Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бързомер Барс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бързомер Барс

Бързомера на Docter покрива почти напълно тези изисквания. Компактен, лек, с автоматично регулиране на осветеността, прецизна настройка, дълговечна батерия, еднакво подходящ за монтиране на късо и дълго оръжие, нарезно и гладкоцевно и т.н. и т.н.
    За съжаление обаче не работи на тъмно. Включва се и се изключва с махане и поставяне на предпазното капаче. И цената му е около 700лв.
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

В крайна сметка май никаква работа не ми върши, ама нали на харизан кон зъбите не се гледат.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
        В крайна сметка май никаква работа не ми върши, ама нали на харизан кон зъбите не се гледат.
        Цецо ти си отговори сам, а каква хубава тема се беше заформила.
        Тия двамата /Паунофф и Стефан/ човек трябва в рамка да си ги сложи и да им се радва. Такива капацитети на тема ОРУЖЙЕ рядко се срещат дори и там където би трябвало да ги има. Това беше абсолютно сериозно.
        А ако питаш мен бързомерец по принцип за твойта прецизна пушка НЕ ТИ ТРЕБЕ ! Друг е въпроса че този Барс /нямям впредвид лаещия/ е морално одъртел и хич пък не ти требе. Аз бих си го запазил за кефа от това да го имам, но не и за стрелба. Има прилични по качество и цени оптики, от които можеш да си много доволен.
        Тази земя, по която тъпча сега,
        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
        тази земя – не е моя земя,
        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

А, оная история беше преди години. Тогава щеше да е технологичен пробив. Нещото трябваше да стува толкова малко, че да се произвежда в милиони бройки. Собствено светещата част, изобщо влизаше общо взето в технологията на светодиодите, при примерно същата цена - стотинки. Пак толкова струват и диференциалните регулатори за микромощност. И още малко, ако трябва таймер, за плавно регулиране според адаптацията на окото. Някой лев струва стойката, понеже и трябва точна фреза. За планката на мерника, на прицел П.
          Кво да правим, така ни се падна да живеем. Не това време, не тия хора ...
          Сега нали си имаме камиончетата да си ги трошим и преправяме, пак нещо ни е останало. Че някъде имат само Калашников и холера. Ни вода, ни хляб.

Коментар

Сега нали си имаме камиончетата да си ги трошим и преправяме, пак нещо ни е останало. Че някъде имат само Калашников и холера. Ни вода, ни хляб.
            [/QUOTE]
            Който не оценява малкото, той не е способен да се радва и на голямото.
            Тази земя, по която тъпча сега,
            тази земя, която пролетен вятър пробужда,
            тази земя – не е моя земя,
            тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X