Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на хладилник за риболов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Дойде време да сменя моята стара текстилна хладилна чанта, която се скъса при ципа от години ползване, отидох до Декатлон и реших и аз да тунинговам по идея на колегата #13 по-назад, взех пвц хладилна кутия 22 литрa и 35 литрова текстилна хладилна чанта, като предварително измерих на място дали ще влезе пвц хладилната кутия в текстилната и воала, стана като фабрично изпълнение, така хем пвц кутията мога да слагам насипно лед без да се притеснявам от разтичне, хем и двойна термоизолация от двете хладилни чанти, хем и при нужда от повече място за продукти ще ги разделя и ще имам 57 литра обем :

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:1.jpg Прегледи:0 Размер:426.4 КБ ID:7044426

Хладилната текстилна чанта 35 литрова и хладилната пвц кутия 22 литра

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:2.jpg Прегледи:0 Размер:663.5 КБ ID:7044427

Идеално прилепна вътре пвц хладилната чанта:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:3.jpg Прегледи:0 Размер:411.2 КБ ID:7044428

Стана супер
    Последно редактирано от Еделвайс; 29-06-26, 15:13.

Коментар

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      За кратки излети,това е решението.

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Благодаря, за отличната идея.

• Kalin-Goshev73
      Kalin-Goshev73 коментира
      Редактиране на коментар
      Много добре!

Купих си Вевор 20 литра/60х30х35/.Докато върви колата го свървам към запалката.На място обаче ти трябва батерия,панел и МРРТ контролер.Батерията ми е 100Ач ,панела 100вата.Сега на Велинград изкара 5 дни без никакъв пролем.Сега монтирам и зарядно DC-DC 12в. 20А за да зареждам батерията,когато колата върви.
    Нека силата да бъде с нас!
    Suzuki Grand Vitara
    +34 642 91 4154

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      SDC370 - 45 кинта тукашни пари

Е това си вземи,няма да сбъркаш,имам такова

Аз съм с 60 литра ....55 вата ...вече трета година ме радва.....храня го с отделен акумулатор....за да съм спокоен че ще запаля когато трябва.......колкото по голям толкова по добре....но всеки според чергата /багажника...
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      https://www.snomasterusa.com/product...fridgefreezer/

Е тоя влиза у Секвоя идеално,с 80 вата соларче кара седмица и БОАБАБА пали………ма ще ни псува автора на темата 😂

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X