Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ловни пушки от Турция...

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Ловни пушки от Турция...

    Ами общо взето и там положението е колкото по - малко чарколяци, толкова по - малко неща за чупене, толкова по - добре. За шоковете съм срещал теми от рода, на клеясал шок и нещо не иска да се развива, при напъване се откъртва част от цевта - и по - лошото е че човекът така си я бил взел с клеясал шок. Гледай в магазина за тези неща, иначе какво да им е - цяла пушка направили толкоз една резба ли няма да нарежат като хората, просто иска гледане на детайлите при покупка. За ежекторите и там съм чувал оплаквания, че някой път не сработва някой от ежекторите, защото системата е по - сложна за изпълнение от екстракторната. Общо взето имам извстни наблюдения върху руско и съветско оръжие. Защо не видиш нещо втора употреба, ама да е съветско. Някои колеги се придържат към мотото "Съветска пушка да, руска пушка не" до колко е вярно не знам, но е факт, че сега оръжията не са на ниво, както са били през Съветския съюз. Старите като че ли са изработени по - прецизно и по добре напаснати. Сравнявал съм нашата 43 с нова такава на познат и да ти кажа има известни разлики.
    Последно редактирано от ivodianov1992; 21-12-10, 18:37.
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

    Коментар


    • #17
      От: Ловни пушки от Турция...

      Аз ходя сега на дядоми с пушкалото на лов ИЖ двуцевка 16 калибър производство около 70-та година и много по добре изглежда от сегашните пушки и на визия и на всичко.
      Миналата седмица разглеждах на един колега пушката, пак ИЖ миналата година я е взел, а ложата му е пред изпаданена, цевите мърдат малко на тази на дядоми не трепва.
      [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

      Коментар


      • #18
        От: Ловни пушки от Турция...

        Да, колега, за съжаление е така. Аз за това ти препоръчвам втора употреба. Ако потърсиш може да изпадне и нещо запазено, цената му няма да е като на ново. Една стара ижовка колко да аструва - 200, 250 лева и ще е по - добре от новите такива. Ама ако искаш нова не е проблем. Взимай най опростената и все ще изкара известно време. Апък успоредки втора опотреба има вече доста добри, например ИЖ 54 или 58 Това вече си е класика. За надцевка също има съветски надцевки, или пък надцевка втора употреба можеш да погледнеш и някоя Збрьовка, те също са много стабилни оръжия.
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

        Коментар


        • #19
          От: Ловни пушки от Турция...

          Исками се да е ново, гледам да си пазя това което имам и да изглежда добре, да има хубава визия каквото и да било. Друго си е като погледнеш някое оражие запазено и друго е да го видиш издраскано на нищо неприличащо.
          [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

          Коментар


          • #20
            От: Ловни пушки от Турция...

            От всичко пробвано до сега...Стожери,Можери...Дюнер Кебапи и други си струва само парите ARMED! така че умната с тия Турски Чушми

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X