Обява

Свий
Няма добавени обяви.

един въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• един въпрос

Колеги мжете ли да ми кажете как се поставя оптика на тази пушка знам че не с трябва но изкам мнение
    Прикачени файлове

До: един въпрос

Щом задаваш такъв въпрос явно пушката ти няма нарези за монтиране на оптиката. Моята Славия 630 навремето също нямаше и затова и направих.
    Намираш някой кадърен фрезист, носиш му стойката и той с една малка фрезичка тип "лястовича опашка" ти ги нарязва. След което монтираш, прострелваш и огън-бий по гаргите.
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
      Щом задаваш такъв въпрос явно пушката ти няма нарези за монтиране на оптиката. Моята Славия 630 навремето също нямаше и затова и направих.
      Намираш някой кадърен фрезист, носиш му стойката и той с една малка фрезичка тип "лястовича опашка" ти ги нарязва. След което монтираш, прострелваш и огън-бий по гаргите.
      Колега аз имам Славия 630 и си има нарези за оптика.
      899152366

Коментар

Моята Славия е повече от 25 годишна и оригинално нямаше, затова се наложи да и направя. По-новите образци от същия модел имат нарези. Твоята сигурно е такава.
        Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

25 годишна ама още работи безотказно нали? Моята я имам от около 6 години и досега никакви проблеми, а е изтреляла повече от 10 000 чашки. Моята също си имаше заводски нарези за оптика. И един познат търси да си закупи такава, но нещо са се поизгубили, някой знае ли дали някаде не продават.
          Ако е машина, нека бъде немска!
          XJR 1200
          ETZ 150
          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Само че тая пушка не е Славия, а някакъв китайски боклук. Само като погледнеш лака и лъщи отдалече. Оптика не трябва. Пушката става само за ръкопашен бой, а той е близък
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Колеги, въпроса ми е зададен конкретно за това да се сложи оптика ,а не за оценка на самото оръжие. Моля за коректност.
              Последно редактирано от Yaro; 25-10-09, 22:25.

Коментар

Първоначално публикуван от jigolo760 Преглед на мнение
                Колеги, въпроса ми е зададен конкретно за това да се сложи оптика ,а не за оценка на самото оръжие. Моля за коректност.
                Ами накои колеги вече ти казаха. Заводски нарезиде се правят с фреза.Трябва да намериш някой познат и кадърен фрезист да ти ги направи. Общо взето ако работиш това - не е нищо трудно и сложно, просто трябва да се внимава да не се изкривят.
                Ако е машина, нека бъде немска!
                XJR 1200
                ETZ 150
                Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X