Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kъде кълве?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Kъде кълве?

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
    За Грудово някаква информация ,или за Новоселския канал.Ако някой нещо знае за Малко Шарково.
    Поздрави.
    По данни на рибари Грудово много слабо!
    Яз.Малко Шарково абсолютно нищо,даже и костур не дава!В момента явно е активизирана рибата на Жребчево и леко на Копринка!
    Последно редактирано от STROIL; 27-03-10, 16:40.

Коментар

Познати от Болярово ми казаха, че на Воденския ръкав се е разшавала бабушката, ловили са дребни бабушки и кефалчета, но не е онзи интензивен риболов, за който всички ние дерзаем.

Коментар

Преди малко се връщам от Щъркелово гнездо.От понтона,с обилно захранване,колегите избиха уклея.После се появи вятър и до там.Костура го нямаше никакъв...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Днес обиколих по Искъра спрямо вчера е паднал с 20 см и общо взето не дава
          За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
          0878 79 20 61 Борис

Коментар

Вчера се прибирах по Подбалканската,на Жребчево ще трябва да се назначава воден регулировчик.Не знам обаче дали е давало нещо,но имаше много хора.
            Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
            "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
            "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Колеги ако някой е ходил надолу по искъра да драсне два реда ако обича
              0878 79 20 61 Борис

Коментар

В събота сутринта, около 8ч. на боклука на Жребчевмо имаше поне 20 лодки, но какво хващат не знам.
                Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Снощи ходих до Чомаковци Искъра беше огромен но вече спадаше.
                  Не знам Дали ще става за риба в почивините дни та се ослушвам за дастоверна инфармация за Горен дъбник или за писаровските пресевни
                  0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
                    Снощи ходих до Чомаковци Искъра беше огромен но вече спадаше.
                    Не знам Дали ще става за риба в почивините дни та се ослушвам за дастоверна инфармация за Горен дъбник или за писаровските пресевни
                    И при Роман е голям.Колега ловите ли около вас щука че такъв звер не съм хващал

Коментар

Щука и сом има на около 15км така ,че не епроблем да те заведа.Но за сега не съм чувал тази пролет някой да е ловил.
                      Брата обиколи в неделя със железата но нямяше удар.
                      Ако имаш питания тел. 0878792061 Боби иначе на скайпа но вечер много късно.
                      0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
                        Щука и сом има на около 15км така ,че не епроблем да те заведа.Но за сега не съм чувал тази пролет някой да е ловил.
                        Брата обиколи в неделя със железата но нямяше удар.
                        Ако имаш питания тел. 0878792061 Боби иначе на скайпа но вечер много късно.
                        Явно ще бъде след забраната ,че сега самуряя е счупен ,но няма да пролусна

Коментар

Първоначално публикуван от kekerence
                          Явно ще бъде след забраната ,че сега самуряя е счупен ,но няма да пролусна
                          Винаги си добре дошъл тази седмица явно няма да е
                          0878 79 20 61 Борис

Коментар

От сряда тази седмица на Тунджа между Княжево и Срем.Веднага след Кнежево на моста.В сряда много алай/скобар/ и то някои доста прилични.На желъдов червей,също и белица/уклей/ тук там и червенопера и кефалчета ,но не много едри.Реката е с доста високо ниво и даже до под моста на Срем няма места за риболов.На Мелнишка река при вливането и в Тунджа пълно мъртвило включително и до дървения бент.В петък на яз.Малко Шарково силен вятър при буруна от с.Воден на около 1.80-2.00 м. дълбочина при постоянно захранване за около 4 часа около 30 уклея ,някои много добри,през 50 м. от мен жената пък само бабушка някои също много едри.Пак желъдов червей,на бяло,пинки и мартенички много по-рядко.На дъното на торен прилични костури,задължително със звънче,че не можеше от вятъра да се разбере кога кълве.
                            Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                            "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                            "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Вчера дочух инфармация за Габаре че дава таранка ама е през две три ръце има ли някой достоверна нформация.
                              0878 79 20 61 Борис

Коментар

Някой да знае на Г.Беглик и Широка поляна дали има дава нещо?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X