Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.


Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.


Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #91
    От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

    Жоро зорлем иска да се вкарва в приключения ......
    В момента пазара в БГ на джипки е мъртъв, тоест за смешни пари купуваш читава джипка, вършиш си работата и само след 2 месеца продаваш, дори може и с печалба.

    Коментар


    • #92
      От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

      Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Е да де ама така пък бай ви жороне носи и финансовата тежест, и финансовия риск, и риска колата да е лимонка, и всичко.
      Носи, но според мен е печеливш вариант и за трите страни / продавач от форума, аз и Джорджоне/. Защото иначе лично аз не познавам човек, който имайки кола за 7000лв, ще има и пълно, скъпо каско, и гуми за,2х.лв, и секретни гайки и какво ли още не, както и не познавам такъв, който имайки кола за 35-40 000 ще си губи времето да тича по нотариуси за договори, приемо предавателни протоколи, клаузи в каско да я ползва трети човек и какво ли още не за 1000лв.
      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

      Коментар


      • #93
        От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

        Точно. „Златната среда" е рядко срещана.
        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
        LZ1EMS

        Коментар


        • #94
          От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

          Въпреки, че офертата явно вече не е актуална от никоя от страните, мога да споделя малко нагледен пример за това какво предлах аз. Така като гледам скромно мога да отбележа, че предложението си беше много хубаво
          Прикачени файлове
          Technical Rescue Direct - life lies in courage
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

          Коментар


          • #95
            От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

            Паркирането върху дюните разрешено ли е
            Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
            „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
            LZ1EMS

            Коментар


            • #96
              От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

              Един
              Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
              добър стопанин, такъв който си подържа возилото изправно
              едва ли би си дал колата, при положение, че
              Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
              Наемателя не поема и не носи никаква вина за рискове от кражба, вандализъм и щети поради бедствия и независещи от него обстоятелства, собственика следва да е застрахован и оборудвал возилото с аларма/имобилайзер и т.н.
              Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
              ако собственика иска моите пари ще трябва да се бръкне и малко да инвестира и да сподели риска като си плати каско, може и на вноски, нали е риск печели, риск губи в бизнеса

              Мисленето ми за съжаление не винаги се покрива с действителността в РБ за това и има доста колеги които трудно ме разбират ,а и аз от чуто едно, разбирам друго, па излиза на края трето, проблеми с писмената комуникация...
              Като автомобилни ентусиасти всичките сме хвърлили пари, сърце и труд в колите си. Едни по-малко, други повече, но всички сме правили нещата с мерак. И изведнъж я даваш на някой, който плаща нещо, ама за сметка на това не отговаря за една камара неща.

              Не знам кой какво ти е предлагал, но според мен няма как в контекста на поставените условия някой да ти даде кола, с която да изминеш 5000км комфортно, колата няма да се счупи и няма да трепериш, че ще се счупи и семейството ти няма да го е гнус да прекара 40-50 часа в нея.

              И понеже съм много озадачен дали твоите разбирания по тази тема конкретно се различават само с българската действителност или и с тези в някои други страни. Ще е интересен социален експеримент дали някой, от държавата, в която живееш в момента ще си даде колата при такива условия. И най-вече дали ти ще дадеш твоята на някой друг при тези условия.

              Без лоши чувства, просто такава сделка по-скоро би станала по параграфа "щот' си ми приятел", а не "чакай да изкарам някой лев" и липсата на съгласие с твоите условия не мисля, че е учудваща. Не само за България, а по принцип.

              Коментар


              • #97
                От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

                Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                Жоро зорлем иска да се вкарва в приключения ......
                В момента пазара в БГ на джипки е мъртъв, тоест за смешни пари купуваш читава джипка, вършиш си работата и само след 2 месеца продаваш, дори може и с печалба.
                Това е истината...Иначе,ако си любител на екшъна,винаги може да стане приключение по хиляди начина-и наемателя,и наемодателя си мисли че е прав.Няма да постигнат съгласие.Едно време бях притиснат от нужда за кола за 1 ден-мойта беше в бокса от две седмици.Под наем даваха някакви боклуци-оня ми казва-Каквото и да се счупи,плащаш го...Ама на дръгел всичко може да се счупи,ако е на лимита,кой да я поддържа тая кола?Или наемодателят само събира пари,а друг плаща за нормално амортизиращите се части?Наех си такси-поне знаех колко ще ми струва.При кола под наем никога не се знае-може и петорно на очакванията ти да стигне,или колкото е гаранцията...Иначе наемател-каруцар за седмица може да съсипе добра кола.В Германия частни лица си преотдават под наем колите,та и данъци си плащат на приходите.Как работи това там-не знам.За мен е много рисково...

                Коментар


                • #98
                  От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

                  Първоначално публикуван от ivokbg Преглед на мнение
                  ... И най-вече дали ти ще дадеш твоята на някой друг при тези условия.
                  ...
                  И на мен ми се щеше да задам този въпрос още в началото, и със сигурност Джорджоне в темата би отговорил да, но всъщност отговорът е ясен.

                  При всичките му поставени условия най-изгодно би му било да дойде с Врангела, но и това не иска, щото явно мисли, че може да му се върже по-тънко, и без никвакви финансови, или лични, ангажименти към някой, за което Джорджоне иска хартиен договор, а не мъжка приказка само с ръкостискане, както му предложиха няколко човека.

                  Написах този пост, само защото не разбирам как може да се случи всичко това без лични и/или финансови анагажименти ?!
                  Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 10-08-17, 15:24.
                  ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

                  Коментар


                  • #99
                    От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

                    Благодаря много на всички за предложенията, мненията и съветите, както казах, съвсем мъничко не ни достигна за да имамер сделка, и понеже темата е в раздел купува-продава, трябваше да напомням, че не търся помощ или услуга от приятели, а точно сделка.

                    Темата вече не е актуална, ще споделя решението на проблема си месец Септември, до тогава весела лятна ваканция на всички
                    Бъдете живи и здрави!

                    Коментар

                    Активност за темата

                    Свий

                    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                    Зареждам...
                    X