Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пирани!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пирани!

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Pseudoplatistoma fasciatum. Tова ли е по опасно от пираните?
    На тази риба устата и е 1/3 от тялото. расте с 1,5 до 2 см на месец. След като мине 12 см скача на всичко, което може да глътне наведнъж. В природата достига скромния размер от 120 см. = 40 см уста която се отваря като на крокодил и най-важното "живее за да яде".
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Ето я като по-голяма.

Извинявам се, че разводних темата за пираните.
      Прикачени файлове
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Един колега имаше в аквариум 4 пирани - не знам какъв точно вид, по 12-ина см парчето. Пуска кренвирш, пираните атакуват.. .. и кренвирша не стига до дъното.
        Никакво влизане в този язовир! Сигурно ще се наложи да го пресушат.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Aз само едно се чудя:защо не коментирате серсемската постъпка,а спорите за евентуалните последици?За мен ,,човека'',пуснал пираните е ИЗРОД(независимо от това дали има последици или не)Същия този утре ще разпръсне радиоактивни отпадъци,пак без последствия...
          Подкрепям твоето мнение със същите епитети!!! Сега , със затоплянето на климата, на някой може да му хрумне и скорпиони, змии от тропиците, и ред други гадости да пусне.... Това само болен мозък може да измисли и свърши... Дано имаме по-дълго време относително "добри" - т.е. студени зими и със сняг, че то като нищо ще почнат и да преживяват неблагоприятния сезон тези твари! А от тропическите болести отдавна една пак ни чука на вратата - маларията!!! Как още я няма - не знам... Там нещата пак са свързани с човешката дейност - т.е. нейната липса...

Коментар

Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
            Подкрепям твоето мнение със същите епитети!!! Сега , със затоплянето на климата, на някой може да му хрумне и скорпиони, змии от тропиците, и ред други гадости да пусне.... Това само болен мозък може да измисли и свърши... Дано имаме по-дълго време относително "добри" - т.е. студени зими и със сняг, че то като нищо ще почнат и да преживяват неблагоприятния сезон тези твари! А от тропическите болести отдавна една пак ни чука на вратата - маларията!!! Как още я няма - не знам... Там нещата пак са свързани с човешката дейност - т.е. нейната липса...
            Че то в България скорпиони си има открай време.Силно присъствие има около с.Мирково и въобще района около Гълъбец.А сега с тези мъртви села и празни къщи настъпва техният рай.И зимата не ги плаши.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

О да, скорпионите ...са невероятни. Имам конкретни впечатления от една )
              Държи се като пираня, дори и по стръвна.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ako някой иска живи скорпиони, да казва колко да му събера. Лошото е, че не знам какво ядат и бързо умират в буркана
                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                  Ako някой иска живи скорпиони, да казва колко да му събера. Лошото е, че не знам какво ядат и бързо умират в буркана
                  Ядат насекоми- скакалци, бръмбари- такива работи...

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение

Много интересна оферта. Защото на практика се превежда така:

Ако някой иска живи скорпиони, доставям му във всякакви количества умрели.

Поздрави!

P.S. Честно казано, и аз не знам какво ядат. Знам къде живеят, но никога не съм ги заварвал на вечеря.
                    Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                      Много интересна оферта. Защото на практика се превежда така:

Ако някой иска живи скорпиони, доставям му във всякакви количества умрели.

Поздрави!

P.S. Честно казано, и аз не знам какво ядат. Знам къде живеят, но никога не съм ги заварвал на вечеря.
                      Ами и тебе да те консервират в буркан без манджа и ти ше се гътнеш.

П.С. И по-добре , че току-виж сам си станал вечерята...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        О да, скорпионите ...са невероятни. Имам конкретни впечатления от една )
                        Държи се като пираня, дори и по стръвна.
                        У дома ли си я гледаш?
                        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Нашенския скорпион ядеше мухи, скакалци, бръмбарчета, при това доста зрелищно работеше с шипа на опашката, ама и вода трябвало да му се сложи ..... та умря! А малария си имаме, не много ама се намира тук таме!
                          "Do not correct a fool, for he will hate you;
                          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                            ...P.S. Честно казано, и аз не знам какво ядат. Знам къде живеят, но никога не съм ги заварвал на вечеря.
                            Наши юнаци си ги гледаха в пластмасови шишета, подобни на нашенските от боза и ги хранеха с чиста захар, нищо друго.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              ...А малария си имаме, не много ама се намира тук таме!
                              Пираните и скорпионите са актуални, но търсенето на малария силно е спаднало, твърдят специалисти по маркетинга.

Поздрави!
                              Искам България чиста!

Коментар

До сега всички умряха на втория ден. Ако някой иска живи ще се пробвам по-експресно да ги консервирам
                                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X