Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стикери "Пази моториста!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стикери "Пази моториста!"

Ако на някой му трябва стикер "Пази моториста!", такива безплатни има в магазин "Моторика", София, жк. Гео Mилев, ул. Николай Коперник 21

п.п. ако това бъде счетено за реклама, нямам против да се изтрие.

От: Стикери "Пази моториста!"

Явно това е габровския вариант. По подобие на "пази боята" вместо "пази се от боята".

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
      Явно това е габровския вариант. По подобие на "пази боята" вместо "пази се от боята".
      Да не те е блъскал мотор?
      Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Не, просто не възприема нещо по-различно от четириколесно превозно средство, май. За съжаление.
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
          Да не те е блъскал мотор?
          Споко, бе, хора, и аз съм бъдещ моторджия. Един колега го отвя някаква овца, по чудо не се преби. Влачил се е по гръб върху раницата около 30 метра между колите, това по Цариградско. Да кажем, че не ми стиска да тръгна из трафика в София с мотор. И на първи април да не се помайтапи човек, при все, че дадох габровски пример...
          Един мотор има проходимост, немислима за който и да е джип... Та оттам - скоро ще цъфна при вазе! Ама пусто и книжка трябва да сменям, та става дебела.
          Последно редактирано от Rabin; 02-04-11, 14:21.

Коментар

Колко струва 1 стикер?
            ОФ-РОУД КЛУБ "НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

А аз сума ти време се чудя от къде да си взема такъв стикер!
              Благодаря!!!

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
              ... Влачил се е по гръб върху раницата около 30 метра между колите, това по Цариградско...
              Цариградско шосе е ЗАБРАНЕНО за мотори, велосибеди и каруци, отделен е въпроса, че няма сигнализация (аз съм видял само два знака).
              Точно заради такива "овци" и "овни" го избягвам.
              Хубаво е, че му се е разминало на колегата.

Поздрави
              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

oткАчен народ... хвърли се със 100 и нещо км/ч. Не бил виновен. Моторът на скрап. Колегата куца няколко дни, и със застраховката си купи нов ... и пак кара!

Коментар

Всеки ден карам поне 40-50км. в час пик. И поне по една "ситуация" отчитам дневно. Стремя се да карам така, че ангелът хранител да не изостава, защото....
                  Куриоз - едно от най-"красивите" засичания ми се случи от момък точно с такава лепенка. Понеже го направи доста нагло успя да ме вбеси прилично - погнах го с идеята за саморазправа, а той явно усети, че ще има екшън и побегна. Настигнах го в задръстванията и точно мислех да си пъхна ботуша през затворения прозорец, когато видях лепенката. Стана ми криво, чукнах му на стъклото и му казах да я свали...
                  Honda XR600
                  Kawasaki KLX650
                  Honda XL600V Transalp
                  +359 888 6З5 9З4

Коментар

И аз имам мерак да ставам бъдещ моторист, но като гледам какво става по пътищата... все още не съм сигурен. Rabin също има право. Скоро един приятел се изтресе в Москвич със 150 км. ч. Застигнал го отзад, а колата завивала наляво. Оцеля по чудо. После изнасяше дълги тиради колко бил виновен "дъртака с Москвето". Как да му кажа, че със 150 км. ч. може би и аз нямаше да го видя. Със същия успех могат да се пуснат и лепенки "Пази се от моториста"....

Коментар

Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнение
                      Със същия успех могат да се пуснат и лепенки "Пази се от моториста"....
                      Ще стане идеално ако напишат и двете.
                      Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Опасни са новоизлюпените мотористи, и даже - мотопедисти... "Камикадзе" - така гордо се нарича махленския клуб с членска маса 13+ / -18 ...
                        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                          Цариградско шосе е ЗАБРАНЕНО за мотори, велосибеди и каруци
                          Прочети си отново закона, знака забранява навлзането на БАВНО движещи се превозни средства-каруци, велосипеди, МОТОПЕДИ(мотоциклет до 49сс и максимална технологична скорост 50км.) същият този знак забранява влизането на гореизброените и на магистралата.
                          Относно стикерите- идеята им според мен е да напомнят на останалите участници в движението за нас, дали ще спасят някой? аз поне се надявам да е така!

Коментар

В8 "Забранено е влизането на
                            мотоциклети и мотопеди"
                            - важи и за мотопеди и мотоциклети за съжаление.
                            Honda XR600
                            Kawasaki KLX650
                            Honda XL600V Transalp
                            +359 888 6З5 9З4

Коментар

Знака е В14- забранено влизането на изброените превозни средства и на него и изобразена каруца и мотор. И понеже няма отделна картинка за мотор и мотопед става объркване, но забраната е за бавно движещи се превозни средства-каруци, мотопеди, колелета и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X