Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам джанти за Land Rover.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

За грамадните гуми не трябв ли лифт? А за лифта не трябва ли да се променят още куп неща?

Яро плашиш ме, аз съм с Гудиър МТ/Р...

Коментар

Ей така се раждат митовете..

Аз просто търся хубави 7.50/16 и понеже (май) няма, ще взема по-дебеличките 235/85/16. Тия тука тукмаци не ги гледай.

За лифта - както се вижда на първата снимка (белия) до 265/85/16 е ОК (няма нужда от лифт), после както казва Фулдата - 'подстригване' на калници и ... лифт..

Коментар

Аз планирам повдигане, щатното си е изпяло песента, много удрят тампоните. За зимата ли гуми искаш или ? 235/85/16 е стандарт нали, както за диско 225/75/16

Коментар

Първоначално публикуван от nasov
          Аз планирам повдигане, щатното си е изпяло песента, много удрят тампоните. За зимата ли гуми искаш или ? 235/85/16 е стандарт нали, както за диско 225/75/16
          За повдигане - силно ти препоръчвам да се обадиш на Тинко (Turbozmej) и да погледнеш окачването (TJM) на неговите камили

Иначе гуми търся не само за зимата ами въобще щото моите само за мъгла стават.. Не е реклама - но други Диско-та така лифтирани в БГ не съм виждал (а се заглеждам доста по LR).

За Дифендър стандарта е :
          5.5 инча джанта - 7.50/16
          6/6.5/7 инча джанта - 235/85/16

Коментар

Ех този Тинко, от кога чакам да напише обещаната статия за камилите...
            Диско повдигнато тук и аз не см виждал/без друго щото и тях не съм/, много интересно, аз мисля/ех ОМЕ да слагам, но не е 100% задължение.
            До сега съм невероятно доволен от гудиъра, ще видя зиме, предполагам ще има и зор. Митко кара с такива и предупреди да внимавам с утъпкания сняг, и боксуването. Май ще карам доста на бавни

Коментар

джантите са 6" гумите са МТ мишелин /тези за кал/

все пак ти препоръвам да си вземеш алуминиеви джанти 15" и гуми 31"/10.5" или 11"
              drive alive

Коментар

от Дискавъри не стават ли? а от старите Рейнджове? Пред нашия Фантастико стои /от 2-3 години/ един полуразпаднал се Рейндж с оригинални лети джанти... може би ще се навият на бартер с/у твоите железни...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
                  от Дискавъри не стават ли? а от старите Рейнджове? Пред нашия Фантастико стои /от 2-3 години/ един полуразпаднал се Рейндж с оригинални лети джанти... може би ще се навият на бартер с/у твоите железни...
                  Стават точно (само) от Дискавъри 1 и Рейндж Класик.
                  Най-ми харесват метални за Дифендър 6 инча (като моите, но 6-тица) и метални за Дискавъри 6/6.5 инча. Рейндж-овите не ми харесват за Дифендър.

Ето един с Дискавърски джанти и 7.50/16 (мисля). Мнооого го отварят..

Коментар

Ха така, още 1 съсед. Този рейндж отдавна му кроя шапка на туй онуй.
                    Аз съм на 1 пряка от там

Коментар

има едни джанти борбет, слагат ги на Г калсите. за дифендер са страхотни, алуминиеви с отрицателно ЕТ 8" до 10" спокойно може да сложиш гуми 12.5" и да не опират никаде. има из софия един дифендер 110 с такива, незнам дали не е ВЪВ клуба, но скоро ще има още един
                      drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от nasov
                        Ха така, още 1 съсед. Този рейндж отдавна му кроя шапка на туй онуй.
                        Аз съм на 1 пряка от там
                        Аз чак сега стоплих за кое Фантастико говорите! За това в Изток нали. На паркинга са обикновено тоя neglected Рейндж (с отлепен таван и май двуврат) и едно Г.. Мда и аз го зяпах доста време..

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                          има едни джанти борбет, слагат ги на Г калсите. за дифендер са страхотни, алуминиеви с отрицателно ЕТ 8" до 10" спокойно може да сложиш гуми 12.5" и да не опират никаде. има из софия един дифендер 110 с такива, незнам дали не е ВЪВ клуба, но скоро ще има още един
                          Все още не е in da club.. А иначе джанти от Г стават на Дифендър, така ли?

Коментар

Не бе колега , не стават от Г-то на твоята Просто за модела иде реч А колкото до ширината , въобще не се притеснявай Аз съм с джанти 7" и гуми 11,5" и си " кретам " така вече 3 години без грижи

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                              Аз чак сега стоплих за кое Фантастико говорите! За това в Изток нали. На паркинга са обикновено тоя neglected Рейндж (с отлепен таван и май двуврат) и едно Г.. Мда и аз го зяпах доста време..
                              Само дето Г-то го карат почти всеки ден /една какичка/... А е с 3 различни марки гуми

Ако имахме нещо общо с Европа, тоя с рейнджа отдавна да са го глобили за замърсяване на улицата!

Го-го-го да разбирам ли, че Г-то и ЛР са с еднакви главини???
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

...Го-го-го да разбирам ли, че Г-то и ЛР са с еднакви главини???
                                Не, не са еднакви, и Фулдата го потвърди по-горе.
                                Жалко, че засега няма много такива изоставени Дискавъри-та (колкото вече Рейндж-ове), пък и няма морги (камоли за ЛР). Иначе с удоволствие от едно Диско бих си напазарувал предни седалки, джанти, теглич и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X