Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Неприятна ситуация

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неприятна ситуация

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
    ..........но преди не се ли изискваше препоръка от активен участник при регистрация на нов такъв?
    Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    ...... ама не е лошо някой който познава този Максим лично, да направи нещо по въпроса. Поне на Стефан да му се възстановят загубите.
    Тава имах предвид,за да почне да пуска обяви!?
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

В момента в раздела за обяви седят две много странни.
      Продават се джипове, които не са собственост на тези, които ги продават. Определено са потенциално проблематични.
      Визирам тази и тази.

Коментар

Което ми напомня че преди време участник във форума бе публикувал обява за моя джип в далаверата. Още си пазя кореспонденцията с него. Абе дребни душички, какво да ги правиш.....
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
          В момента в раздела за обяви седят две много странни.
          Продават се джипове, които не са собственост на тези, които ги продават. Определено са потенциално проблематични.
          Визирам тази и тази.
          Според мен и двамата автори на тези теми са за постоянен бан.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            Според мен и двамата автори на тези теми са за постоянен бан.

По-скоро за премахването на обяви. Като и всички подобни където податела на обявата не е директен собственик на оферираната стока.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

В пост 28 от тази тема точно това казах, ама народа подскочи.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Аз също съм пускал обяви за продажба на неща на приятели с идеята да помогна както на продавача така и на купувача. Така наскоро се продаде един Ровер марк ІІІ беше на мой приятел и го купи приятел на някой от форума джипа замина за района на Панагюрище и от тогава новия собственик не се е обаждал нито на мен нито на стария собственик което би трябвало да означава че е доволен от покупката.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  В пост 28 от тази тема точно това казах, ама народа подскочи.
                  Според мен е по-добре да не се забранява пускането на обява от чуждо име. Всякякви ситуации има... Конкретезира се, че отговорност за корекността на обявата и последващата сделка носи пусналият я. Съответно при издънка той отнася санкциите и толкова. Пък всеки да си прави сметката.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Вчера имах смс от Максим и ми е пратил фотоапарата,по Еконт,като казва,че съжалява за ситуацията. Чест му прави и му пожелавам да продължава да работи върху своята коректност и успех в живота.
                    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
                      Вчера имах смс от Максим и ми е пратил фотоапарата,по Еконт,като казва,че съжалява за ситуацията. Чест му прави и му пожелавам да продължава да работи върху своята коректност и успех в живота.
                      Явно обаждането е свършило работа.

Коментар

По-скоро чест ти правят на теб проявените деликатност и търпение. Приятната развръзка на ситуацията се дължи основно на здрав разум и най-вече - възприемчивост към сериозни съвети от страна на въпросния господин, а не толкова на закъснели угризения на съвестта.

В други случаи допълнителни коментари не биха били нужни, но точно за този индивид са необходими малко пояснения. Всичките дразнещи ограничения в раздел обяви са по вина на хора от този тип. Въпросният потребител винаги е ползвал форума само и единствено за продажба на боклуците си. С изгонването му от този форум проявите му другаде няма да спрат.

Надяваме се следната информация да е в помощ на всеки който ползва форумите за пазаруване. Това са никовете на въпросният хубавец в други български форуми:

maxsim - в 4coolpics.com
                        maxss - forum.muzikant.org
                        masimo - oragie.com
                        Fidel Castro - audibg.com
                        Fidel Castro - fiat-bg.org
                        Fidel Castro - kaldata.com
                        Fidel Castro - vwclub.bg
                        fidel castro - imperio.forumotion.com
                        maxsel - mtb-bg.com
                        Cenitel - antiki.bg
                        maxsss - forum.starrydreams.com

Всеки който чете тук и пазарува там - нека има едно на ум.
                        Последно редактирано от nickbochev; 14-10-09, 00:03. Причина: добавки в списъка
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X