Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за стартер на YAMAHA МВК !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за стартер на YAMAHA МВК !

Здравейте!Става въпрос,за демонтажа и последващ ремонт,на стартер(предполагам е и с 'бендикс' към него!)на ямаха МБК 150сс,4-т,с водно охлаждане. От няколко дни притегателното реле(предполагам) не освобождава както трябва и известно време (около 20-30секунди) се чува едно звънкане от стартера, което изчезва впоследствие. Днес като се опитвах да стартирам скутера, започна да шуми доста (при самото развъртане) и по-трудно запали двигателя - може би и четки/втулки са за смяна? Тъй като не съм демонтирал стартер на скутер, ми е любопитно от къде е по-удобно да се демонтира стартера - дали като сваля кутията на въздушният ф-р,и пластмасите около центробежният съединител,или като демонтирам кутията под седалката(багажника)? Другият ми въпрос е : откъде да си взема читав ремонтен комплект за стартера,или къде може да се отремонтира по-изгодно,и сравнително бързо(тези дни ще идвам до Варна)????Благодаря!!!

п.п - Моля модераторите,поне този пост да одобрят,защото последно време само ме 'режат' !

От: Помощ за стартер на YAMAHA МВК !

Вземи си стартера,като идваш до Варна!Ако не ти е локализиран проблема в стартера-направи го,не че и тук не може!Иначе,за подходящите части има 4-5 магазинчета в града,при нужда мога да ти помогна с локализацията им(ако не ти е познат града!).Успех!

Коментар

От: Помощ за стартер на YAMAHA МВК !

Благодаря че поне ти се отзова на молбата ми!Непременно ще те потърся!Само се чудя,защо други не се включват в дискусията.Като чета из форума,виждам на какви безсмислени теми са давали отговори,пък тука-никоЙ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X