Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стикери "Пази моториста!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стикери "Пази моториста!"

Ех, да можеше да е вярно...
    За съжаление съм го обсъждал с "висш офицер" от една известна институция с надеждата, че е точно за мотопеди, но ... ядец. Точно за мотори си се отнася. Ще ти насвяткат акта като нищо (при желание естествено), а при евентуално обжалване изхода е обвит в мъгла. На въпроса ми "Защо все пак" отговори, че това е много старо и е заради някаква особена важност и значение на маршрута, но с времето вече никой не знае каква точно е била идеята (или не иска да каже). Иначе всички си карат по него и на никого не са правили проблем пред мен, а прозореца на офиса ми е на Цариградско и мога да изброя моторите, минаващи за ден.
    Honda XR600
    Kawasaki KLX650
    Honda XL600V Transalp
    +359 888 6З5 9З4

Коментар

Пичове има цяла отделна тема за там. Потърсете я отскоро е.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Не само има отделна тема ами и това е обсъждано в мотозоната и байкърса преди години, знаците не са стари сложиха ги преди 6-7години тогава беше и бума на обсъждане на този въпрос, някой току мине и види знака и пускаше бомбастична тема!
        Както и да е темата не е за знаците, а за стикерите, сори Найдене!

Коментар

Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнение
          Всеки ден карам поне 40-50км. в час пик. И поне по една "ситуация" отчитам дневно. Стремя се да карам така, че ангелът хранител да не изостава, защото....
          Куриоз - едно от най-"красивите" засичания ми се случи от момък точно с такава лепенка. Понеже го направи доста нагло успя да ме вбеси прилично - погнах го с идеята за саморазправа, а той явно усети, че ще има екшън и побегна. Настигнах го в задръстванията и точно мислех да си пъхна ботуша през затворения прозорец, когато видях лепенката. Стана ми криво, чукнах му на стъклото и му казах да я свали...
          Колега може би стикера те кара да си мислиш, че водача гледа да се съобразява с мотористите.
          Аз с удоволствие бих си залепил такъв, но и без стикер се съобразявам с моторджийте, въпреки че съм изпадал в ситуация да засека моторист, неволно естествено.
          Поздрави на всички разумно каращи разумно

Коментар

http://stiker.eu/banners/stikerr_paz...a_all_big_.jpg тука има интересни неща.
            Пиронът,който стърчи над останалите,получава удар с чук.

Коментар

а тези стикери имаш ли ги на някои pdf формат, за да мога да ги разпечата. Или някои ако има да ги пуска.

Коментар

...четох,но нещо не схванах.Как мога да се здобия с някои и друг такъв стикер?
                HUSGVARNA 630 SMR
                PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Магазин Моторика затвори врати за съжаление. Другия вариант споменат в темата е този: http://stiker.eu/brandirane_oblepvane_na_motori.htm
                  A Lone Rider

Коментар

Аз си взех един такъв - от интернет разпечатих го и го сложих на колата !!! Има ефект вижда се от далече.
                    Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

Коментар

Ето един хубав вариант за стикер. (по специално за колегите с GS) Натиснете снимката за да я уголемите

Име:GS Sticker.png
Прегледи:1
Размер:346.1 КБ
ID:5511093
                      Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X