Не знам дали тук е най-подходящото място, но ми трябва една консултация от някой по-опитен в пазаруването през e-bay. Накратко случаят е следния: поръчах нещо, но съм дал грешен адрес. Веднага след като пуснах поръчката си видях грешката и писах на продавача, който ми отговори че няма проблем и ще промени адреса при изпращането. В последствие обаче се оказа, че той не е променил адреса и стоката е изпратена и получена на грешния адрес. Продавача ми твърди че нищи не може да направи и грешката си е моя. Мога ли да търся (чрез e-bay customer protection или подобно) някакво обезщетение от продавача или да пия една студена вода? Парите не са кой-знае колко, но не са и съвсем леки за преглъщане (ок.150лв.).
п.п. адресите са в UK (около Лондон) и аз нямам никакъв физически или друг достъп до тях. Доставката щеше да се осъществи чрез български доставчик - посредник.
п.п. адресите са в UK (около Лондон) и аз нямам никакъв физически или друг достъп до тях. Доставката щеше да се осъществи чрез български доставчик - посредник.
Коментар