Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
за колегите от София миналата седмица бях на Панчарево на платеното излиза пастърва 3 лв на въдица и 8лв е килограма на уловената риба, на бял червей се лови, но голям студ брах в неделята един студен вятър ужас, тая седмица ще видя къде ще отида
Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk
колеги оня ден на 04.02.09 отидох на Канала до Сливен, народ имаще доста, водата беше почти бистра, ама нещо не искаще да взима. В един прекрасен миг обаче бум и . не бяха много ударите 2 само ама се изкефих на махххххх.
Прикачени файлове
-------Honda CR-V 128к.с.--------
"Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"
А някой знае ли как стоят нещата с Овчарица.Ходил съм преди години но оттогава сигурно са се сменили доста неща.Чувам че не дават да се лови навсякъде и други неща.С две думи някой ако има информация ще ми е интересно да я чуя(прочета)
Някой да е чувал за някакъв гьол край Провадия - било комплекс Измътец?
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Колега,на Овчарица не сам ходил от месец ,но кълве предимно каракуда до към 500 грама.От време на време дава и по някое сомче което си заслужава,но не е постоянно.Само да знаеш че се плаща 10 лева за 24 часа.
Мисля,че беше и за три пръчки.Червената захранка на Сенсан,пружина и царевица.Добри каракуди/таранки/,понякога шаран.На стериопорови топчета,жълти или бели и по някой амур.Това става въпрос за "топлото" ,както го наричат.
Поздрави.
Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
Коментар