Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Kъде кълве?

Свий

Това е залепена тема.

X
X
- 

От: Kъде кълве?

След бензиностанцията вляво отиваш на мелницата, а там е малка корекция и на нея има нещо като бент, там ли?Първоначално публикуван от Nikomage Преглед на мнениеКато идеш на центЪра на Драганово до бензиностанцията,точно след нея завиваш по улИцата и накрая на улИцата излизаш точно на бента.
 Коментар
- 

много е добър, евалатаПървоначално публикуван от Nikomage Преглед на мнениеВчера кам 7:30 на река Осъм
 това е свако ми аз неможах да го вдигна аз неможах да го вдигна     
 [ATTACH=CONFIG]492319[/ATTACH]Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
 Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
 Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
 Продавам гуми 205х70х15!
 Коментар
- 

ДАПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеСлед бензиностанцията вляво отиваш на мелницата, а там е малка корекция и на нея има нещо като бент, там ли?
 Коментар
- 

Има нови промени в закона за рибарството и аквакултурите. Мисля, че разрешиха нощния риболов по р. Дунав.Първоначално публикуван от Nikomage Преглед на мнениеНезнам аз не сам много на ясно със законите ако е така няма да ходя повече на нощен риболов и ако има нещо вярно от колко до колко е забранен така нареченият нощен риболовСъс съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
 Коментар
- 

Я да използвам да питам. Корекцията поизчистена ли е? Демек има ли къде да се хвърля?Първоначално публикуван от Nikomage Преглед на мнениеПреди два дена си бях на Драганово. Там на бента ...........Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
 Коментар
- 

Има места . Горе-доло е почистена но има тук там някои друГ боклукПървоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеЯ да използвам да питам. Корекцията поизчистена ли е? Демек има ли къде да се хвърля?  
 Коментар
- 

Към коя дата колега?Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнениеИма нови промени в закона за рибарството и аквакултурите. Мисля, че разрешиха нощния риболов по р. Дунав.
 http://iara.government.bg/?p=7806
 Коментар
- 

към днешна дата от Закона за рибарството и аквакултурите:
 чл.24,(5) (Изм. - ДВ, бр. 94 от 2005 г., предишна ал. 4, изм., бр. 59 от 2012 г. ) Любителският риболов се разрешава само през светлата част на денонощието през всички дни на седмицата, извън периода на забраната
 Коментар
- 

(6) (Нова - ДВ, бр. 94 от 2005 г., предишна ал. 5, изм., бр. 59 от 2012 г.) Редът, условията и водните обекти, в които се разрешава любителски риболов през тъмната част на денонощието, се определят със заповед на министъра на земеделието и храните.Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар