Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kъде кълве?
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Kъде кълве?
Първоначално публикуван от Nikomage Преглед на мнениеКато идеш на центЪра на Драганово до бензиностанцията,точно след нея завиваш по улИцата и накрая на улИцата излизаш точно на бента.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nikomage Преглед на мнениеВчера кам 7:30 на река Осъм
това е свако ми аз неможах да го вдигна
[ATTACH=CONFIG]492319[/ATTACH]Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
Продавам гуми 205х70х15!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеСлед бензиностанцията вляво отиваш на мелницата, а там е малка корекция и на нея има нещо като бент, там ли?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nikomage Преглед на мнениеНезнам аз не сам много на ясно със законите ако е така няма да ходя повече на нощен риболов и ако има нещо вярно от колко до колко е забранен така нареченият нощен риболовСъс съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nikomage Преглед на мнениеПреди два дена си бях на Драганово. Там на бента ...........Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеЯ да използвам да питам. Корекцията поизчистена ли е? Демек има ли къде да се хвърля?
Коментар
-
Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнениеИма нови промени в закона за рибарството и аквакултурите. Мисля, че разрешиха нощния риболов по р. Дунав.
http://iara.government.bg/?p=7806
Коментар
-
към днешна дата от Закона за рибарството и аквакултурите:
чл.24,(5) (Изм. - ДВ, бр. 94 от 2005 г., предишна ал. 4, изм., бр. 59 от 2012 г. ) Любителският риболов се разрешава само през светлата част на денонощието през всички дни на седмицата, извън периода на забраната
Коментар
-
(6) (Нова - ДВ, бр. 94 от 2005 г., предишна ал. 5, изм., бр. 59 от 2012 г.) Редът, условията и водните обекти, в които се разрешава любителски риболов през тъмната част на денонощието, се определят със заповед на министъра на земеделието и храните.Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар