От: Риболов в Румъния - какво ми е нужно?
Според прочетеното можеш да си извадиш и на двете места ама гледам че препоръчват да е от ANPA - струва 30 лей - permis ANPA обаче за риболов в гранични зони ти трябва и viza PG от politia de frontiera демек тяхната Гранична полиция от локалния им офис - попълвало се искане и още нещо /май квитанцията за платена такса/.Даже можело и по факс да пратиш искането и квитанцията и да я получиш пак на факс.
Четох че има и някакъв вариант да нямаш билет обаче трябва да имаш квитанция за платена такса заверена от АНПА или някоя асоциация, лична карта, и виза от ГП. Честно казано много сложно ми се видя. Утре евентуално ще питам един познат от ГП на северната граница дали знае нещо конкретно.
Те тук можеш да видиш как изглежда пластиката на билета и визата на ГП върху него.
ПП. С телефона пробвай на румънски
)
Първоначално публикуван от droba
Преглед на мнение
Четох че има и някакъв вариант да нямаш билет обаче трябва да имаш квитанция за платена такса заверена от АНПА или някоя асоциация, лична карта, и виза от ГП. Честно казано много сложно ми се видя. Утре евентуално ще питам един познат от ГП на северната граница дали знае нещо конкретно.
Те тук можеш да видиш как изглежда пластиката на билета и визата на ГП върху него.
ПП. С телефона пробвай на румънски
)
Всякаква информация е добре дошла 
.
Коментар