Здравейте! Нов съм във форума. Предстои ми да си купувам мотор и ми е трудно да избера един от двата модела! Моля за мнение по въпроса относно проблема ми, както и за мнения за и против двата модела. Всяка информация ще ми е от полза, защото сериозно съм се поболял
Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Harley-Davidson Night Rod Special(V - ROD) или Honda Shadow 750 Fantom
Свий
X
-
От: Harley-Davidson Night Rod Special(V - ROD) или Honda Shadow 750 Fantom
Е Харлей разбира се, пък ако ще и да го ремонтираш след всяко изкарване от гаража! Гъзарията изисква жертви, а такъв мотор не се купува за околосветско пътешествие!"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
-
Посочил си два напълно различни мотоциклета.
Я дай малко повече инфо за себе си, за какво ти е мотоциклета, с какъв опит и финанси разполагаш и т.н., че чак тогава да се пънем да отговаряме подробно.
Коментар
-
Двата мотора нямат допирни точки просто...От една страна хондата(може би)ще е по-безпроблемна, и по-лесно ще се намират части(въпреки че в ибей има всичко).От друга страна харлея си е харлей(въпреки че с този в-род го няма характерния двигател в който биелите са на един чоп).Ако искаш да караш без особени грижи и поддръжка-хондата, ако искаш да си уникален-харлея.
ПП-ако си падаш по скороста харлея е твоя мотор, v-road-а притежава невероятна динамика, но го няма духа на харли дейвидсън.
ПП2-забелязал съм, че за харлей(който и да е модел)има доста афтърмаркет части, така че ако не ти изнася нещо в него, просто го сменяваш.Което е един голям плюс.harley davidson-fan
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар