Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Harley-Davidson Night Rod Special(V - ROD) или Honda Shadow 750 Fantom

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Harley-Davidson Night Rod Special(V - ROD) или Honda Shadow 750 Fantom

Здравейте! Нов съм във форума. Предстои ми да си купувам мотор и ми е трудно да избера един от двата модела! Моля за мнение по въпроса относно проблема ми, както и за мнения за и против двата модела. Всяка информация ще ми е от полза, защото сериозно съм се поболял Благодаря предварително!

От: Harley-Davidson Night Rod Special(V - ROD) или Honda Shadow 750 Fantom

Е Харлей разбира се, пък ако ще и да го ремонтираш след всяко изкарване от гаража! Гъзарията изисква жертви, а такъв мотор не се купува за околосветско пътешествие!
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Посочил си два напълно различни мотоциклета.
      Я дай малко повече инфо за себе си, за какво ти е мотоциклета, с какъв опит и финанси разполагаш и т.н., че чак тогава да се пънем да отговаряме подробно.

Коментар

Ако искаш да караш - Honda Shadow 750 Fantom, ако искаш да се научиш да ремонтираш - Harley Davidson... Макар, че V-Rod e с двигател на Porsche

Коментар

Двата мотора нямат допирни точки просто...От една страна хондата(може би)ще е по-безпроблемна, и по-лесно ще се намират части(въпреки че в ибей има всичко).От друга страна харлея си е харлей(въпреки че с този в-род го няма характерния двигател в който биелите са на един чоп).Ако искаш да караш без особени грижи и поддръжка-хондата, ако искаш да си уникален-харлея.

ПП-ако си падаш по скороста харлея е твоя мотор, v-road-а притежава невероятна динамика, но го няма духа на харли дейвидсън.
          ПП2-забелязал съм, че за харлей(който и да е модел)има доста афтърмаркет части, така че ако не ти изнася нещо в него, просто го сменяваш.Което е един голям плюс.
          harley davidson-fan

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X