Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На плувка, "на дъно", или "на шнур"?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: На плувка, "на дъно", или "на шнур"?!

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    А бе не знам, аз досега с мухарката винаги съм хващал риба
    Друго не нося.
    На това поднасяне не можеш да имитираш мухарка ще излъжеш някоя риба с гаранция но няма нищо общо.
    Вярвам ти.Въпроса е колко,защото ако аз ти кажа,ще излезе "рибарска история" после...Но ако ти се занимава,питай Йори,той веднъж видя...и яде
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ами достатъчно за 2 часа една голяма тенджера мерен кефал това в лошите дни Пъстърва по малко само аз 15 тина мерни на излет На реката имаше един местен на поднасяне 1 бройка за мене това си е достатъчно а аз по принцип риба не взимам особенно балканска пъстърва.

Коментар

здравейте,за мен щеката си остава най добра
        прецизно поднасяне на стъвта а и риби с тегло 5 , 6 кг нямат шанс

Коментар

До: На плувка, "на дъно", или "на шнур"?!

Предпочитам затворените водоеми, но ходя и на река. Морето не ме кефи - досега не ме е провокирала борбена риба. (Не бързайте да скачате любители на чепарета и т.н., като извадите на мач 3,5 кг шаран на 0,16 жилка елате кажете че има борбени риби в морето.)
          Обичам да ловя на плувка (мач) и дъно. Търся предимно едри риби шаран, амур, толстолоб. Влече ме големия сом, но нямам още необходимите аксесоари - лодка, колесар и т.н.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

От Дунава по-яко няма!

Дънни основно, за разнообразие спининг, тролинг и кльонкане.
            Риби от сорта: http://gallery.nariba.com/showgaller...00&ppuser=8545
            Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

според това каква риба търся ина какво кълве ползвам съответния такъм
              нема да се фалиме оно се види и само се фали

Коментар

Дунава,там е истината и там е за истински мъже.Който може да лови там и е бил веднъж на речния бряг,не си помисля за друг риболов.
                Но трябва да понася и комарите и несгодите,които поднася този риболов.
                Риба мноооого-КАТ ВОДА,КАТ РИБА.Въпроса е да уцелиш верния "кат"
                Прикачени файлове
                Чавдар Владимиров
                0887/912075
                Ленд Ровър Диско 1
                Самуад в проект

Коментар

До: Re: На плувка, "на дъно", или "на шнур"?!

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  От лодка на плувка за сом също е много интересно. Плувката потъва с много сепваш звук. Всеки път се стряскам. Както е тихо и спокоино и изведнъж туп.
                  На плувка за сом? Какъв е монтажа?

Коментар

Първо това го практикуват в спокойни води, на рибе, а и задължително малко се насърчава сома с кльонкане. За при нас на Дунава не вярвам да стане, но това лято може да го пробваме.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                      Първо това го практикуват в спокойни води, на рибе, а и задължително малко се насърчава сома с кльонкане. За при нас на Дунава не вярвам да стане, но това лято може да го пробваме.
                      Това лято имаме да си връщаме и за миналото.

Коментар

Най - много ми допада дъно и английски риболов(Мач), след това плувката по реките. Все едно къде и как, за мен риболова е страст и никой не може да ме отдели от нея. Нагласям такъма според сезона и мястото, а ловя целогодишно.
                        Поздрави на всички!
                        Jeep Cherokee Limited 2.5 tdi + BF Goodrich All-terrain
                        if there is no fishing and hunting in paradise, i'm not going...

Коментар

Щеката е добре.Лошото при нея е че ограничено движението.Разбъваш оборудването и дотам.Иначе е уникален риболов.За еднодневен риболов набързо ходене без много предварителна подготовка на плувка.За няколко дни на дъно.Шнура обикновенно е за човек обичащ усамотението и спокойствието.Аз ходя повечето време за по ден (няма време за повече) Ловя най вече с 2 директни телескопа 9и7 метрови.Но всичко зависи от ориентацията кой каква риба предпочита да лови. И най важното Наслука на всички.

Коментар

чета и не вярвам на очите си... няма ли поне един спинингист във форума...

На мен плувката ми доскучава, ако не кълве... Дънните пък искат много чакане...
                            Най ми е приятен спининга и понякога тролинг... Но определено след 2-3 часа ми писва да седя в лодката...

Напоследък предпочитам да ловя сутрин 3-4 часа и след това да седна на салатка... Последният път следобяда /салатка и наденици на скара / направо заспах - така сладко припичаше слънцето, а и рибата "заспа"...

Ако има желаещи за тази неделя, мога да ви поканя да ловите на плувка и дъно на моя рибарник /близо до Пазарджик/... има и 3км офроуд участък.

Излиза основно каракуда... Това лято съм пуснал 40-ина щуки та дано догодина да го няма тоя проблем /каракудата/.
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              чета и не вярвам на очите си... няма ли поне един спинингист във форума...

На мен плувката ми доскучава, ако не кълве... Дънните пък искат много чакане...
                              Най ми е приятен спининга и понякога тролинг... Но определено след 2-3 часа ми писва да седя в лодката...

Напоследък предпочитам да ловя сутрин 3-4 часа и след това да седна на салатка... Последният път следобяда /салатка и наденици на скара / направо заспах - така сладко припичаше слънцето, а и рибата "заспа"...

Ако има желаещи за тази неделя, мога да ви поканя да ловите на плувка и дъно на моя рибарник /близо до Пазарджик/... има и 3км офроуд участък.

Излиза основно каракуда... Това лято съм пуснал 40-ина щуки та дано догодина да го няма тоя проблем /каракудата/.
                              Имам всичко необходимо за тролинг лодка ,колесар,сонар и така нататък Лошото при мен е че почти ходя сам за риба и ми е доста трудно се справям сам с такъв вид риболов.По нашият край нямам серйозен колега. все си имат работа ,не им се ходи и прочие.Между другото къде ти се намира рибарника.Преди години държах някой и друг язовир и ми е интересно

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
                                Имам всичко необходимо за тролинг лодка ,колесар,сонар и така нататък Лошото при мен е че почти ходя сам за риба и ми е доста трудно се справям сам с такъв вид риболов.По нашият край нямам серйозен колега. все си имат работа ,не им се ходи и прочие.Между другото къде ти се намира рибарника.Преди години държах някой и друг язовир и ми е интересно
                                Колега, къде е твоя край?
                                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X