Колеги защо пак ми изтрихте обявата! Какво пак съм направил,аде стига де,тъкмо почнат да се интересуват хората и вие я изтриете,не е честно! Същото направихте с обявата ми за лаптопа! Защо!???

от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.
, а това не ми харесва , защото тук беше мястото, кадето тези който отговарят за форума са хора с авторитет, характер и най-вече човеци . Но напоследак наблюдавам как при всяка закачка на обикновеният потребител му се налага санкция и се счита за спан , а при модераторите и тези над тях това се счита за смешка
, а това не ми харесва , защото тук беше мястото, кадето тези който отговарят за форума са хора с авторитет, характер и най-вече човеци . Но напоследак наблюдавам как при всяка закачка на обикновеният потребител му се налага санкция и се счита за спан , а при модераторите и тези над тях това се счита за смешка
, а това не ми харесва , защото тук беше мястото, кадето тези който отговарят за форума са хора с авторитет, характер и най-вече човеци . Но напоследак наблюдавам как при всяка закачка на обикновеният потребител му се налага санкция и се счита за спан , а при модераторите и тези над тях това се счита за смешка В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар