Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стрелба и алкохол?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аман от евростандарти. Кви 50, що 50, не е убаво да пцуеш, мое да четат деца! Или даваш законните 100 или да си одим.
    Като си го ударил на политпросвета, ей ти една тайна. Разходът на личния състав заминава в щаба вечер. Нарочно, не че не може по всяко друго време. През нощтта после насам - натам пълзят тия с термосите, и сутринта в траншеите има за колкото живи са казали снощи. А нощеска някой е стрелял, някого са улучили, някъде е имало бой, живите са по-малко. Обаче спирта е някоя манерка повече. Иначе всички се побъркват.
    А яденето се изхвърля. Щото ако те перне нещо в корема като си се наплюскал все едно ще пукнеш, ама боли повече. И по-малко копаеш за разни нужници. И все едно не ти се яде.

Коментар

Споко Стефане, благодаря за грижата, ама нещата не са толкова страшни братче.
      Аз съм висок 185см. и сега съм в нормата от около 83-86кг.
      Отслабнах, защото минах на разделно хранене, но никога не съм качвал над 91-93 кг.
      Тия дето ми даваха по две глътки коняк преди състезание,
      бяха треньорите и баща ми,
      повечето вече са в "вечните ловни полета"- лек им лов.
      Случва се сега да пийна и повечко, но рядко.
      Много мразя, като се пие от обяд, пък даже и на лов.
      На риба водя само хора, които не са отишли за да се наквасят,
      дори и бира не пия.
      Вечер, след лов, или риба, може, но иначе събирам бутилките, хвърлям си ги и ги гърмя,
      на риба ги пускам да носят поздрави на морето...!

Коментар

Ммм ... Разделно ... А, първо едната пържола, после другата, накрая третата?
        Може!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
          Ммм ... Разделно ... А, първо едната пържола, после другата, накрая третата?
          Може!
          Точно така! Но интересното е, че има ефект без да съм се вманиачил ,кой знае колко много. Просто избягвам най-гадните комбинации от храни и то не особено стриктно.
          А алкохола го поемам тоже разделно - на малки глътки.

Коментар

Бе, тая работа с пиячката в окопите е отживелица. Отдавна хората са минали на синтетика. Някои отговорни другари що каптагон изнесоха по близкоизточните войни... още им замитат дирите с автомати по софийските кръстовища, разбийш ли....

Коментар

Уф ... И аз трябва вече да правя нещо ... Гледат ме накриво. Две кебапчета на една вилица било простотия, бира във всяка ръка било неприлично ... Кво му е неприличното, аз ту от едната, ту от другата, никой не е виждал да таковам двете едновременно.
              И че съм повече от 100 кила е гнусна инсинуация! Тва беше с пълнителите! И с кубинки! И с мозък!
              Добре де, бях със шапка.
              ))))

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                Първоначално публикуван от balkanjiata
                А, па ние, в Искрец, ако не
                обърнеме по едно "седмаче"
                на калпак и ако не си прибие-
                ме по два пъти булките, мо'е
                да се к'ае, че не сме били на
                лов ... д'ет се казва ...
                А, вместо друго да им направите вие ги биете.
                Че и по два пъти. Луда работа.
                До там води алкохола.

Колко си млад , а колко си мъдър
                брат, ама глей са - след първите триста
                драма мерака пораства м'ого, ама може-
                нето драстично пада, та ние - така, от
                обич бе брат, да не мислат щуротий,
                ра'ираши !
                ... че к'ви са щури балканджийките,
                огин, огин ти казвам! Мани!!!
                Да живей куманизъма!

Коментар

Ама като пийнат и те ,или по принцип.........
                  B+

Коментар

... то тя, ( дивочата де ), си ни
                    е присъща на сите балканджий, ама
                    те, у балканджийките, ти казвам ... мани!
                    ... та, м'ого требе да си си на маш,
                    ша знаеш ... щото иначе ... иначе
                    барнат ли те, това копченца там нещо,
                    ципчета, а може и часовника нещо
                    да остане след теб - изяждат те брат,
                    ама без остатък, к'аам ти !!!
                    Да живей куманизъма!

Коментар

Moмчета, темата е СТРЕЛБА И АЛКОХОЛ,
                      а не ЖЕНА И АЛКОХОЛ...!!!

Коментар

офтопик: проверяваш ли си ЛС?
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от GAD
                          Moмчета, темата е СТРЕЛБА И АЛКОХОЛ,
                          а не ЖЕНА И АЛКОХОЛ...!!!

То това стрелба, т'ва алкохол,
                          жени ...
                          е-е-е-ех, се убави теми, та човек
                          като почне едното, та ...
                          Ама прав си де, прав си ...
                          Виноват! Нема да се повтори!
                          Да живей куманизъма!

Коментар

И пинал съм трепал , и трезвен съм трепал,ама май животното не можа да разбере .Слука има ли ще стане,важното е сакатлъка да не стане с нас.
                            И като се замисля това е може би най -рисковия спорт според много хора,щото сме с оръжие,да но сигурно е дал най-малко жертви от екстремните спортове. Вероятно е от вероюто ,просто нещо ни пази.Иначе четеш стрелял случайно в града убил онзи ,чистил пушка утрепал се и т. н.,а за инциденти по време на лов ,ами че то действително е инцидентно?!
                            Но е казано алкохол и оръжие не бива!
                            Еми?!
                            Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

До: Стрелба и алкохол?!

Стара тема, ама чак сега я видях. Несъвместимо. Много често аз ловувам само до обяд....въпреки, че на лов не пия. Обаче си имаме една задружна групичка в дружинката, които на обяд се нацепват като змейове и стават безсмъртни. Тогава такива които не са влизали в гората, започват да искат да гонят, щели глигана със зъби да го удушат и прочее юнащини. После на пусиите е мале мила - един пикае, друг заспал, трети с едно затворено око се мъчи да вкара патроните в пушката, защото с две очи не може......
                              Един единствен път им се подведох по акъла, да ходя на пусия и последваха упражнения по водене на бой в горски условия - заради един заек щяха да ме утрепат - аз залегнах, а като почнаха да свирят едни благи дремки и бренекета във въздуха около мене......не ми се говори. Във всеки случай има ли пиян в групата, или той остава да пази хижата или аз се спасявам поединично.
                              Принцип - пиене с оръжие, шофиране и секс не се съчетават правилно.

Коментар

До: Стрелба и алкохол?!

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                                Според мен: Алкохолът не върви с оръжие, шофиране и един куп други неща.
                                Защото представете си, че сте изпили една ракия и си карате, това на вас я ви се отрази я не, но от някъде се явява бай-Груйо с Москвич и ви удря. Той не е близвал за разлика от вас. Идва чичко полицаи прави проба и излиза алкохол в кръвта в допустими норми.
                                Но той се съмнява в това, и става едно разхождане за кръвни проби и т.н.
                                А относно стимулирането наскоро ходих да стрелям на стрелбището в Лозен.
                                И какво видях: Баретите се стрелят с глогове един друг. Гледам и не вярвам, питам Тошо (инструктора на стрелбището) какво става, а той ми каза, че се стреляли с боя за тренировка. Ето това е Пейнтбол! Разгледах им патроните и се оказа, че са специални 9мм., но са със спортен заряд и са пълни с боя синя и червена. До сега не бях виждал такова нещо!
                                Нарича се симунишън (симулиращи амуниции) има за всички армейски системи късо нарезно. Обаче боли и остават синини, но това са рисковете на професията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X