Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kъде кълве?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Kъде кълве?

здравейте,след почти месец валати вече мога и аз да се похваля със някоя рибка!най малкият е 2кг,а големият е 5,400кг!
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от beljata; 23-09-09, 21:01.

Коментар

Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнение
      здравейте,след почти месец валати вече мога и аз да се похваля със някоя рибка!най малкият е 2кг,а големият е 5,400кг!
      колега,би ли споделил за местенцето

Коментар

Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнение
        Колега на кое зарибено гиолче ги хвана тез рибета че като ги гледам хващат окото

Коментар

предполагам е на Дунава.Доста е зарибена.

Коментар

гъолчето се казва ДУНАВ!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Язовир "Шишманов вал",на 10 км. от Козлодуй-24.09.2009год.
              Прикачени файлове

Коментар

Вчера вечер ме споходи късмет за щука 3,200кг. на р.Тунджа,село Коневец.Цял ден чакане за едно рибе.Днес ми споменаха пак за изтровена риба в Ямболско.
                http://www.dianacable.net/index.php?...47&type=videos

Сиреч скоро риба няма да кълве!!!!!Естественно пак няма наказан за този тероризъм,каде е полицията(спи),каде е ИАРА(спи),каде е цялата Българска администрация,която трябва да следи тези поражения.Получих инфорнация от рибари за изтровена риба в гр.Ямбол,с.Ханово,с.Техево и явно петното заминава надолу към Елхово.Седнали да ми приказват за 2 или 3 въдици на река,сега к`во праим?

П.П.Наслука колеги!

Коментар

Привет от Велико Търново, какво да ви кажа слаба работа като цяло...До преди седмица вървеше каракудата при село Драганово,при село Първомайци имаше също каракуда,червеноперка,мрена и доста кефал. Рибките са до 500-600гр, дребните за съжаление са по-чести. За лош късмет в района на Първомайци зарибиха с малки шарани,които до голяма степен развалят риболова. На Поликраище освен дребни кефалчета и каракудки друго няма. Много хвалят района на село Върбица,но и там е доста слабо,уверих се сам отново дребни каракудки и по някой случаен шаран хванат от местните. В района на село Козаревец има някаква рекичка,но не я знам как се казва там извадиха доста шаран. За съжаление бракониерите сложиха край на риболова в тази местност(ток и бомби...) отново се разминаха безнаказани. Аз самият ходих на р. Янтра при село Първомайци-кръгла нула. Едни момчета от Поликраище ходили на Дунав на някакъв ръкав при Белене,похвалиха се с доста едри шарани(15кг,18кг) и няколко амура. Толкова от мен и наслука колеги.

Коментар

Здравейте колеги,някой има ли информация как върви риболова на яз.Камчия.Никога не съм ходил там а на снимките изглежда приказно място.Ще съм ви благодарен и ако ми помогните със съвети за място и маршрути.Благодаря ви предварително и наслука на всички.

Коментар

От тази година . от както са сменили някакъв шеф , същия решил че ще увеличи вододайната зона. И така от 2км от стената ( както е в държавен вестник -така съм чул) сега вододяйната зона е 80% от целя язовир. Разрешен е риболова от помпената станция която е до село Подвиз "нагоре" към устието на реката .Редивно минава проверка от ХЕИ и горските ( които арендоват гората за сеч и лов) + охраната на стената минават на проверки . Първия път помолват втория път с полиция . Знам за няколко случая таи година за такива ситуации.
                      ЕСТЕСТВЕНО месните бракониери са си там и като съм ги засичал по язовира и ги питам: аве не се ли страхувате от проверките ?
                      - отговора е : "АААА те са познати ве... няма страшно" И какво се получава ???? Забраниха язовира за нормалните риболовци а за бракониерите е по удобно от преди щото ни няма нас да им закачаме мрежите и да ги гледаме ко правят. И не на последно място изкам да ви предупредя там се ккраде вечер от лагерите !!! Крадат се ЛОДКИ ! въдици и дори и риба
                      Надявам се да съм бил полезен .
                      Поздрави
                      flash-gsm team

