Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде на Дунава за офф-риболов

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хайде на Дунава за офф-риболов

Във вторник ходих до тръбите за сом,но отново само бебенца.И за голамо мое нещастие се засякохме с оня пич-"ела ми отгоре" та работата се отече,ракия и салата до два часа през ноща!Тъй че носи си ракия,че риба няма да хванеш!
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

Тя кайсиевата ракия ще е на място с подобаващо мезе и барбекю.Ще ти си обадя по тел каде точно ще съм .И на Коко ще звънна.Те нощите вече са дълги така че стягай се не искам извинения че си изморен и че имаш много работа
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

В ръкава на Дунав срещу остров "Есперанто" до Оряхово в момента вървят щуки по 1-1.5кг.До мястото е 4-5км черен път и се стига само с "подготвени" коли.

Коментар

кога тръгваш стенд малко ръми

Коментар

Първоначално публикуван от meha33 Преглед на мнение
            кога тръгваш стенд малко ръми
            Най-вероятно сряда сутринта .

Коментар

ето малко снимки стенд
              Много ми допадна лодката на последната снимка. Дай малко по-вече инфо за нея/размери, мощност на двиг., колко багаж събира/ Общо взето, каквото се сетиш, че сега съм на вълна закупуване на лодка.

Коментар

Туку що се върнах от река Дунав.Бях на острова срещу Дунавец.Снимки и как съм прекарал малко по късно .

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                  Много ми допадна лодката на последната снимка. Дай малко по-вече инфо за нея/размери, мощност на двиг., колко багаж събира/ Общо взето, каквото се сетиш, че сега съм на вълна закупуване на лодка.
                  Лодката е руска Нямаш си на идеята колко бакаж прекарахме но островаМотора е хонда 30 коня

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                    Туку що се върнах от река Дунав.Бях на острова срещу Дунавец.Снимки и как съм прекарал малко по късно .
                    20 часа по-късно?
                    Чавдар Владимиров
                    0887/912075
                    Ленд Ровър Диско 1
                    Самуад в проект

Коментар

Тръгнахме сряда по обят от Кубрат .Предварително всичко беше планирано .Бях си набавил 40 попови прасета една кофа торен червей.Смених старите влакна са нови .Пристигнахме на острова и растоварихме багажа кадето щеше да ни е бивака и поехме на расходка да огледаме местата .Сонара показваше далбочини от порядака от 5 до 8 метра на няколко метра от брега.Риба също показваше чи имаВърнахме се в лагера и започнахме да приготяме качамак и захранка за следващия ден.На другия ден заметнахме въдиците и зачакахмеОт 4 дена риболов имаме един приличен костур *едно сомче към кило и половина *три рака *които последната вечер бяха зготвени на скараДобре че послушах Чавдар и бях се запасил с повечко кайсиева ракияПрекарах един прекрасен риболов.Шаран не хванахме но не се отчайвам напротив сега още повече се амбицирам за следващия риболов.Ето малко снимкиА имам и един тласкач който се беше закачил на сомската ми пръчка късно през ноща но понеже беше маломерен го пуснахме обратно във водата да порасне
                      Прикачени файлове

Коментар

Още малко снимки....
                        Прикачени файлове

Коментар

Браво.!Нищо ,че е нямало шаран,вие нали сте си изкарали добре.
                          Чавдар Владимиров
                          0887/912075
                          Ленд Ровър Диско 1
                          Самуад в проект

Коментар

не губи кураж следващия път може да бута

Коментар

не губи кураж следващия път може да бута
                              Не губя кураж още повече се амбицирам както писах по горе още като се връщахме по пътя беше уговорен следващия риболов.

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                                Лодката е руска Нямаш си на идеята колко бакаж прекарахме но островаМотора е хонда 30 коня
                                Питам понеже бях хвърлил око на тази http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...579&f1=details , ама нещо ме наплашиха, че нитовете може да са се разхлабили, пък двигател от 40к.с. горял много. Пък аз лодка до сега не съм имал и затова първо проучвам мнения.

Много добро място сте си избрали и като гледам супер сте си изкарали. Аз също бях в тоя регион на Дунава, но много раци и почти не ти оставят стръвта, а вечер малки сомчета кълват като обезумели, дори и на четвърт торен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X