Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Риболов на Доспат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Риболов на Доспат

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
    Стефане благодаря за информацията,по всяка вероятност ще сме от към страната на Цигов чарк,там как е или е много плитко.Освен това някой знае ли в Батак къде има магазин заради стръвта и захранките,да не мъкна от Ямбол.
    На пазара на Цигов чарк, се продава стръв и риболовни такъми.
    Има магазин и до бензиностанцията на Петрол,
    на разклона за Доспат в кафето по стълбичките.
    По-дълбоко е след контрастената към полуострова, под гората.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      Виж, от Беглика нямам наблюдения. Дори миналия месец, при разходката из Родопите, минаването покрай него пак ми се размина.
      Ама има време де! Казаха ми миналата година, че пътят от Сърница до Г. Беглик бил станал много лош, та едва ли не непроходим. Чак "Нива" едва минавала!

Ще трябва да се провери ...
      И аз така чух, много се е изровил от северната страна,
      за към Сърница нямам инфо, но сигурно ще е "гот"...!!!
      Обилколката на Г.Беглик е 27,5км.,
      мерил съм го с кола и велосипеди.

Коментар

Само ако знаете какви бяха тези места /Доспат, Широка поляна, Васил Коларов/ преди 30 години. Още повече през очите на едно дете. Всичко се е превърнало в едно голямо Бунище, като цялата ни прехвалена природа за голямо съжаление. :-(((((
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
          Само ако знаете какви бяха тези места /Доспат, Широка поляна, Васил Коларов/ преди 30 години. Още повече през очите на едно дете.
          На четири години...!!!
          Знам, а и за бунището тоже!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
            Всичко се е превърнало в едно голямо Бунище, като цялата ни прехвалена природа за голямо съжаление. :-(((((
            За съжаление, хубавата ни страна не е случила на население ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Все си мисля - пак моторизацията е виновна. В района трудно се ходи без кола, а "онова" време, колко имаха коли! Проклетия автомобил - какво направи...
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                Все си мисля - пак моторизацията е виновна. В района трудно се ходи без кола, а "онова" време, колко имаха коли! Проклетия автомобил - какво направи...
                Прав си, моето семейство ходеше с мотор МZ250 + палатка и куче!!!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                  Проклетия автомобил - какво направи...
                  А бе, все някой друг виновен. Аз автомобили не съм виждал да пилеят бутилки, буркани, торбички и какви ли не други боклуци из природата. Виж, хора - колкото искаш ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    А бе, все някой друг виновен. Аз автомобили не съм виждал да пилеят бутилки, буркани, торбички и какви ли не други боклуци из природата. Виж, хора - колкото искаш ...
                    +1...!!!

Коментар

благодаря за информацията за Батак,ако някой е по това време там края на юли началото на август да звъни да се видим най-малкото пък и може да се разходим
                      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Виждам, че се интересувате от пътя Голям Беглик - Сърница. На 29 април т.г. го минах, вярно с мотора. Определено няма нищо непроходимо, особено за новия (не)детевоз. Мога и трака да ви пратя. Определено никакво МПС преди мен от зимата не беше минавало, просто си личеше по пътя особено откъм Сърница. Даже в Сърница ме гледаха малко като полезно изкопаемо.Кратък маршрут според мен, на билото има хубава полянка за почивка, а малко под нея в посока Сърница има чешмичка с пейка, после още една...Момент, даже някоя снимка ще постна.

N.B. Колеги, имайте предвид, че все пак от 29 април до сега е минало доста време и ...много вода
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от miki64; 20-06-07, 01:29.
                        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                        KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                          Виждам, че се интересувате от пътя Голям Беглик - Сърница. На 29 април т.г. го минах, вярно с мотора. Определено няма нищо непроходимо, особено за новия (не)детевоз. Мога и трака да ви пратя. Определено никакво МПС преди мен от зимата не беше минавало, просто си личеше по пътя особено откъм Сърница. Даже в Сърница ме гледаха малко като полезно изкопаемо.
                          Благодаря за информацията и снимките. Като ги гледам, май са поредна илюстрация в полза на нерядко срещания съвет "Не питай местните за пътя" ...

Явно понятията за непроходим (или труднопроходим) път силно се разминават.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Колеги, след 2 седмици имам намерение да отида към яз. Доспат и може би Широка поляна. Интересува ме някой може ли да даде прясно инфо за тези места??? Къде,какво и на какво се лови...
                            Наслука!
                            Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                            Mercedes w212 E350 4matic
                            Ducati Monster 600
                            O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                              Колеги, след 2 седмици имам намерение да отида към яз. Доспат и може би Широка поляна. Интересува ме някой може ли да даде прясно инфо за тези места??? Къде,какво и на какво се лови...
                              Наслука!
                              Ей тук можеш да намериш инфо по въпроса. Пожелавам ти приятно изкарване и "Наслука" , и ще чакам репортажа!

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                                Наслука!
                                За "Доспат" информацията е, че е доста тегав риболовът това лято. Някой и друг костур, някоя и друга червеноперка и толкоз ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X