Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам Сузуки Витара

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам Сузуки Витара

Здравейте колеги,

След малко обмисляне реших да спра на покупката на въпросния джип.Имам лек автомобил за градско, имам бус за работа, дойде време да инвестирам и в едно малко джипче.Доста четох за самурая и мисля че като за първи офф автомобил ще ми пасне за разходки и палатката лятото надоло по черноморието.Наскоро в мобиле.бг имаше оферта за едно заелено варненско самурайче което бяха обърнали и го продадоха за 1200 лв.Търся нещо подобно до 1500 лв. по възможност 1.3 двигател за да се напасне по-нататък един двигател от Витара.Ламарините може да не са в цветущо здраве,по-важно за мен е шасито да е здраво защото ще има малко доработки по него.
    Ако разполагате с подобен Самурай за продаване или имате информация ще ви бъда благодарен да я споделите.

0888 417 383 - Иван Тодоров, skype: pach_bs
    Бургас

Имам изгодна оферта за Suzuki LJ 80, и утре ще ходя да го гледам да видя що за стока е.Много ми го похвали собственика ама нищо не знам за този джип,ако не се лъжа спомена че е с 1.0 двигател,кабрио без покривало.Пуснах търсене в сайта но нищо конкретно не се казва за него.Като го гледам май е предшественика на Самурая,каква слава му се носи ?
    Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 13-12-07, 15:18.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

До: Купувам Самурай 1.3

ето колега снимки на наш колега с такова сузуки

https://htftp.offroad-bulgaria.com/fulda/suzuki/
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    SJ 413

Коментар

Мерси за линка и информацията.
      Вчера ходихме с един приятел от форума Добри и какво да видим.
      Един Самурай LJ 80-те без таван,нашарен като дъга, гумите за смяна и още един куп забележки.Чичото който го продава твърд 2500 лв. за толкова го бил купил преди няколко години няма да го даде по-евтино.Купил му бил нов акомулатор и сменил гарнитурите на двигателя .С такива хора е безмислено да се прави пазарлък.Отказах се и утре отивам до Варна да тествам един Самурай с Витара двигател.Реших да дам малко повече пари и да взема нещо по-запазено и в движение.Ще пиша като се върна да кажа дали съм го взел.Стискайте палци и ако има последни оферти до 3000 лв. да ги дават днес до полунощ

Коментар

Едва сега видях темата...
        LJ 80 си е култова джипка!
        Двигателят е 800 кубика, освен "нормалното" задвижване само на задни колела има 4х4, бавни и блокировка на задния диференциал, изключително надежден и проходим. Максимална поддържана скорост 120, с възможност до 140 км/час. Много пъргав на 1-ва и 2-ра, с много "дълга" 4-та, от 40 до 140 км/час.
        Трудно се намират части (приспособяват се от други модели, или втора употреба, нови просто няма), вози като каруца, тесничък, та чак "стяга в раменете", харчи като за 2-2.5 литров...
        Създаден е преди близо 30 години (до колкото си спомням 1980г.), като армейска машина. Произвеждан е в два вариянта: затворена кабина и кабрио. В България най-често се срещат "демобилизираните" ветерани от австрийската армия.
        Последно редактирано от giorgio; 15-12-07, 15:19.
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Благодаря за изчерпателната информация
          Ако се беше съгласил на 1500 лв. можеше да се замисля да го купя,но такава сатара машина и в такова състояние...Няма сделка
          Ще видим от утрешната оферта какво ще изкочи

Коментар

Току що купих един такъв в окаяно състояние. Търся ск кутия за 410 пасвала на LJ-то.
            Прикачени файлове
            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
              Току що купих един такъв в окаяно състояние. Търся ск кутия за 410 пасвала на LJ-то.
              Здравей колега,утре ще идваме с Добри до Варна и ще се запознаем лично.Явно сме със сходни интереси за джиповете (Самурай) и ще си помагаме с каквото можем.Ако ми попадне информация за кутия ще ти предам информацията.А ти помисли до утре дали не се сещаш за още някоя джипка за продаване

Коментар

Камикадзе, сори че не дойдохме днес ама продавача ми заяви че отива на лов и да не го търсим днес Преди малко се обади че някакъв от Стара Загора щял да идва да го гледа и какво сме щели да правим.Какво да правя като съм на работа и не мога да мръдна уговорих се с него за вторник,дано заралията не го вземе.
                Ще ти взема телефона от v0id - Добри и ще ти се обадя във вторник да се видим за малко ако си свободен.

ПП
                Ако има някоя нова оферта до 3000 лв. пуснете да я видя ?

