От: Морски риболов в Гърция
Само за сладководния риболов има пролетна забрана като у нас. В морето целогодишно се лови.
Какъв е смисъла от регистрация, ако не е изписана на лодката... Всеедно да си караш колата без рег. табели... 
От 2008г година ходя с лодки - досега не са ме проверявали... А съм се "паркирвал" дори на кея пред Лименархио-то
...Късмет... но все пак предимно с регистрирани лодки съм ходил... Контролът много зависи от мястото - има райни по Халкидики, където на практика няма кой да те провери на вода... Евентуално по пътя някъде да те спрат или най-вече по сигнал от грък /примерно, ако му пречиш на парагадите или мрежите/...
В момента за каяк не виждам как може да се заядат, при положение, че лиценза отпадна, а каякът не подлежи на регистрация...
Първоначално публикуван от trapper
Преглед на мнение
Преглед на мнение

Преглед на мнение
...Късмет... но все пак предимно с регистрирани лодки съм ходил... Контролът много зависи от мястото - има райни по Халкидики, където на практика няма кой да те провери на вода... Евентуално по пътя някъде да те спрат или най-вече по сигнал от грък /примерно, ако му пречиш на парагадите или мрежите/...В момента за каяк не виждам как може да се заядат, при положение, че лиценза отпадна, а каякът не подлежи на регистрация...

,мисля че имат и подходящи за риболов.
Коментар