Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Съвместна дейност

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвместна дейност

Ако не е според правилата,моля да бъде изтрита темата.
    Идеятна ми засяга първо лично мен,но може да се развие и за всички съфорумци в някаква степен.
    Става дума за апорт-единият дава мястото,другият-парите.
    Ето моят случай:
    Търся си човек с пари,за довършване и съвместна разработка на гъбарник за гъби Кладница,казан за ракия,оранжерийно производство.
    Имам мястото,условията,идеята.
    Нужен е инвеститор за довършване и стартиране на бизнеса.От Североизточна България,за предпочитане.
    Поздрави!

До: Съвместна дейност

Според мен, мисия почти невъзможна! Скоро, както е тръгнало цялата държава ще се дава под "апорт". Успех в начинанието!

Коментар

Не е невъзможно. Аз търсих миналата седмица точно такова място ама условието на моя човек е да не е на повече от 50 километра от София. Точно за гъби. Успех. Оптимизъм и търпение. Дано излезе нещо.
      висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
        Не е невъзможно. Аз търсих миналата седмица точно такова място ама условието на моя човек е да не е на повече от 50 километра от София. Точно за гъби. Успех. Оптимизъм и търпение. Дано излезе нещо.
        Благодаря колега.
        Само не виждам защо е проблем разстоянието до София?Верно,ще се оскъпи продукцията с транстпорта,но при положение че съм производител,и че ще има сериозни количества и гъби,и оранжерийни зеленчуци,и ракии,мисля че това едва ли ще е проблем.Разстоянието от Дулово до София е 440 км.6-7 часа път без да се бърза.Освен това-тука е житницата на България-най-добрата почва,условия и т.н.Имам дизелов Мерцедес комби,ремарке.Със 100-130 лв.отивам до София и се връщам без проблем.
        При интерес,мога да дам разработка в подробности.
        На клипчето и снимките се вижда мястото.Около два декара е,има изкопана яма с размери 5/5/ 3 дълбочина за рибарник и поливане.Идея за изолацията имам,без да е необходима зидария,бетони и т.н.
        През двора минава градската канализация-свързването не е проблем.Това за казана.Гъбарника е с площ 66 кв.м.Идеята е да се произвежда култивирана гъба Кладница.Реализацията-по пазарите в общината и в големите градове.На приемлива цена,за да върви.

Все повече ми се налага извода,че без някакво производство нещата ще отиват на все по-зле.Споделете и вие...

http://www.boozho.com/view.php?v=90606e2e
        Прикачени файлове

Коментар

Съжалявам.Аз просто помагах на моя познат защото си живея на вилата и имам познати тук там в околността.Просто иска да може всекидневно да е и във София.За това иска да е близо.А той си го има бизнеса.Просто му трябваше нещо допълнително.Ама щом има един ще има и други.Искрено желая успех.
          висете отпуснато

Коментар

Днес разбрах,че в нашият град се произвежда Пауловния-бързорастящ дървесен вид.Идеална е за засяване на двора ми-ще се съберат над 60 дървета.
            Може да се добива промишлено дървесина за голям период от време.
            Едната фиданка е 12 лв.

http://paulowniabg.blogspot.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
              Съжалявам.Аз просто помагах на моя познат защото си живея на вилата и имам познати тук там в околността.Просто иска да може всекидневно да е и във София.За това иска да е близо.А той си го има бизнеса.Просто му трябваше нещо допълнително.Ама щом има един ще има и други.Искрено желая успех.
              А дали човека си е намерил място вече? Аз имам такова в София.

Коментар

Дали ще намеря спонсор,това е едно.Ще използвам темата и за друго-процесът на създаването на едно нещо,което да носи пари за постоянно.
                Снимките са от днес.Правя,каквото мога и за което не се искат пари,а труд и-малко подръчни материали.Освен че искам помощ,може да бъде в помощ на някого,който реши да пробива с неизвестна стока по време на криза.
                Прикачени файлове

Коментар

От: До: Съвместна дейност

Колеги,искам да попитам има ли някой от форума със заведение на плажа-някъде по Златните или наоколо.
                  Идеята ми е,да нося хубави едри кайсии и да застана до едно такова заведение с една масичка да продавам.
                  Тази година няма кайсии по принцип,но съм намерил един приятел с 200 декара,което си е чист късмет.
                  Помагайте.

Коментар

Да допълня,ако някой иска на едро кайсии,можем да се разберем на 1600 лв.за тон на разстояние до 150 км. от Дулово.
                    Желаещи?

Коментар

От: Съвместна дейност

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                      Ето моят случай:
                      Търся си човек с пари,за довършване и съвместна разработка на гъбарник за гъби Кладница,казан за ракия,оранжерийно производство.
                      Имам мястото,условията,идеята.
                      Нужен е инвеститор за довършване и стартиране на бизнеса.От Североизточна България,за предпочитане.
                      Поздрави!
                      Дай малко повече инфо - налични ресурси, пазари, размери на инвестициите и проектна възвръщаемост във времето, налична фирма ....?

П.П. Това с дръвчетата ме интересува живо.
                      Последно редактирано от upi; 28-06-10, 01:11.
                      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                      0888 315 794
                      LZ1UPI
                      A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                        Да допълня,ако някой иска на едро кайсии,можем да се разберем на 1600 лв.за тон на разстояние до 150 км. от Дулово.
                        Желаещи?
                        Интересуват ме само хубаво узрели и леко разкапани, ще ги ползвам да ферментират и после дестилация.
                        Цена за тон?
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Колега явно си доста нахъсан да работиш нещо свързано със земеделие,производство.Постни някакъв меил или телефон за връзка за да се свържа с теб.

Коментар

Първоначално публикуван от Bat Sande Преглед на мнение
                            Колега явно си доста нахъсан да работиш нещо свързано със земеделие,производство.Постни някакъв меил или телефон за връзка за да се свържа с теб.
                            В момента нямам нет,телефона ми го има в подписа.
                            За тон кайсии за ракия цената е 450 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                              Дай малко повече инфо - налични ресурси, пазари, размери на инвестициите и проектна възвръщаемост във времето, налична фирма ....?

П.П. Това с дръвчетата ме интересува живо.
                              Фирма имам,и всичко необходимо.
                              така представена,дейността ще си възвърне инвестицията за не повече от година време.особено ракията...
                              За дръвчетата мога да те свържа колега,познавам човека лично.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X