Здравейте колеги,
След малко обмисляне реших да спра на покупката на въпросния джип.Имам лек автомобил за градско, имам бус за работа, дойде време да инвестирам и в едно малко джипче.Доста четох за самурая и мисля че като за първи офф автомобил ще ми пасне за разходки и палатката лятото надоло по черноморието.Наскоро в мобиле.бг имаше оферта за едно заелено варненско самурайче което бяха обърнали и го продадоха за 1200 лв.Търся нещо подобно до 1500 лв. по възможност 1.3 двигател за да се напасне по-нататък един двигател от Витара.Ламарините може да не са в цветущо здраве,по-важно за мен е шасито да е здраво защото ще има малко доработки по него.
Ако разполагате с подобен Самурай за продаване или имате информация ще ви бъда благодарен да я споделите.
0888 417 383 - Иван Тодоров, skype: pach_bs
Бургас
Имам изгодна оферта за Suzuki LJ 80, и утре ще ходя да го гледам да видя що за стока е.Много ми го похвали собственика ама нищо не знам за този джип,ако не се лъжа спомена че е с 1.0 двигател,кабрио без покривало.Пуснах търсене в сайта но нищо конкретно не се казва за него.Като го гледам май е предшественика на Самурая,каква слава му се носи ?
След малко обмисляне реших да спра на покупката на въпросния джип.Имам лек автомобил за градско, имам бус за работа, дойде време да инвестирам и в едно малко джипче.Доста четох за самурая и мисля че като за първи офф автомобил ще ми пасне за разходки и палатката лятото надоло по черноморието.Наскоро в мобиле.бг имаше оферта за едно заелено варненско самурайче което бяха обърнали и го продадоха за 1200 лв.Търся нещо подобно до 1500 лв. по възможност 1.3 двигател за да се напасне по-нататък един двигател от Витара.Ламарините може да не са в цветущо здраве,по-важно за мен е шасито да е здраво защото ще има малко доработки по него.
Ако разполагате с подобен Самурай за продаване или имате информация ще ви бъда благодарен да я споделите.
0888 417 383 - Иван Тодоров, skype: pach_bs
Бургас
Имам изгодна оферта за Suzuki LJ 80, и утре ще ходя да го гледам да видя що за стока е.Много ми го похвали собственика ама нищо не знам за този джип,ако не се лъжа спомена че е с 1.0 двигател,кабрио без покривало.Пуснах търсене в сайта но нищо конкретно не се казва за него.Като го гледам май е предшественика на Самурая,каква слава му се носи ?

.С такива хора е безмислено да се прави пазарлък.Отказах се и утре отивам до Варна да тествам един Самурай с Витара двигател.Реших да дам малко повече пари и да взема нещо по-запазено и в движение.Ще пиша като се върна да кажа дали съм го взел.Стискайте палци и ако има последни оферти до 3000 лв. да ги дават днес до полунощ 

Преди малко се обади че някакъв от Стара Загора щял да идва да го гледа и какво сме щели да правим.Какво да правя като съм на работа и не мога да мръдна
Разбрах едно: щях да допусна голяма грешка да си продам самурайчето за тези пари ,единствено годините му са много,трябва малко да го пипна ( разбрах от форума как) и ще мога и аз да се кефя като вас.Така ,че офертата ми отпада,а на теб ти пожелавам успех утре .Пиши какво си направил. А към участниците във форума: ако идвате към Русе,пишете, ще се радвам да се запознаем на "живо"
Гледам обявите и се чудя дали да не инвестирам в едно Дайхацу Роки 2.8 ТД , v0id пък ми навива пружинките за Витара
Още повече продавачи, които слагат умишлено замацани снимки някак си лично на мен не ми вдъхват доверие... Доста елементарно ми изглежда. Лично мнение... дано да греша.
Коментар