Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как възприемате идеята хвани пусни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как възприемате идеята хвани пусни

зависи от рибата - например костур не пускам обратно - 1. вкусен 2. има го с милиони във всеки язовир
    преди 2 години лових риба от един кей в гръцко... дойде един човек /уличен метач/ и вика "може ли да ми даваш тези риби вместо да ги пускаш обратно" седна до мене и си ги събираше... когато обаче хванех риба от някакъв вид, която ставала голяма /не й знам името/ той сам я пускаше и викаше "small!" Дали това би се случило в БГ?
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Няма ли по-малко садистични развлечения от това , да закачиш едно диво животно с кука за джуката , да го потормозиш малко , и след това да го пуснеш.Евентуално, за да го хване пак някой друг.Не ми се вижда много забавано.
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
        Няма ли по-малко садистични развлечения от това , да закачиш едно диво животно с кука за джуката , да го потормозиш малко , и след това да го пуснеш.Евентуално, за да го хване пак някой друг.Не ми се вижда много забавано.
        За садизъм не бих говорил. Защото поне на 2 пъти ми се е случвало да уловя риба, на джуката на която стои моята кука с повод, който се е скъсал при предишно кълване преди има няма час. Т.е. куката в джуката не изглежда да ги впечатлява особено.

А дали е забавно или не е въпрос на вкус. Със сигурност хич не са малко хората, които се чудят на акъла на тия, които се качват на мотор или джип и вместо да си карат по пътищата, тръгват да си търсят белята по баири и дерета ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          За садизъм не бих говорил. Защото поне на 2 пъти ми се е случвало да уловя риба, на джуката на която стои моята кука с повод, който се е скъсал при предишно кълване преди има няма час.

А дали е забавно или не е въпрос на вкус. Със сигурност хич не са малко хората, които се чудят на акъла на тия, които се качват на мотор или джип и вместо да си карат по пътищата, тръгват да си търсят белята по баири и дерета ...
          Колега , далеч съм от мисълта да се превръщам в съдник на някого.Но все пак да отбележа , едното си е живо същество , другото -куп железария.Като ти харесва да ловиш риба-лови си , аз изказвам мойто виждане по въпроса.Бил съм за малко и ловец и рибар , установих че не е за мене.
          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
          Суперскан България www.decbg.com
          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
            Бил съм за малко и ловец и рибар , установих че не е за мене.

Да де! Точно това казвам - въпрос на вкус.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Re: Как възприемате идеята хвани пусни

Реално погледнато всяко действие на човека унищожава по някакъв начин природата до различна степен - ако се задълбае по темата едно минаване през река независимо с джип, атв или мотор вреди много повече от една кукичка - унищожават се риби, местата им за криене, да не говориме колко хайвер може да се унищожи специално пъстървов в идните месеци. Това са хиляди малки рибки - по реките където ходя има много черни пътища по които се минава по един или друг начин там живот няма.
              А риба се е ловяло и ще се лови има хора които като те видят да пуснеш риба и ще те помислят за луд.
              Но ако малко се постараем може да опазим донякаква степен природата всяка година колеги отделят средства и време за зарибяване и поддържане на водоемите в България - все пак е нещо.

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X