Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ловци, животновъди и цигани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Никога не разчитай на "химикалка" с по-малко от 15 бонбона....

Коментар

От опит ли го казваш? Ако не си си свършил работата с първите няколко изстрела, и 20 да имаш още, няма да помогнат. А и докато не променят закона за празния патронник да си гледат работата. Дотук вече знам за двама дето са ги очушкали, защото в суматохата са се омотали докато издърпат затвора, за да вкарат първия.

Пък и за мен сериозните спирачи са два - .357 mag и .45 ACP. И с двата няма играчки с капацитет над 8 бр.

Освен ако не ти е пряко свързано с работата, армейските железа с по 15 патрона и нагоре са си именно това - армейски.

Коментар

Докато правиш фойерверките, може и да ти паднат панталонките, затова изненадите са след шоуто, когато всички мислят, че Дядо Коледа си е опразнил торбата... /не гледай калибъра, а това за което би се молил да имаш, когато си се скрил зад някой автомобил и чуваш пчеличките как търсят цветчета за мед.../

Коментар

Не разчитай на количеството.Качеството му е майката
          на мангала.Дизърт Йгъл...еееееххх.Питай евреите как
          се влиза в палестинските територии.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Волк, не ми звучиш на практик. Кви, прикрития, кви коли? Реалната престрелка свършва за няколко секунди. Това за залягането, подкрепленията и т.н. го има само по филмите. От всички гърмянета по София, не се сещам за нито една престрелка. Няколко изстрела и всичко свършва. Фаталните са първите 1-2 изстрела. Рядко има последващи.

Според теб, в коя зона от тялото е най-големият шанс да отцепиш нападателя? Имам предвид като вероятност да я улучиш и като ефект от това. Не ми говори за главата и сързета, защото в суматоха много трудно се целят.

Голямото Джерико става само за силуетна стрелба. Истинските калибри за мен са както казах по-горе.

Коментар

Ей тия калибри, ей тия китайци,ей тия ментета!!!
              Да съм казвал някога, че съм практик?!!
              Просто пускам в Google "стрельба", и го цитирам...
              Пробвай и ти, излизат адски много страници!

Коментар

Ей тук се и крие отговора на въпроса за вузпиращия ефект.
                Как мислиш,?има ли значение къде ще го издумкам мангала
                с Игъла?Аако е тълпа? Според думите на онзи с чийто игъл
                стрелях,евреин без такова пукалце в териториите не влиза.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

[quote="Volk"]Ей тия калибри, ей тия китайци,ей тия ментета!!!

Как неси практик?Ти на тези мургавелки дето им правеше
                  предложенията с четка за зъби ли ги убеждаваше?

Коментар

Hunter ти си мачкана гилза, затова те питам /като теоретик / :

Кое е по-важно, калибъра ли броя на бонбоните в пълнителя?

Коментар

Абе, зарежи иронията с гугъла. Ясно, че не си просто читател, обаче да твърдиш никога да не се разчита на нещо под армейски пистолет...

При компетентна употреба и 6,35 е спиращ калибър. Обаче предпочитам тези, които в достатъчна степен компенсират грешките от стреса.

Една от най-реалистичните кино интерпретации на комбат стрелба е от франсетата - Ив Монтан в "Питон 357".

Коментар

[quote="derhunter"]
                        Първоначално публикуван от Volk
                        Ей тия калибри, ей тия китайци,ей тия ментета!!!

Как неси практик?Ти на тези мургавелки дето им правеше
                        предложенията с четка за зъби ли ги убеждаваше?
                        Не бе Hunter, просто бях за малко в дисципа и ме избраха за събирач на свободни роми... И аз просто се старах да си свърша работата - като " достоен син на отечеството си!"..

Коментар

Хантъре, за нас по-стандартните, орлето е спортен пистолет за стомананени листове. Освен ако не си 2 м и 160 кг, с длани като 15" джанти, не виждам как ще го ползваш в критична ситуация.

За стопиращия ефект, не говоря за бягащи нагоре-надолу цигани ами за компетентен противник, който докато си извадил и заредил Игъла ще ти е вкарал два бързи, един контролен и вече ще говори с адвоката си по ГСМто.

Коментар

Ей сега го подкарах като Стефан(много му се кефя(
                            Възпиращият ефект е многокомпонентен(малииии(
                            Обера е прав че ситуациите са много кратки,но и
                            сетивата действат бързо затова го разделям в мангоситуация
                            1 външния вид на оръжието-ако е внушително -добре.
                            2 звуков ефект-особено за тълпи-мах шумотевица.
                            От тук идва и калибъра ГОЛЯМ.Ей така успях да съчетая
                            ТТ с Макаров-шега.Моят личен избор-Игъла.

Коментар

Абе аз си мисля че съм средноразмерен и вярно като
                              гърмях с тоя ТОП ми се отлепиха петичките от земята,
                              но като му свикнах/ох/взе да ме кефи,а и да си призная
                              на тема ръчно стрелково съм грандоман.Някой друг път
                              ще ти разправям за карабина тип Драгунов ама доста по
                              мощна.

Коментар

А как стои практическата част ежедневно да мъхнеш по теб тоя .50 калибров кютук? Ако не го носиш всеки ден, забрави да го владееш качетвено.

Пък щом търсим ефект върху тълпа цигани, най-добре две правилно пласирани РГД-5 и тумбата е разпръсната (двусмислицата не е случайна).

Нека не изпадаме в махленски спор, кой какво е чел по списанията или чул от евреите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X