Коментар

Здравей,колега,вчера говорихме по телефона за моето Самурайче,русенското.Днес имах малко време и поразгледах този форум( не знам кой го е създал-свалям му шапка,а и всички участници са супер). Разбрах едно: щях да допусна голяма грешка да си продам самурайчето за тези пари ,единствено годините му са много,трябва малко да го пипна ( разбрах от форума как) и ще мога и аз да се кефя като вас.Така ,че офертата ми отпада,а на теб ти пожелавам успех утре .Пиши какво си направил. А към участниците във форума: ако идвате към Русе,пишете, ще се радвам да се запознаем на "живо"

Коментар

Не знам защо мислиш че е грешка,днес цял ден обикалям Варна с Камикадзето и какво да ти кажа,някакви измислени оферти и надути цени.Отидох по обява да гледам един Самурай 1989г. с Витара двигател 1.6 ,газово и всичко останало ама не си оправил документите човека.Иначе за 2000 го даваше.Сам си прави изводите за цени.След като видях че няма да стане сделката обиколихме автокъщите.Намерих едно перфектно 1.0 от последния междинен модел с табло от 1.3 нов внос, тунинг броня, гуми на 70% ,хубави джанти от витара, много запазен салон и без изгнило,след пазарлъци свалих на 3200 лв.Тъкмо се зарадвах и какво се оказа,някъде забутали малкото талонче на джипа а само с големия след проверка в КАТ Бургас отказаха да го регистрират (става дума за немския талон)
                    От там нататък отидох на една друга къща където видях трети самурай,син металик 1.3 ,95 година на 63 000 км. просто без забележка.Изпънат отвсякъде,свети Ама цена 5000 лв.
                    Така че не мисли че ще се прекараш с цена от 2500 лв.Според мен са излишно надути цените и то не виждам на какво.Всеки си хвали колите а имат много забележки които струват пари и време.Но иначе като ги питаш "Дааа перфектна е" .Та това е равносметката за днешния ден.Имаше един Самурай ама той кърпен с теслата,днес му сменил съединителя собственика и ми казва "Аз под 3900 лв. няма да го дам" А като го видиш на колко места е избила ръждата....Не мога да ги разбера тези търговци,мислят че пасем трева ли ?!!! Както и да е,докато минава времето посъбрах парички и ще търся нещо по-читаво,до към 4000-4500 лв.Може да си взема и друг клас джип.V0id нали е върл фен на витари и ме навива за витара,ама като не ме влече .Вчера най-накрая се чух със собственика на Wilis 1945 година. но не го продава .......To be continued както се казва по филмите

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                      .....,днес цял ден обикалям Варна с Камикадзето .....
                      Все още съм си простО каскадьор.
                      но се сетих за 1 виц:

Треньор по КАМИКАДЗЕ казва на новобранците:
                      - Гледаите внимателно, показвам само ВЕДНЪЖ.
                      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Хахаха охх извинявай Петьо амааа още съм нервен след изгубения ден Гледам обявите и се чудя дали да не инвестирам в едно Дайхацу Роки 2.8 ТД , v0id пък ми навива пружинките за Витара изобщо пълна каша

Ето една оферта която ми хареса,но не знам какво е положението е частите за тези джипове.

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...786&f1=details

Коментар

Здрасти,

Аз съм го виждал това Роки, разгледах го обстойно...

Изглеждаше да не е изгнили шасито, малко бе клекнало ама за годинките си е нормално с тези ресори, беше с големи гуми 31" мисля доста широки бяха...

Когато го гледах беше с извадено табло липсваш геврек на волана, не съм вдигал капака на двигателя, а за снимките на продавача, няма нужда от коментар...

Не съм го карал но ако решиш да го вземаш тествай го и ако звучи добре двигател СК и РК аз бих скочил в джаза...

И съм длъжен да те предупредя, заради репутацията на продавача тук, не е лош човек но колегите не го обичат много - иди с разбирател по 4х4 ако ти сам не си убеден в себе си, инак цената е добра според мен...

Много поздрави,
                          Последно редактирано от BatGeorgeone; 19-12-07, 20:41.
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ами то най-добре да отида с някой който има същия джип.Има ли някой колега от тамошния край да помогне да го тестваме ?

ПП
                            Каква слава му се носи на продавача,защо не го обичат колегите ?

Аз съм го виждал това Роки, разгледах го обстойно...

Изглеждаше да не е изгнили шасито, малко бе клекнало ама за годинките си е нормално с тези ресори, беше с големи гуми 31" мисля доста широки бяха...

Не съм го карал но ако решиш да го вземаш тествай го и ако звучи добре двигател СК и РК аз бих скочил в джаза...

И съм длъжен да те предупредя, заради репутацията на продавача тук, не е лош човек но колегите не го обичат много - иди с разбирател по 4х4 ако ти сам не си убеден в себе си, инак цената е добра според мен...

Много поздрави,[/quote]

Коментар

Тази обява стои от няколко месеца в мобиле.бг. Това може и да означава нещо... Още повече продавачи, които слагат умишлено замацани снимки някак си лично на мен не ми вдъхват доверие... Доста елементарно ми изглежда. Лично мнение... дано да греша.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X