Коментар

Благодаря за информация,бъди жив и здрав и късмет в риболова

Коментар

Първоначално публикуван от ribaria Преглед на мнение
                          сега вододяйната зона е 80% от целя язовир.
                          Първия път помолват втория път с полиция . Знам за няколко случая таи година за такива ситуации.
                          ЕСТЕСТВЕНО месните бракониери са си там и като съм ги засичал по язовира и ги питам: аве не се ли страхувате от проверките ?
                          - отговора е : "АААА те са познати ве... няма страшно" И какво се получава ???? Забраниха язовира за нормалните риболовци а за бракониерите е по удобно от преди щото ни няма нас да им закачаме мрежите и да ги гледаме ко правят.
                          Абсолютно същото е положението и с язовир "Ясна поляна".
                          За съжаление
                          Последно редактирано от Златко Илев; 08-10-09, 06:27. Причина: цитат
                          SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                          0878299791

Коментар

Първоначално публикуван от lz3no Преглед на мнение
                            Здравейте колеги,някой има ли информация как върви риболова на яз.Камчия.Никога не съм ходил там а на снимките изглежда приказно място.Ще съм ви благодарен и ако ми помогните със съвети за място и маршрути.Благодаря ви предварително и наслука на всички.
                            тая година ходих 2 пъти там, откъм с .Прилеп. Мястото е чудесно, пътят е ужасен за хеликоптер ама с москве се минава, аз отидох и с Форд ескорт де. на 1 Юли водата беше добре, ама на 1 септември водата беше паднала с 2 метра.

Не обръщайте внимание на датата на снимките, нещо не бях настроил фотоапарата
                            Прикачени файлове
                            -------Honda CR-V 128к.с.--------
                            "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Благодаря на всички за информацията.Този път не успях да стигна до Камчия понеже единия от колесарите здаде багажа преди Сливен.И нали сме група, ''ЕДИН ЗА ВСИЧКИ,ВСИЧКИ ЗА ЕДИН''Докато намерим платформа да прибере лодката с колесара се стъмни.Решихме да не рискуваме да пътуваме по тъмно към съвсем непознати места и се върнахме до рзклона Гурково Паничерево и право на Жребеца,за да не проваляме съвсем риболова.Извинявам се за спама,сега по същество.Жребчевските риби все още не проявяват особен интерес към риболовците и това което те им предлагат.За костура ви е извесно,ако уцелиш мястото и времето когато избива се хващат по някоя друга риба.Сома никъкъв го няма на кльонк.Два кефала и една бяла около кило на влачене.Говорих и с колеги около нашия лагер които целенасочено търсиха шартанови риби,и при тях нещата са плачевни.Това е Жребеца хубав и голям водоем но с много своенравни обитатели.Когато дава дава по много,но закучилисе остава ти само туризма.Дано при вас е имало повече късмет.

Коментар

Първоначално публикуван от lz3no Преглед на мнение
                                Благодаря на всички за информацията.Този път не успях да стигна до Камчия понеже единия от колесарите здаде багажа преди Сливен.И нали сме група, ''ЕДИН ЗА ВСИЧКИ,ВСИЧКИ ЗА ЕДИН''Докато намерим платформа да прибере лодката с колесара се стъмни.Решихме да не рискуваме да пътуваме по тъмно към съвсем непознати места и се върнахме до рзклона Гурково Паничерево и право на Жребеца,за да не проваляме съвсем риболова.Извинявам се за спама,сега по същество.Жребчевските риби все още не проявяват особен интерес към риболовците и това което те им предлагат.За костура ви е извесно,ако уцелиш мястото и времето когато избива се хващат по някоя друга риба.Сома никъкъв го няма на кльонк.Два кефала и една бяла около кило на влачене.Говорих и с колеги около нашия лагер които целенасочено търсиха шартанови риби,и при тях нещата са плачевни.Това е Жребеца хубав и голям водоем но с много своенравни обитатели.Когато дава дава по много,но закучилисе остава ти само туризма.Дано при вас е имало повече късмет.
                                А,като сте там на Жребчево нали сте чували за Видрата!Много рибари го чакат за разплата!Какво става с тази риба,много слабо из водоемите.Всяка година риболова намалява,което е проблем!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X