Колеги мжете ли да ми кажете как се поставя оптика на тази пушка знам че не с трябва но изкам мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
един въпрос
Свий
X
-
До: един въпрос
Щом задаваш такъв въпрос явно пушката ти няма нарези за монтиране на оптиката. Моята Славия 630 навремето също нямаше и затова и направих.
Намираш някой кадърен фрезист, носиш му стойката и той с една малка фрезичка тип "лястовича опашка" ти ги нарязва. След което монтираш, прострелваш и огън-бий по гаргите
.
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
-
Колега аз имам Славия 630 и си има нарези за оптика.Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнениеЩом задаваш такъв въпрос явно пушката ти няма нарези за монтиране на оптиката. Моята Славия 630 навремето също нямаше и затова и направих.
Намираш някой кадърен фрезист, носиш му стойката и той с една малка фрезичка тип "лястовича опашка" ти ги нарязва. След което монтираш, прострелваш и огън-бий по гаргите
.899152366
Коментар
-
25 годишна ама още работи безотказно нали? Моята я имам от около 6 години и досега никакви проблеми, а е изтреляла повече от 10 000 чашки. Моята също си имаше заводски нарези за оптика. И един познат търси да си закупи такава, но нещо са се поизгубили, някой знае ли дали някаде не продават.Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
Само че тая пушка не е Славия, а някакъв китайски боклук. Само като погледнеш лака и лъщи отдалече. Оптика не трябва. Пушката става само за ръкопашен бой, а той е близък
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Ами накои колеги вече ти казаха. Заводски нарезиде се правят с фреза.Трябва да намериш някой познат и кадърен фрезист да ти ги направи. Общо взето ако работиш това - не е нищо трудно и сложно, просто трябва да се внимава да не се изкривят.Първоначално публикуван от jigolo760 Преглед на мнениеКолеги, въпроса ми е зададен конкретно за това да се сложи оптика ,а не за оценка на самото оръжие.
Моля за коректност.Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар