Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блъснаха ме!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Блъснаха ме!!!

Кофти, минало е, сега е вече друга игра. Играта на адвокатите.

Втория участник в ПТП то ще се опита да докаже най-вече, че ти си се блъснал в него. Така той става нещо като неволен свидетел а не участник в ПТП. При този благоприятен за него сценарий няма да има дело.! Ще се свърши на ниво следователи и едно заседание.

Намери свидетели които са били там и са записани като такива на огледа. Намери и шофьорите от автобусите по това време в района, може някой да е видял какво точно се е случило. Събери неуспорими доказателства, че си станал жертва на на ПТП при виновен водач на другия автомобил. ( като засега приемаме че е невиновен преди да се види протокола от КАТ )

Ако още не си давал показания, преди това се консултирай по терминологията със хора следователи или адвокати с опит в областта, да не те подведат на разпита и да излезе, че си си паднал сам а и си нанесъл щети на колата.
    Т5
    Crossrunner

Коментар

минах и аз от там, вече бяха дошли полицаите и не спрях.
      беше те засякла сива Тойота Аурис или Корола? Скутерчето ти е синьо?
      доколкото мога да преценя ти лежеше на 5-6 метра след тойотата.
      LZ1NDI
      DR650SE K8

Коментар

Преди години ми отнеха предимство на околвръстното, полицаите написаха акт на този в който се блъъснах-отнемане на предимство мисля. Класически случай с тази разлика, че се опита от осевата линия да направи обратен завой и да влезе в изхода на Екото, ударих го в дясната колонка, летял съм не повече от 3-4 метра. Платиха ми по гражданска-имах фактура за екипировката, не я пазех а и бях пазарувал от Австрия, но един приятел ми взе дубликат. Мотора идваха на два огледа, взех проформа от Еди за 1800лева, но понеже цената на ремонта превишаваше многократно цената на мотора по Шваке ми го писаха тоталка и ми го изплатиха на 80%, по спомен към 400лв. ми дадоха за него.
        НО нямах никакви физически наранявания, нищо счупено, видимо натъртвания или нещо друго (ходих до Пирогов), при средна или тежка телесна нещата се променят драстично-там са пропуснати ползи, физически и психически болки и неудобства, които трудно могат да бъдат изчислени.
        Съди го, нека се научат че правилата са за да се спазват, и да се оглеждат за мотористи!

Коментар

Колеги да се похваля, след постоянни и много физически упражнения още от първия ден след операцията и изядени 2 прасета на пържоли, от днес се движа без патерици и карам колело, а за събота и неделя планирам лек преход в планината. Всичко това за 2 месеца, а докторите ми казаха да забравя за колелото близките 4-6 месеца.
          Благодаря на всички
          бъдете здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
            Всичко това за 2 месеца, а докторите ми казаха да забравя за колелото близките 4-6 месеца.
            Ти пак гледай да не се зориш много, че да не стане някой фал с нещо недобре зарастнало. Докторите не от лошотия приказват такива работи.

А с прасетата продължавай - те са за това.

Коментар

Счупеното се е калцирало и зараснало, даже и малко в повече е дошъл калция. Вчера ходих на преглед и същите доктори ми казаха че мога да ходя и карам колело и каквото искам... Проблем са някои мускули, които още не са се възстановили.

Коментар

Какво става относно вината за ПТП? Има ли някакво развитие, или има опити за потулване на нещата?
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Не съм я видял навреме темата - най-важно е в протокола от КАТ да пише "средна телесна" , същото и в бележка от Пирогов, че на мен, срещу някой лев, катаджиите ми бяха писали контузия, добре, че беше бележката от Пирогов, та им се наложи да оправят протокола.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

За сега полицията си върши перфектно работата, но човека се възползва от правото си да обжалва и иска да докаже, че съм карал с превишена скорост...
                    И полицията и болницата са написали фрактура на дясното бедро.

Коментар

Колегата от #15 изказване е прав, но не каза, че досъдебното /полицейското / производство е със срок 2 месеца. Поради експертизите които ще се назначат по него със сигурност ще се удължи срока с още два месеца, но най-важното е при твоя официален разпит да кажеш, че ще заведеш граждански иск в първото съдебно заседание, каквото и да се опита дознателя да те убеждава, че това не може не се връзвай, това са правата ти ако не се лъжа са чл.80-84 от НПК, казвам го по памет, иначе по въпроса за застрахователите и едните и другите ще чакат да се произнесе съда по случая. Още едно важно нещо : със сигурност дознателя ще се опита да ти предложи да не се запознаваш с материалите по производството преди да бъдат внесени в съда, ако се съгласиш ще е грешка от твоя страна и когато те призоват да се запознаеш с това води със себе си адвокат и по никакъв повод не се съгласявай на "споразумение", т.е. ако се съгласиш на това споразумение, този който те е блъснал ще бъде съден, но наказанието ще бъде доста под минимума от предвижданата по закон присъда, а също и няма да те викат в съда където трябва да предявиш претенциите си към него в граждански иск. Дано съм успял да го напиша така, че да го разбереш, ако ли не обади ми се на 0899 821 123, не съм адвокат, но съм имал подобни дела ............

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X