Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.


Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.


Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Купувам: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

    Здравейте,

    За нуждите на семейна почивка на море и планина търся да наема 4х4, което да отговаря на следните изисквания:

    1. Да има работещ климатик.
    2. Да е с четири врати, отпадат самурайчета, къси витари, ферози и т.н.
    3. Да е с четири еднакви гуми с оставащ грайфер поне 8-9мм.
    4. Собственика да подготви пълномощно за стопанисване на возилото за периода на наемане.
    5. Возилото да е напълно технически изрядно според законите на РБ, преглед, застраховка, винетка, светлини, регистрационен талон и т.н.

    Не са критично важни следните неща:

    6. Външен вид, тук чукнато, там ръждичка, петно - не ми пука много за такива неща.
    7. Комплектация на автомобила - парт тайм, фул тайм, автомат, ръчка, дизел, газ, бензин, разход, възраст на возилото, няма голямо значение.

    Условия за да имаме сделка:

    8. Собственика приема, че возилото е в добро техническо състояние и няма нужда от неотложни ремонти или сервизиране.
    9. Наемателя дава парична гаранция в зависимост от стойността на возилото между 250-750 лева, която следва да покрие щети при евентуална вина на наемателя, например(одраскана боя, спукана гума, ударена джанта, чукнат фар и т.н.).
    10. При евентуална повреда на возилото по време на път, наемателя поема стойността на репатрак до най-близкия сервиз, но НЕ поема ремонта/ите защото возилото следва да е изправно според точка 9. по-горе.
    11. Наемателя не поема и не носи никаква вина за рискове от кражба, вандализъм и щети поради бедствия и независещи от него обстоятелства, собственика следва да е застрахован и оборудвал возилото с аларма/имобилайзер и т.н.

    С други думи, накратко, трябвя ми джипка да си водя семейството на море и планина, няма да ходя да се състезавам, и с бебе нямам да ходя и да правя екстрийми, никакви долини на затъващите виатнамки и подобни, просто искам да ида до Миджур, до Ком, до язовир Калин примерно, до Родопите, до Велека, до Болата, малко из планинските селца където се стига и с висока лека кола примерно и т.н.

    Надали ще мина повече от 4-5 000КМ но ако се наложи ще сменя маслото и филтъра с нещо качествено, това са дребни неща, по-важно е да намеря читав собственик да ми довери читаво возило за няколко седмици в периода 2ра седмица на Август до към края на Август, за това и пускам темата.

    Моля пишете ми на Лично Съобщение, за условията на форума слагам и телефон но предпочитам предложения и коментари тук или на Л.С.

    Благодаря предварително,
    Жоро o88 92edno 4 tri 8nula
    Последно редактирано от BatGeorgeone; 31-07-17, 11:41.
    Бъдете живи и здрави!

  • #2
    От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

    А "висока лека кола" устройва ли те?

    Коментар


    • #3
      От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

      Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      А "висока лека кола" устройва ли те?
      Зависи, ако е на Соти голфа, може би; все пак предпочитам джип и по-други съображения но нека видим какво имаш в предвид?
      Бъдете живи и здрави!

      Коментар


      • #4
        От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

        От чисто любопитство - колко възнамеряваш да платиш, за да получиш описаното?
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

        Коментар


        • #5
          От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

          Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
          От чисто любопитство - колко възнамеряваш да платиш, за да получиш описаното?
          Не мога да предложа цена Стоянчо, свободен пазар и цената зависи много от предлаганото, за Уазка бих искал да ми платят много за да я карам всеки ден а ако някой си предостави Патрула примерно бих дал ХХ.хх на ден, зависи и за колко време ще си стиснем ръцете, за 15-20-25 дни разликата в цената ще е значителна, без конкретно предложение е трудно да се говори за цена, има автомобили за 15-20 лева на ден има и за 50 лева на ден има и за 250 лева на час има и за над 1000 лева на час...
          Бъдете живи и здрави!

          Коментар


          • #6
            От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

            Това изискване няма решение, освен ако джипката върви с шофьор. Лично мнение.
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

            Коментар


            • #7
              От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

              Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
              Това изискване няма решение, освен ако джипката върви с шофьор. Лично мнение.
              Колега, моето изискване е точно като на всеки обикновен човек наемащ автомобил, дори гаранцията която оставям е стандартна, това което ми трябва обаче за съжаление НЕ се предлага от повечето фирми (рент а кар).

              Имам приятели, които ми предложиха коли и джипове без пари да си ги карам, но кола не искам имам си кола, а джипките бяха с две врати, с две деца не става да карам двувратка па дори и тя да е Патрул, ето защо пуснах темата.

              Наясно съм, че се иска малко по-различно поглеждане върху предложението ми но все пак не мисля, че да вземеш един бон в брой и да ти дадат още половин бон гаранция е нещо странно или невиждано като практика, просто се нуждая от правилния човек с правилното возило и мисля, че тук е най-вероятното място да попадна на комбинацията, която търся.
              Бъдете живи и здрави!

              Коментар


              • #8
                От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

                "Либито" ми, ама разход 20 на сто бензин + гуми не за мъгла, ами не знам за какво - бая изтъркани "Континентал"-ки някакви тип "пистарки", бяха на 18-цоловите джанти, които купих "за проекта" ми - подмяна на предните шенкели от такива за KJ с такива за КК, в момента са на колата. Имам и 16-цолови джанти със зимни "Goodyear Wrangler", ДОТ някъде 2009 г.
                "An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last." Winston Churchill

                Коментар


                • #9
                  От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

                  a пълномощното защо - в БГ не е необходимо или ще минаваш грница?
                  ________________________________________________
                  Subaru OUTBACK 2,5
                  Hyundai TUCSON 2.0

                  Коментар


                  • #10
                    От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

                    Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                    a пълномощното защо - в БГ не е необходимо или ще минаваш грница?
                    Добър въпрос, защото не ми се участва във филми с ченгета и семейство тръгнало на ваканция, искам да ми е мир главата, това ми струва 20тина лева, такса спокойствие.

                    Не, няма да минавам граница, само за РБ говорим и за сигурно около 95+ % каране по асвалт.
                    Бъдете живи и здрави!

                    Коментар


                    • #11
                      От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

                      Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                      ... това което ми трябва обаче за съжаление НЕ се предлага от повечето фирми (рент а кар). ...
                      Защо ли ...

                      Досега комай не съм видял подобна тема да е приключила с намиране на желаещ да си даде джипа.
                      Ние не сме неутрални!

                      Коментар


                      • #12
                        От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

                        Аз съм си давал няколко пъти УАЗа

                        Коментар


                        • #13
                          От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

                          изтрийте го това че ще ми се разсърдят

                          Коментар


                          • #14
                            От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

                            Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Аз съм си давал няколко пъти УАЗа
                            Зависи, колко даваш за да те отърват за няколко седмици?

                            Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                            .... Уазка бих искал да ми платят много за да я карам .....
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

                            Коментар


                            • #15
                              От: Търся да наема 4х4 с климатик за няколко седмици

                              Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнение
                              Зависи, колко даваш за да те отърват за няколко седмици?
                              Мисълта ми беше, че такива сделки стават. А кой на кого и колко плаща е второстепенен въпрос.

                              Иначе явно нямам това което пасва на търсенията на автора.

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X