Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Успешен/Неуспешен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Успешен/Неуспешен

Колеги!
    Предлагам(взаимствано от друг форум,за което се извинявам предварително)да създадем теми 'Успешен' и 'Неуспешен' излет в които да описваме риболовните си излети със информация за водоема и снимков материал по възможност!
    Нека модераторите решат дали е удачно да има такива теми,но мисля,че на всеки би било интересно и полезно
    NO PAIN NO GAME!
    Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
    gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

До: Успешен/Неуспешен

Първоначално публикуван от ivanminkov1981 Преглед на мнение
    Колеги!
    Предлагам(взаимствано от друг форум,за което се извинявам предварително)да създадем теми 'Успешен' и 'Неуспешен' излет в които да описваме риболовните си излети със информация за водоема и снимков материал по възможност!
    Нека модераторите решат дали е удачно да има такива теми,но мисля,че на всеки би било интересно и полезно
    то за мен неуспешен излет няма неуспешен е този излет на който не съм мажал да отида а дали съм хванал нещо то е друга бира
    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
      то за мен неуспешен излет няма неуспешен е този излет на който не съм мажал да отида а дали съм хванал нещо то е друга бира
      Хе по тази интерпретация от известно време излетите ми все са неуспешни......Меха кога ще ходиш на Дунава,че да дойда да направим един успешен излет?(в нормално време де а не през седмицата)
      Николай Папазов

Коментар

Днес на корекцията на Янтра при с. Драганово от 8 сутринта до 2 следобед пълно капо откъм щуки. На един вир бяха метнати 17 тапи от три-четири групи и нито едно бутване. Не се видя и да гони. На малко рибе излязоха дребни костурчета, които бяха пуснати да пораснат. Към обяд излезе гнусен студен вятър който хептен окъка работата. Изобщо по-неуспешен от това здраве му кажи.

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
          Хе по тази интерпретация от известно време излетите ми все са неуспешни......Меха кога ще ходиш на Дунава,че да дойда да направим един успешен излет?(в нормално време де а не през седмицата)
          днес видях поста ти ми пиши по рано аз към 22часа си лягамднес бях на два пъти успешен излет от една страна се откачих от работаот друга хванах шарко
          Последно редактирано от Тихомир; 13-11-08, 07:10. Причина: пр.гр.
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Ако отидеш за шаран а изкараш амур - успешен ли се води риболова?

За мен риболовът и без да хвана си е успешен, защото съм имал възможност да се отдам на хобито си и да се откъсна от ежедневните задължения. А ако даде риба в този ден още по-малко ще ми остане време да мисля за други неща

Та прав е колегата Меха
            Последно редактирано от Тихомир; 13-11-08, 07:10. Причина: пр.гр.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

да си кажа и аз, май напоследък все неуспешни ама нейсе.
              За мен успешен е в самото отиване на излет. Освен подготовката за риболова, подготвям и пикника.
              така винаги успявам в нещо хапването е съгурно, ако даде и риба успеха е двоен
              -------Honda CR-V 128к.с.--------
              "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

То човек като се замисли,неуспешен е само излета който не се е състоял,а успешните се делят на няколко
                Успешен:когато отидем на излет и успеем да релаксираме и евентуално да хванем по някоя рибка!
                По- успешен:когато успеем да си починем и в същото време да хванем рибата за която сме отишли
                Най- успешен: когато сме релаксирали сред природата и сме успели да хванем някой трофеен екземпляр!
                Последно редактирано от Тихомир; 14-11-08, 20:01. Причина: пр.гр.
                NO PAIN NO GAME!

Коментар

Re: Успешен/Неуспешен

За мене най успеше - върха на успеха и т.н. за тази година е ако мога дори и за един час да отида за риба миналата ги делях на хвана не хвана ама тази положението е друго - броя ги на пръсти излетите а това ми е единствения начин малко да си почина.
                  Хвана не хвана все тая и без това практикувам само хвани пусни.

Поздрави

Коментар

Тази година Дунава беше по-зле и от миналата май.
                    В 90% неуспешни откъм риби излети.
                    Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Два дни висене на Марица до Харманли - нулев резултат
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Re: Успешен/Неуспешен

Докато се разхождах с малкия по планианта в няколко поточета забелязах няколко пъстърви по около 25 / 30 см. Но нали е забранен риболова ще изчакам февруари за да ги хвана Те си седят по местата и ме чакат. Въпреки, че вече е студено рибите седяха на плиткото на позиция и чакаха ядене - една малка муха на кука 18 ка и щях да ги излъжа.

Поздрави

Коментар

След като видях прогнозите за времето,че от понеделник се разваля и реших в неделя задължително да си направя един риболовен излет,защото не се знае кога ще е следващия
                          В неделя станах рано и почнах да се чудя на каде да хвана,но от мързел реших,че не ми се ходи на далеч и ще отида на "месните" гьолове във Враждебна
                          Първо отидох на един малак водоем отатак Искара на който улових щука преди две седмици.
                          Интересно като за неделя нямаше почти никакви хора!
                          Хвърлих три въдици:една на плувка за каракуда/червеноперка,една на тапа с жива рибка и една на дъно пак за мирна риба.
                          Времето беше страхотно,но рибата явно не беше гладна.
                          Имаше само едно почукване на дънната,но без резултат и толкова.
                          По обед се преместих на друг гьол.
                          Въдици бяха същите с изключение на дънната на която сложих рибки за стръв.
                          До 17 часа нищо и точно на здрачаване за 15 минути четири удара на дънната и извадени четири прилични костура по 25/30 см.
                          В крайна сметка хем си отпочинах,хем време уцелих,хем и крастата си поначесах с някоя и друга рибка
                          NO PAIN NO GAME!

Коментар

След 6 дневна скапана работна седмица,в неделя с колегата решихме, че е време да хванем по некое рибе... и тръгнахме към Зидарово. Там ни посреща хубаво време и

Извадил доста риби професионалиста
                            Настанихме се и ние, забъркахме захранка и зачакахме:

Ей ми на доволната физиономия
                            Последва малко промяна на такъма, щото водата много - наложи се да минем на 2 гр. плувка и по- дълъг и по -тънък повод - резултата не закъсня:
                            , започнаха да излизат гадинките.

Е тва е резултата, имаше и някои прилични брени.
                            Рибата се влияе от захранка, както се казва: който рани - ке фани
                            Последва избиране на брените и 2-3 по-дребни кефалчета за супа на Илианката, че много вкусни си ги прави и релийз...
                            Ей къде сме за последно:

П.С. За съжаление (на някои) времето бе хубаво и сухо, не можахме даже да изкаляме жипките
                            Последно редактирано от zehirev; 16-03-09, 14:06. Причина: грешка
                            Jeep Cherokee Limited 2.5 tdi + BF Goodrich All-terrain
                            if there is no fishing and hunting in paradise, i'm not going...

Коментар

Супер излетче сте си спретнали, а и рибка като има, няма геле!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X