Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реки, пълни с балканка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реки, пълни с балканка

Миналото лято обиколих голяма част от страната за да търся реки с балканска пъстърва. Намерих я в 8 водоема. Ще покажа по няколко снимки от тях, но поради вродената ми скромност ще се въздържа от имената и координатите им. Някои са известни, но има и 2-3, за които малко се знае. Вероятно някои от вас ще се ориентират и ще познаят местата. Желая им наслука.
    И така - река №1
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030037.jpg
Прегледи:1
Размер:257.7 КБ
ID:5941890Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030035.jpg
Размер:256.9 КБ
ID:5941889Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030040.jpg
Размер:247.2 КБ
ID:5941892Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030043.jpg
Размер:250.6 КБ
ID:5941894Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030042.jpg
Размер:235.0 КБ
ID:5941893 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030034.jpg
Размер:267.8 КБ
ID:5941888Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030039.jpg
Размер:267.2 КБ
ID:5941891
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

От: Реки, пълни с балканка

Да не правиш таксация?
    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Re: Реки, пълни с балканка

Всички реки които си показал са пъстървови, и ако няма риба то е възможно да се зариби.

Страхотни рекички
      Благодаря за снимките

Коментар

А аз защо си мисля, че всички снимки са от една рекичка...

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
          Миналото лято обиколих голяма част от страната за да търся реки с балканска пъстърва. Намерих я в 8 водоема. Ще покажа по няколко снимки от тях, но поради вродената ми скромност ще се въздържа от имената и координатите им. Някои са известни, но има и 2-3, за които малко се знае. Вероятно някои от вас ще се ориентират и ще познаят местата. Желая им наслука.
          И така - река №1
          [ATTACH=CONFIG]364556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364558[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364560[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364559[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]364554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364557[/ATTACH]
          Вродената ти скромност ,повече ми прилича на егоизъм. Според мен искаш да си ловиш сам балканките,а другите колеги-вън от чадъра. Ако те обаче открият нещо подобно сигурно ще се напъваш пръв да научиш къде е мястото.

Коментар

Re: От: Реки, пълни с балканка

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
            Вродената ти скромност ,повече ми прилича на егоизъм. Според мен искаш да си ловиш сам балканките,а другите колеги-вън от чадъра. Ако те обаче открият нещо подобно сигурно ще се напъваш пръв да научиш къде е мястото.
            Това няма нищо общо с егоизма.
            Реките с пъстърва не е нужно да се споменават, и без това в тях има малко риби.

Аз също знам, много реки но не бих ги написал в който и да е форум.
            Не заради риболовците а заради бракониерите.

Коментар

От: Re: От: Реки, пълни с балканка

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
              Това няма нищо общо с егоизма.
              Реките с пъстърва не е нужно да се споменават, и без това в тях има малко риби.

Аз също знам, много реки но не бих ги написал в който и да е форум.
              Не заради риболовците а заради бракониерите.
              Да не би да мислиш,че има река в България,в която има пъстърва и да не се знае от бракониерите? Елементарно е. Ти живееш в София,а те на 200 метра от реката. Да не говорим за горските,които са най-големите бракониери. Само се заблуждаваш друже. Ние ловим през деня,а през ноща.....................????

Коментар

Ми като не искаш да казваш защо изобщо я отваряш тази тема?Лично аз за пъстърва не ходя даже и не знам как се лови.
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Re: Реки, пълни с балканка

На мен ми харесва да гледам снимки -след като не ходя напоследък за пъстърва.

Коментар

За да имам удоволствието да ида пак на водоем, от който съм бил доволен - никога не го споменавам публично. Дори да ме смятат за егоист. Защото все още сме малко catch&release. Аз от години не ходя с живарник за риба.

Коментар

Радва ме интересът на риболовците-любители. Не знам как се отговаря на въпросите поотделно, затова ще карам наред:
                      1. "Таксация" се отнася за дивеча, при моята работа е "инвентаризация", но е почти същото.
                      2. Не давам имената на реките, защото бих искал да си останат пълни с риба. Колкото до местните рибари (колкото са останали живи и още могат да ходят) - те май предпочитат дивите бишки, които често им ровят градините и ги бият от прозореца...).
                      3. Снимките са от една река (№1). Утре ще ви покажа снимки от №2 и т.н. (ако съм жив и имам интернет).
                      Айде, лека нощ и да сънувате големи риби с пъстри точки.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                        Радва ме интересът на риболовците-любители. Не знам как се отговаря на въпросите поотделно, затова ще карам наред:
                        1. "Таксация" се отнася за дивеча, при моята работа е "инвентаризация", но е почти същото.
                        2. Не давам имената на реките, защото бих искал да си останат пълни с риба. Колкото до местните рибари (колкото са останали живи и още могат да ходят) - те май предпочитат дивите бишки, които често им ровят градините и ги бият от прозореца...).
                        3. Снимките са от една река (№1). Утре ще ви покажа снимки от №2 и т.н. (ако съм жив и имам интернет).
                        Айде, лека нощ и да сънувате големи риби с пъстри точки.
                        Ako ще качваш само снимки на реки има теми за фотография. Започвам да си мисля,че си виждал риби с големи пъстри точки само на снимки ,които не си правил ти,затова и показваш само реки. Един колега се зачуди защо си отворил темата. Вече сме двама.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                          Ako ще качваш само снимки на реки има теми за фотография. Започвам да си мисля,че си виждал риби с големи пъстри точки само на снимки ,които не си правил ти,затова и показваш само реки. Един колега се зачуди защо си отворил темата. Вече сме двама.
                          Присъединявам се. "Реки с балканка" предполага и снимка на съответната риба на фона на реката. И без "фотошопи", моля
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Река №2

Име:P1020924.jpg
Размер:289.9 КБ
ID:5304886

Име:P1020927.jpg
Размер:268.4 КБ
ID:5304887Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020932.jpg
Размер:289.7 КБ
ID:5304888Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020933.jpg
Размер:244.5 КБ
ID:5304889Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020934.jpg
Размер:168.4 КБ
ID:5304890Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020935.jpg
Размер:152.3 КБ
ID:5304891Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020943.jpg
Размер:252.7 КБ
ID:5304892Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020944.jpg
Размер:241.2 КБ
ID:5304893Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020948.jpg
Размер:224.7 КБ
ID:5304894
                            Последно редактирано от Daniel; 24-09-11, 17:09.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                              Присъединявам се. "Реки с балканка" предполага и снимка на съответната риба на фона на реката. И без "фотошопи", моля
                              Е, щом нястоявате... След необходимите измервания всички риби бяха пускани обратно.

Име:P1020949.jpg
Размер:295.0 КБ
ID:5306225
                              ПП. Снимката беше направена специално за форума, защото недоверчивият интерес беше очакван.
                              Последно редактирано от trapper; 25-09-11, 13:56. Причина: ПП.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X