бутални) и доста по-силен двигател и по-добра остатъчна стойност при препродажба.

Моят съвет е да гледаш Z750 и Z1000 и да избереш машината в по-добро състояние, като отчиташ предимствата на Z1000.

Знам, че някой ще каже, много е силен и т.н., но това все пак е гол мотор (по-високите скорости бързо напомнят за себе си), освен това е инжекцион и се развърта доста мазно (за разлика от някои карбураторни предшественици, които не че са по-бързи, обаче умеят да създават такива впечатления и сериозно да "страхуват" собствениците си), за сравнение с една спортна хилядарка, дори от допотопните, Z1000 e доста по-малко предрасполагащ към екстремизъм мотоциклет.

И все пак не забравяй:
                            Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                            каквото и да вземеш все ще "сбъркаш", ами поне да ти "пълни" очите и душата

Коментар

Мача свърши Утре ще го регистрирам и довечера ще пусна снимки. Уникален красавец Мерси на всички за помощта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X