Здравейте!Става въпрос,за демонтажа и последващ ремонт,на стартер(предполагам е и с 'бендикс' към него!)на ямаха МБК 150сс,4-т,с водно охлаждане. От няколко дни притегателното реле(предполагам) не освобождава както трябва и известно време (около 20-30секунди) се чува едно звънкане от стартера, което изчезва впоследствие. Днес като се опитвах да стартирам скутера, започна да шуми доста (при самото развъртане) и по-трудно запали двигателя - може би и четки/втулки са за смяна? Тъй като не съм демонтирал стартер на скутер, ми е любопитно от къде е по-удобно да се демонтира стартера - дали като сваля кутията на въздушният ф-р,и пластмасите около центробежният съединител,или като демонтирам кутията под седалката(багажника)? Другият ми въпрос е : откъде да си взема читав ремонтен комплект за стартера,или къде може да се отремонтира по-изгодно,и сравнително бързо(тези дни ще идвам до Варна)????Благодаря!!!
п.п - Моля модераторите,поне този пост да одобрят,защото последно време само ме 'режат'
!
п.п - Моля модераторите,поне този пост да одобрят,защото последно време само ме 'режат'

Коментар