Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Успешен/Неуспешен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Успешен/Неуспешен

Тъп въпрос,ама как се стига до там,може ли координати ако имаш такива,начина на подхождане-много рано сутрин,защото има много хора и т.н.,като с виза за рибаря с картонената табела.Доколкото имам информация това е затворен водоем,държи ли го някой и плаща ли се нещо.
    Благодаря предварително.
    П.П. Май,че скоро даваха за него по ХобиТВ.Точно по повод на бряната.
    Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
    "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
    "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Май от доста време не съм се включвал в тази тема
      Ще започна с това,че от две седмици съм без работа(напуснах) и реших да си дам малко почивка.
      Тези две седмици изкарах по цял ден на гьоловете около и в София!
      Обикалях: Враждебченските баластриери,Богровските гьолове,Челопечане,Чепинци и Искъра в района на Враждебна.
      От всички тях останових,че риба която да кълве постоянно има само на една от Враждебченските баластриери(така нареченото от местните:Мазното) самият гьол е действаща баластриера,учудващо прилично чиста и много дълбока(на места около30м.).
      На тази баластриера излизаха ежедневно:уклей,червеноперка(от няколко дни и по едра),епизодично прилични костури,клен и за мое учудване кротушка.
      Почти всеки риболов там приключваше с между 20 и 100 уловени риби(80% от тях върнати обратно).
      Рибата там се влияе само от едно и то е захранката
      Малко снимки:
      1 Баща ми с уловена кротушка
      2 Малкия рибар(племенника на Богров)
      3 Аз
      4 Малко Чепински оффроуд

Прекрасно изкарани две седмици,изпълнени с емоций
      Поздрави на всички колеги!
      Прикачени файлове
      NO PAIN NO GAME!
      Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
      gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
        Тъп въпрос,ама как се стига до там,може ли координати ако имаш такива,начина на подхождане-много рано сутрин,защото има много хора и т.н.,като с виза за рибаря с картонената табела.Доколкото имам информация това е затворен водоем,държи ли го някой и плаща ли се нещо.
        Благодаря предварително.
        П.П. Май,че скоро даваха за него по ХобиТВ.Точно по повод на бряната.
        Не е затворен водоем. Това е река Факийска, около Зидарово . Не знам какво са давали по Хоби тв, напоследък стават много НЕкомпетентна тематична медия. Бряната е вид риба, разпространена само в някои реки около Бургас. Освен в Мандара, откъдето е и името и (мандренска бряна) я има в затворен водоем на язовира на Промет, където пък е изключително грозно място в случаите когато го отворят за риболов. Ако имаш път насам, може да ловим и заедно!?
        Поздрави!
        Jeep Cherokee Limited 2.5 tdi + BF Goodrich All-terrain
        if there is no fishing and hunting in paradise, i'm not going...

Коментар

Първоначално публикуван от zehirev Преглед на мнение
          Не е затворен водоем. Това е река Факийска, около Зидарово . Не знам какво са давали по Хоби тв, напоследък стават много НЕкомпетентна тематична медия. Бряната е вид риба, разпространена само в някои реки около Бургас. Освен в Мандара, откъдето е и името и (мандренска бряна) я има в затворен водоем на язовира на Промет, където пък е изключително грозно място в случаите когато го отворят за риболов. Ако имаш път насам, може да ловим и заедно!?
          Поздрави!
          Благодаря за поканата,аз съм от Ямбол и бряна основно сме ловили по Грудовска река,но след ,като затвориха Мандра за известно време и популацията и намаля силно.Сега излиза много рядко.Вездесъщата червенопера се появи и явно измества другите риби.При нас бряната по-често я наричат бельовица,за разлика от белицата.Но е изключително интересн риболов и много вкусна риба.
          Още веднъж благодаря за поканата,даже мислихме тази събота или неделя да се завъртим,но времето пак е с бога на рибите.Но,моята никой не може да я хване.
          Поздрави.
          Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
          "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
          "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Сега реките са пълноводни и бряната трябва да се е качила вече нагоре след Грудово. Там има няколко "Ямболски" вира, може да се засечем, само времето е много зле. А рибата и сега я има, просто е много наплашена и е на трудни за риболов места.
            Jeep Cherokee Limited 2.5 tdi + BF Goodrich All-terrain
            if there is no fishing and hunting in paradise, i'm not going...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
            X