Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЖ 27

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ИЖ 27

Какво стана с търсенето колега ?

Коментар

И аз мисля че е добра заа първа пушка. Дядо ми беше ловец и започна с такава после си взе иж успоредка (не знам къв модел беше) с един спусък.
      В гора без телефон, като в пустиня без вода! :lol:

Коментар

Първоначално публикуван от Цветан Иванов Преглед на мнение
        Какво стана с търсенето колега ?
        Ако въпроса е към мен, търся си надцевка, ако имаш нещо конкретно впредвид, около Монтана моля пиши на лични.
        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Леко, полеко темата отиде към, купувам ИЖ 27, още неискам да пускам тема в купувам, но ще се радвам на всяко предложение тук.

Предпочитам ИЖ 27 12х76, защо и аз незнам, вие какво мислите?
          Задължително с два спусака.

Задължително искам пушката да е в отлично състояние, няма да започвам ловната си кариера с неизправно оръжие.
          Засега се оглеждам само в Северозападна България, но ако не намеря нищо след месец ще разширя района.
          Като краен вариант ми остава нова от мгазина, стара или нова до ловния сезон ще имам ИЖ 27.
          "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Не ти трябва магнум(12х76)! Има теми по въпроса. Прочети ги.
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Както ти казах, погледни в специализираните ловни сайтове.По разбираеми причини няма да ти дам линк тук.Сещам се поне за два в които има доста обяви за 27-ци.Успех в избора и да се похвалиш като я купиш!

Коментар

МР-153-това е.Не се занимавай с други глупости.

Коментар

На младият колега му трябва пушка с две цеви и два спусъка като за начало според мен,ще има мн. години за полуавтомати и нарезни пушкиВземай една 27-ца макар че не ги харесвам Един приятел си взе преди 2 години една турска измишлотина КОМАНДО не помня точно какъв модел с инжектори и 2 спусъка и мобилни 5 шока.Да ти кажа често красива е тежи 2600гр. което много голямо предимство,красива е,по-прикладна е от руските и не на последно място магнум пък и аз мислих че досега трябваше вече да не става за нищо ама тя пък е голямо куче!Ти си прецини сам.
                  Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                  Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                  "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Какво ви е мнението за ИЖ с бяла глава?
                    Предимства?
                    Недостатъци?

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                      Какво ви е мнението за ИЖ с бяла глава?
                      Предимства?
                      Недостатъци?
                      ...ами, че е "бяла"...ако обясниш какво точно питаш, може е някой да ти отговори...

Коментар

Първоначално публикуван от emil5koff Преглед на мнение
                        ...ами, че е "бяла"...ако обясниш какво точно питаш, може е някой да ти отговори...
                        Трудна работа с обясненията, много съм бос по тема оръжия.

Коментар

Това, че пушката е с "бяла" глава не и дава някакви допълнителни, особени качества, заслужаващи специален коментира за евентуални предимства и недостатъци. При Иж-ките се води като екстра

Коментар

Бяла означава единствено хромирана/никелирана и единственото предимство е че там не корозира от там на сетне е въпрос на вкус .
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Недостатък е че като има слънце дивеча те вижда много по-лесно.
                              Предимство е че там не корозира и е по-красива(поне за някой де)
                              Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                              Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                              "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от emil5koff Преглед на мнение
                                Успех в избора и да се похвалиш като я купиш!
                                Дойде времето да се похваля, взех МР-27 ЕМ, 12х76, инжектори /могат да се изллючват/, сменяеми шокове, два спусака, орехов приклад пройзведена Ноември 2010г.
                                Още несъм я пробвал но и това ще стане скоро.

Кажете сега има ли някаква тънкост при прострелка на нова гладкоцевна пушка, какви патрони първо да пострелям?
                                Последно редактирано от kra_kra; 19-07-11, 08:11.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X