Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде на Дунава за офф-риболов

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хайде на Дунава за офф-риболов

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
    Първо не е шестак а е седмак и е турбо дизел интерколер пълна инжекция .Второ няма да успея да го събера до неделя .И трето моя джип въри повече от твоя
    Върви-чушки!Добре,че е 70-та да те отсрамва,а червения го ям на закуска!
    Ама като си взема "купешки джип" и аз,ще видите тогава!!!!!
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
      Върви-чушки!Добре,че е 70-та да те отсрамва,а червения го ям на закуска!
      Ама като си взема "купешки джип" и аз,ще видите тогава!!!!!
      Джипа вече е в движение .Можем да си премерим карданите тази седмица.Ако искаж де ....
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

ето една яка снимка !!!
        Прикачени файлове
        0878 943913

Коментар

браво как и къде ги хванахте

Коментар

Първоначално публикуван от BAI MILE Преглед на мнение
            браво как и къде ги хванахте
            Хехе..
            Имайки предвид името на файла: siluro en ebro 033.jpg

Определено не е наблизо

http://www.ebrovalleyangling.com

Коментар

Ааааа,така не!Не е хубаво да се лъже!
              Срам ме е,но си признавам,че ходих на Дунава за риба и хванах само една бабушка и две попчета,но поне не се хваля с чужди снимки.
              Веднага провинилият се да постне негова снимка с риба.
              Чавдар Владимиров
              0887/912075
              Ленд Ровър Диско 1
              Самуад в проект

Коментар

Чаро, колегата Светли е искал навярно да ни зарадва с хубаво фото, "да ни напълни очите",както се казва.Определено е добронамерен! И аз се присъединявам към "нямането" : излязох отпуск да се порадвам пълноценно на Дунав преди зимата и за 10 дни - 1 щука 0.700 кг. -срам ! Кофата с живи таранки още стои на терасата, следобяд отивам да ги лисна в Дунава/точно на 50м. от дома/.
                На слука!
                "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
                  Чаро, колегата Светли е искал навярно да ни зарадва с хубаво фото, "да ни напълни очите",както се казва.Определено е добронамерен! И аз се присъединявам към "нямането" : излязох отпуск да се порадвам пълноценно на Дунав преди зимата и за 10 дни - 1 щука 0.700 кг. -срам ! Кофата с живи таранки още стои на терасата, следобяд отивам да ги лисна в Дунава/точно на 50м. от дома/.
                  На слука!
                  Рибките,които носех за стръв така и ги върнах.Опитах да ловя с тяхна помощ,но изглежда раците ги отмъкват и затова се отказах.Но ги пазя за зимата,като замръзне ще опитам пак.
                  Чавдар Владимиров
                  0887/912075
                  Ленд Ровър Диско 1
                  Самуад в проект

Коментар

Съботата пробвах как се държи RX4-то на полу "offroad"...
                    На калните пътища до каналите на Нова Черна - перфектно

Откъм риболов - аз си играх с мухарката - имах 2 почуквания и едно засечено щукле.
                    Колегата със спининга (на блесна)- 8 броя дребни (плуват си още, ако не ги е хванал някой друг)

Малко преди да тръгнем видяхме колега, който носеше по-добра рибка (около 1.5кг), хваната на воблер.

Поздрави.

П.П. Днес имах работа до Силистра и ме поодуха вятъра на Сребърна (без резултат)

Коментар

Темата е "на Дунава...", а ние бяхме на 50 м. навътре от устието на канала в месността Чобана, и...нищо! То не бяха живи рибки, блесни, силиконови рибки, цялата разнообразна наличност воблери - и пак нищо/ колегата хвана едно бебе щука и с голяма мъка го откачихме, та го пуснахме живо, но това не се брои/. А се виждаше, въпреки студената вода, как малки рибки се пръскат по повърхността, явно някакъв хищник се храни!
                      Силно впечатление ми направи автомобила с който пътувахме - Nissan Preria 4x4, колегата каза, че е synhro като на VW, в дълбоката и рядка кал/понякога стигаща до вратите/ се представи повече от добре. Минахме през тежък терен с дълбоки коловози, пълни с вода без всякакъв проблем - много прилична проходимост!
                      "Make love, not war!"

Коментар

Доколкото знам,тази година много бяла риба е влязла в притоците на Дунав,и прилежащите му блата и езера,та може и това да е билокоето гони,а защо не(и най-вероятно) костурът.....пробвахте ли на малки примамки?
                        Който пие бира не умира,но не трябва пил да шофира :!: ;)

Коментар

Айде бе Чавдаре де се изгуби Ходиш на реката и не се обаждаж вечеЕто и снежец падна тамън за една разходка с барбекю и червено сяновско винце Пък и джипа трябва да го разработя след ремонтаНе смея да ходя сам щото си продадох кайманчетатаи сега съм с едни руски Медвед
                          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                            Айде бе Чавдаре де се изгуби Ходиш на реката и не се обаждаж вечеЕто и снежец падна тамън за една разходка с барбекю и червено сяновско винце Пък и джипа трябва да го разработя след ремонтаНе смея да ходя сам щото си продадох кайманчетатаи сега съм с едни руски Медвед
                            Давай смело Медведа на сняг е много добър

Коментар

Колега как върви риболова по реката? Има ли някой кой да вади риба?

Коментар

Весели праздници,приятели и колеги!
                                Ще Ви покажа снимки от вчера 30.12.09.,последния риболов за тази година.Едно приятелче рибарче си има лодка,която след покачване на нивото сигурно е под вода....Да видим дали е така взехме веслата и хайде на разходка към Дунава.Познайте на последните три снимки какъв е цветът на "Кроки" и къде са дръжките на вратите.
                                Нека новата година бъде по-добра от старата и ни дoнесе здраве,риболовни успехи и много приятни емоции!
                                Прикачени файлове
                                Последно редактирано от чаро 4х4; 31-12-09, 07:58.
                                Чавдар Владимиров
                                0887/912075
                                Ленд Ровър Диско 1
                                Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X