Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kъде кълве?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Kъде кълве?

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    А откъде можем да си ги закупим? Спомена някакъв офис? Че мен наистина ме ядат като за световно...
    Мога да доставя в софийския офис малко но ще се продава неофицилано понеже стоката е без етикети и нямам никакви документи за нея. Иначе Варна или куриер.
    Последно редактирано от Тихомир; 27-06-08, 12:19. Причина: правописни грешки
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

На всички колеги честит Ви "Световен ден на риболова" Чества се от 1985 г. по решение на Международната конференция по регулиране и развитие на риболова, проведена през юли 1984 г. в Рим-Италия. - НА СЛУКА !!!!
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
        Ако си там в Неделя и ако съм някъде наблизо, ще ти звънна да обменим опит.
        Ето малко снимки за онагледяване на маршрута ...

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
          Мога да доставя в софийския офис малко но ще се продава неофицилано понеже стоката е без етикети и нямам никакви документи за нея. Иначе Варна или куриер.
          Получих крема и снощи го ползвах. Има отличен ефект!
          Благодаря ти!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Получих крема и снощи го ползвах. Има отличен ефект!
            Благодаря ти!
            Ако не съм сигурен няма да си сложа името зад него.
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Колеги искам да отида някъде за риба през уикенда на палатка. Радиус 100-150 км от Варна ме устройва. За предпочитане държавен гьол - имам си билет. Да има някаква риба - шаранови за предпочитане. Предпочитам да ловя на дъно, на мач и на 8 метров телескоп с ластик. Да е подходящо за деца. Да не е гола поляна - желателно е да има горичка, за да се крием на сянка.

Нямам против и компания, защото има шанс семейството да се откаже тази седмица.
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

В неделя ги мъчихме на тролинг на Искъра... Много слабо... За 7 часа едно почукване на мен, но не се хвана и едно малко сомче на колегата /пуснато обратно да расте/...
                Прикачени файлове
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                  Ето малко снимки за онагледяване на маршрута ...

Благодаря Митко, в най скоро време ще го изпробвам.

Коментар

В петък вечерта на Цонево пълна нула. Две бебенца сомчета по 10 см на бял червей. На сутринта обаче решихме да идем да покъцаме на Пчелник. Така че рано рано в събота бяхме там. Платихме си таксата по 10 лв на човек. Захранихме, отворихме по една биричка. Резултата беше около 18 кг шаранчета от 0,800 до 1,200 кг. и много таранки по 200-400 гр. Кефа е, че повечето ги извадихем на мача и на новия ми телескоп с ластик. Вярно че телескопа се справя добре, но с мача рибата се усеща повече. Като си търгнахме пуснахме част от шараните другите си ги платихме и вече са във фризера.
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Резултата беше около 18 кг шаранчета от 0,800 до 1,200 кг. и много таранки по 200-400 гр. Кефа е, че повечето ги извадихем на мача и на новия ми телескоп с ластик.
                      Колега кг. или бройка...... НАСЛУКА.
                      Цветан Петров
                      "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
                      0888865583

Коментар

"Къде кълве?"Аз биих казал, че и на ДУНАВА кълве но си иска предварителна подготовка, в уверение на това до ден-два ще пусна и снимки. За сега ще ви споделя, че за последните три уикенда хванахме първо 9бр. после 8бр. и 6бр. щарани междо 2 и 8 кг. А куриозното беше,че хващахме и платики на 2-0 кукичка.
                        Цветан Петров
                        "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
                        0888865583

Коментар

Първоначално публикуван от OSLAR Преглед на мнение
                          Колега кг. или бройка...... НАСЛУКА.
                          18 кг бяха общо, а като бройка не ги броихме, разделихме ги с приятеля ми - кой колкото иска. На кантара общата сума беше 18 кг. А размера има варираше от 800 грама до около 1,2 кг.
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

А на Пожарево на каква риба може да се разчита?
                            И може ли да се лови на плувка?

Коментар

Колеги искам да отида някъде за риба през уикенда на палатка. Радиус 100-150 км от Варна ме устройва. За предпочитане държавен гьол - имам си билет. Да има някаква риба - шаранови за предпочитане. Предпочитам да ловя на дъно, на мач и на 8 метров телескоп с ластик. Да е подходящо за деца. Да не е гола поляна - желателно е да има горичка, за да се крием на сянка.

Нямам против и компания, защото има шанс семейството да се откаже тази седмица.
                              Такова място съществува само в РАЯ
                              Наслука !

Коментар

Първоначално публикуван от edd2 Преглед на мнение
                                Такова място съществува само в РАЯ
                                Наслука !
                                Имаше такива места, все още ги има, но рибата е понамаляла - бракониери - к'во да ги пра'иш
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X