Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся си куче за домашен любимец

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся си куче за домашен любимец

Знам всеки ми го казва,имал съм опит с Кане корсо
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Абсолютно подкрепям Любо , родвайлера не е лъжица за всяка уста (освен ако нямаш опит). И нещо типично за него - никога и по никакъв повод не му пипай храната докато се храни , на една позната и изчезна почти цялата мускулатура на предмишницата . Аз повече от 10г. съм отглеждал ам.стаф. териери , които не са "лесни" кучета , но дори те са по-предвидими от родвайлера .
      Успех в избора .
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
        Ако няма да ти е късно след 2.5мес.ще имам кученца от "Спарта"/немска овчарка/ и след като ги отбия мога да ти донеса/подаря/ едно пале направо в Бяла./пътувам често до Търново.
        Чаро , и аз имам интерес към немска овчарка . Може да свирнеш като се родят (ако ти останат за продаване де )
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

Коментар

Приемам поредния съвет и ще го имам в предвид
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=72758

Коментар

хъски за 150 лв няма, както предполагам и ротвайлер.
              Цените на чистокръвните започват от 500 нагоре..

Ротвайлера може да е луд и калпав понякога,
              но хъскито за сметка на това е своенравно, диво и изисква мнооого ангажираност. За хора които не са гледали такова, красивия външен вид подлъгва и много често след това биват зарязвани, което не е чесно! Друг е въпроса, че въобще не е късокосместо и като си сменя зимния подкосъм има да събираш в чували от него ((: така, че ... колегите ти казаха за ротвайлера... помисли си хубаво, вземи си пинчер!

Коментар

Най-простичко е,първо какво искаш пазач или куче-котка.От първите има голям избор и сериозно обучевие и отношение,а от вторите още повече.Имах 14 години далматинец/женски/ ако имаш условията това е едно прекрасно куче за домашен любимец,само да знаеш,такова нещо ,като злояд далматинец ,няма.Второ ако вземеш мъжки ,мишките в главата му са много и трябва още отначало много сериозна работа с него,след като улегне е чудесен компаньон,/леле,като подуши разгонена мишка и не е на повод/.
                Поздрави.Наско
                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

брей ...... тук ще си замълча, щото такава цензура ми дойде ама няма да пиша и да се заяждам....прочети малко по-нагоре каква порода съм имал само нея съм я хранел с "пинчери" респект...а приказките за породите дето били истински или зли ги приказвай на майките с малки деца ......
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от dreado Преглед на мнение
                    хъски за 150 лв няма, както предполагам и ротвайлер.
                    Цените на чистокръвните започват от 500 нагоре..

Ротвайлера може да е луд и калпав понякога,
                    но хъскито за сметка на това е своенравно, диво и изисква мнооого ангажираност. За хора които не са гледали такова, красивия външен вид подлъгва и много често след това биват зарязвани, което не е чесно! Друг е въпроса, че въобще не е късокосместо и като си сменя зимния подкосъм има да събираш в чували от него ((: така, че ... колегите ти казаха за ротвайлера... помисли си хубаво, вземи си пинчер!
                    Ела вкъщи и ще видиш че има и хъскита за 150лв. В Съботата дето мина си взех хъски от една жена в Стара Загора. Кученцето е чистокръвно на 100%, има паспорт и всички ваксини досега. Дори е с разлини очи, ако имаш желание мога и снимки да кача.
                    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

честито за догито колега качи някоя снимка тук в темата
                      само весели моменти с "кутрето"
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Мерси, ще кача тези дни. А и моя комп не го ползвам в момента че няколко дни съм без нет и ползвам нета в работата.. Иначе ще кача.
                        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Благодаря Наско ,но за далматинец не съм се замислял,но ще прочета неща и за него
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

ххах това, че има паспорт и ваксини, не значи, че е чистокръвно. Ако няма черно набяло проследено родословие, никога не можеш да твърдиш 100% каквото и да било за него, освен че е много красиво ((: Не казвам, че са ти лоши кучетата, но прочети правилника за развъждане и селектиране на породата и ще се светнеш! http://www.ndbkc.com/ Как иначе ще знаеш дали дядо му или баба му на твойто не са някои съседски немски овчарки или други?

а ти ванко не бързай да се обиждаш, това което писах е от собствен опит. Думите за пинчера си ги взимам обратно, по-скоро на майтап исках да звучи (:

пс: отново към ормр - различни или не, това също не е признак за чистокръвие или помярство (: тва просто е ген

Коментар

В БЪлгария и родословието не е гаранция за произход! Има много добри и чистопородни кучета без родословия, има и много такива с купени документи за произход. Тука се продават политици, вие за някакво родословие се съмнявате. Най-добре е да се вземе кучето от човек когото познавате или имате препоръки за него или ваш познат е взел куче от негово предишно кучило. Аз си взех неродословен епаниел бретон от непознат човек, но със страхотна репутация сред ловците и развъдчиците и не сгреших никак - кучката ми започна да маркира стойка на 52-я ден, на 80 дена вече апортираше и работеше по влачена диря на заек и пъдпъдък.

Коментар

За Ротвайлера има много митове...Далеч не отговарящи на истината.Ратвайлера,отглеждан правилно,е изключително дружелюбно и мило животно(знам че много хора няма да ми повярват).Лошият имидж на породата идва преди всичко от комлексираните им стопани(не слагам всички под общ знаменател).Иначе и от булонка може да се направи звяр.И повярвайте,не говоря наизуст...Лоша страна на породата е че са изключително кекави....
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X